Объркана съм

• 12 724
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
Да, де, ама във всички теми слушаме за бившата, БФФ, и мацките с Ладата.
Каквото кълве на 18, ще ти се смее на 40. Да?

Ако искаш да ти доведа някой тук с хиляда бройки, дето ги ползва и захвърля като носни кърпички и се отнася с мацките като с парцали? Щото знам такива и никога не са останали на сухо, та нека да обяснят как им се получава?
Нещо на последък всичките се напъвате по темите да ни обяснявате как тва което виждаме, не е тва което виждаме..

# 241
Теорията, че един мъж придърпва и завърта покрай собствения си капацитет е потвърдена в живота.
Насочват се към жени, които могат да впечатлят или смятат, че имат шанс с тях. Това е дори подсъзнателен процес и спасява психиката им. Страха от провал, варианта да се доказват или да притежават определени качества така се минимизира. А всички знаем колко крехка е мъжествеността. :>

# 242
Не казваме, че го няма, казваме, че при жени без daddy issues и проблеми със самочувствието и подобни такива глупости не вървят.

То и аз не знам защо ми говорите със скала от 1 до 10 като от гледна точка на жените в много случаи т.нар. скала е бинарна, нула или единица.

# 243
  • София
Ами честно казано не звучи като да излизате с жени със самочувствие и опции, дето и вие сами разправяте. Как пък няма една жена с опции и достатъчно високо самочувствие да те чака да си избереш една от петте колежки, че и да се състезава. Понеже в ерата на онлайн дейтинга бая такива истории съм слушала, реакцията поне на жените около мен винаги е една и съща - да си избира от останалите. Жена, която се нахъсва в подобна ситуация, както и мъж де, със сигурност има сериозни проблеми със самочувствието.

Да бе знаем. Единствените жени с опции са в бг мама. Ти, Горджи и Лъвицата. Бас ловя. И вас ви свалят не алфи (щото вие не се кефите), с романтични серенади, 10ки рози и сладки пастички докато на 10тия месец решите да им пуснете. Все пак Коледа е.

Виж как преиначаваш. Нещата не са в двете крайности. Повечето хора са нормални хора, които търсят нормално отношение. Нито ниийди обсебващи лепки, нито правещи се на интересни фръцльовци. Хората, търсещи такива, имат сериозни дефицити. Ако някоя мацка е размислила, след като си се отдръпнал, е защото си прекалил. Ако си продължил да се дърпаш и да се правиш, все едно тя никоя не е - тогава всяка нормална жена би ти теглила майната. Остават тези, които имат болна нужда от себедоказване. Всичко е в нюансите, но някои хора са емоционални далтонисти.

# 244
Имам чувството, че мъжете във форума са яко комплексирани. Хайде, не всички - rf22 предимно пише правилни и адекватни неща, но другите използват такива клишета, в които чак самите те си вярват. Жалка история. Пак добре, че Футболеро има жена и дете, явно не е такъв смотаняк наживо, ама тука другият дето подбира..Както някой спомена - патология. И седнал акъл да дава, а наживо сигурно е някой задръстен чичак с милион претенции. Не искал бил 45-годишните, ама те и 45-годишните едва ли го искат. И по-младите също. Аз дето съм на 30 такива хаховци избягвах и като по-млада и неомъжена.
Не знам с какви жени сте излизали, но явно не са били особено стойностни. Ще ми се прави мъж на много искан и вървежен и ще проявя интерес към него? Нивгаш. Евтината стока се продава най-лесно и обикновено я купуват тези, които не могат да си позволят нещо по-добро.

# 245
  • София
Да, де, ама във всички теми слушаме за бившата, БФФ, и мацките с Ладата.
Каквото кълве на 18, ще ти се смее на 40. Да?

Ако искаш да ти доведа някой тук с хиляда бройки, дето ги ползва и захвърля като носни кърпички и се отнася с мацките като с парцали? Щото знам такива и никога не са останали на сухо, та нека да обяснят как им се получава?
Нещо на последък всичките се напъвате по темите да ни обяснявате как тва което виждаме, не е тва което виждаме..

Докарай ми такъв, който има здравословна и стабилна, сериозна връзка, и ще те призная. Трупането на бройки не е проблем изобщо, когато се целиш в жени с емоционални проблеми.

# 246
Не е тва алфата, ама карай, няма да го обяснявам и тук.
Не знам ква техника е, нито как се нарича с модерни думички, обаче демонстрирането на голям интерес по начало отблъсква жените, докато слабия или липсата на такъв в който комбинация с конкуренция действа като магнит. Тва съм наблюдавал много пъти и при себе си включително.
Авторката на "Мъжете си падат по кучки" твърди, че това е правилното поведение и за жена.
В крайна сметка докато двамата се правите взаимно на недостъпни и изключително търсени, нищо няма да стане. Grinning

# 247
  • София
Теорията, че един мъж придърпва и завърта покрай собствения си капацитет е потвърдена в живота.
Насочват се към жени, които могат да впечатлят или смятат, че имат шанс с тях. Това е дори подсъзнателен процес и спасява психиката им. Страха от провал, варианта да се доказват или да притежават определени качества така се минимизира. А всички знаем колко крехка е мъжествеността. :>
Точно така е. То и една жена "придърпва и завърта покрай собствения си капацитет".
Това го говорим отначалото и на тая тема и на другата.
Ама нещо не кефи тая истина, та се замита под килима. Все мъжете били "еди какви си". Включително и в темите и във форума и на живо, и за колежките и мъжете по телевизията, и световните артисти и те били нам си кви, па космоса, па ракетата, па извънземните, па Сатурн, па халеевата комета, па га бяхме млади, па ся как ги ръшкаме мъжугите (докат дращим денонощно, няма делник, няма празник)

Авторката на "Мъжете си падат по кучки" твърди, че това е правилното поведение и за жена.
В крайна сметка докато двамата се правите взаимно на недостъпни и изключително търсени, нищо няма да стане. Grinning
Жената, която е била кучка с мен беше първата и последната. Няма как да проходя отново с такава. А всеки да се прави на какъвто иска.

# 248
  • София
Така де... Да обсъдим ли и защо мъжете си падат по жени, дето не могат да се откъснат от някое лошо момче с години? Или защо губят интерес, когато жената се влюби силно? Подсетка, говорим за мъже, които още не са зрели, емоционално стабилни, нямат достатъчно самочувствие и самоуважение, а хранят болно его. Същото и с жените в обратния сценарий. Нормалните мъже, които знаят какво искат и колко струват, не участват в такива сценарии.

# 249
В случая на книгата, кучката е акроним на уверена жена, а не комплексирана пача, която бяга след всеки, развял 100 марки .
Аз точно един човек съм гонила, ама не защото е или го мисля за алфа. А испрях да го гоня, защото е на почти 50, с мислене на аграр, поведение на жалкар и го е страх от майка му.

# 250
  • София
В случая на книгата, кучката е акроним на уверена жена, а не комплексирана пача, която бяга след всеки, развял 100 марки .
Аз точно един човек съм гонила, ама не защото е или го мисля за алфа. А испрях да го гоня, защото е на почти 50, с мислене на аграр, поведение на жалкар и го е страх от майка му.
Е, дай някакъв пример, дето работи, де. Нали форумните мъже сме дефектни. И всеки закачал това, което му било нивото. Дайте нещо от вашето ниво, опишете един супер мъж, който ви върви подир гъза, и 2та сте лудо влюбени един в друг, снимка на пръстена и дата за сватбата.

# 251
Аз пък съм виждала такива номера да работят върху жени.
Обикновено работят върху жени, които са  глупави или емоциоционално нестабилни.
Но това, че са глупави или емоционално нестабилни не е минус за мъжете - те дават оценката си към жените на база младост и големи сиси, така че за тях сделката е абсолютно приемлива.
Като цяло тези техники целят да обезценят жената, да й смачкат самочувствието, за да се прежали тя с тоя мъж.

Също така се пропуска да се спомене, че пик - ъпа и подобните са до голяма степен игра на числа - заговаряш 100 жени, 99 казват не, 1 казва може би - еми ясно е, че ще се пробваш при тази 1. Но то това си влиза в процента за статистическа грешка.
Виждала съм и обратната техника от свалячи - да ти създаде усещането, че си ексклузивна, че има очи само за теб, че желае само теб. Да си желан е може би най-мощния афродизиак за една жена. Но важи само в случаите, в които тя много харесва този мъж и също го желае. Ако го прави нежелан и нехаресван мъж - тогава е огромна грешка.
Та не мисля, че има правилни и грешни техники в свалките - има техники, които са правилно подбрани за конкретния човек.

# 252
Мъжете явно верно си вярват на тея глупости. Имам един бивш съученик, мило момче, ама как да го нарека - нелепо. Той по някаква причина си вярва, че бил алфа, каквото и да значи това. Изобщо аз нормални хора не съм чувала толкова да развиват теории за скали, алфи и бети.

Ако глутницата е от помияри, алфата какъв да е? Според глутницата и алфата ѝ.
Предполагам, че това кара мъжете да се събират на глутници и затова толкова много се изживяват като алфи, въпреки че от 100 км се вижда какви са лузъри.

# 253
Колкото по-уверена, стабилна и недостъпна е една жена, толкова повече буди респект сред мъжете. Истинските, не пикльовците. И при тях, но изпадат в жалкарски ситуации и бързо отпадат.
Мъж никога не съм гонила през живота си, няма и да гоня.
Виж, те не спират да ме преследват.
Така се получава.
И то не защото имам претенции до Луната. Или че съм Меган Фокс. И, не, не съм на 20. То сега съм по-яка, ама това е друга тема.
Не знам, как ще го обяснят това мъжете в темата.
То аз си знам, че съм бяла нинджа, ама нале.

# 254
Не мисля, че нападките на лична основа са необходими. Може да има много причини защо човек е сам на определена възраст и понякога е наистина само лош късмет.

Най-смисленото изказване по темата:

Та не мисля, че има правилни и грешни техники в свалките - има техники, които са правилно подбрани за конкретния човек.

Както има и хора, които просто повече се усещат къде какво върви от други.

Общи условия

Активация на акаунт