Объркана съм

• 12 724
  • 466
  •   1
Отговори
# 255
  • София
То и трябва да знаеш, как да се похарчиш.
Разбира се, не на всяка цена, но си е житейско умение, което някои забили в кантари и тефтери пропускат.

# 256
Ако обичаш Тангра, ако е възможно нито ме цитирай, нито се съгласявай с мен.
Кара ме да се чувствам изцапана.
Гледай си там живота и не общувай с мен.

# 257
  • София
Ти се съгласяваш с мен, щото аз първи написах горното.
Да не го беше писала.
И аз се чувствам омърсен от някои от вас, ама ви търпя, и ме адресирате и обиждате. Такъв е животът (и форумът).

# 258
Ами чудесно, значи любезно те каним да спреш да ни търпиш.
Чувствай се свободен да напуснеш по всяко време, не оставяй хора като мен да те задържат.
Чувствай се свободен и повече да не ми отговаряш, защото аз повече нямам намерение да го правя.

# 259
  • София
Реципрочно.

# 260
Да, де, ама във всички теми слушаме за бившата, БФФ, и мацките с Ладата.
Каквото кълве на 18, ще ти се смее на 40. Да?

Ако искаш да ти доведа някой тук с хиляда бройки, дето ги ползва и захвърля като носни кърпички и се отнася с мацките като с парцали? Щото знам такива и никога не са останали на сухо, та нека да обяснят как им се получава?
Нещо на последък всичките се напъвате по темите да ни обяснявате как тва което виждаме, не е тва което виждаме..

Докарай ми такъв, който има здравословна и стабилна, сериозна връзка, и ще те призная. Трупането на бройки не е проблем изобщо, когато се целиш в жени с емоционални проблеми.

Всъщност имам такъв приятел, ама няма да ти го докарам. Много мацки оръшка, много далече от нестабилни както казваш, знам му добре и номерата, нито е бил с няква невероятна външност,нито с пари. Обаче като се влюбеше беше много точен с жената, и като отношение, и без да кръшка. Сега е женен от 10+ години, сигурен съм че не кръшка на жена си, защото я познавам добре и никога не би го изтърпяла, нито пък би могъл да я излъже.
Навремето колкото принцеси изклатурка, без да им се ливри или да тича подир тях, не е истина просто. Ама хайде, пак нали тва дето всички го знаем, не е така. Настоящата тема също, щото на авторката и е прекалено скучно с десетката, дето я носи на ръце, нужна и е тръпката от несигурността.
Между другото и при мъжете го има, но в повечето случаи ( както и при жените) след 1-2 такива връзки и с порасването се спира с гоненето на михаля

# 261
  • София
Мисля си, какво ли е в главата на жениха?

# 262
  • София
Чакай, Рф, ти говореше за мъже, които се отнасят ужасно с жените. Този не се е отнасял ужасно с жената, с която е изградил семейство. Примерът ти доказва това, за което говоря. Че с "ужасното" поведение няма как да имаш щастлива и здравословна връзка.

# 263
Чакай, Рф, ти говореше за мъже, които се отнасят ужасно с жените. Този не се е отнасял ужасно с жената, с която е изградил семейство. Примерът ти доказва това, за което говоря. Че с "ужасното" поведение няма как да имаш щастлива и здравословна връзка.
С жена си не, както и с бившата си сериозна приятелка. Но с тия случайните не бих казал чак ужасно, но до някъде пренебрежително и без да се впряга много, оставяше ги те да го гонят общо взето.

# 264
Един от най-големите грехове във междуполовото общуване е да си скучен.
С двойно по-голяма сила важи за мъжете.
Та може при авторката нещата да подлежат на поправка, ако нейния 10/10 спре да е скучен. И не е нужно за това да се държи с нея гадно или да прилага някакви там пик-ъп трикове.
Нужно е да измисля забавления, да я изведе на секси танцова вечер, да й каже ставай от лаптопа, отиваме да гледаме тоя водопад и да катерим тая скала, да караме ски, отиваме на тая стендъп комедия, или дори често е достатъчно просто да я върже за леглото и да й докара 2-3 оргазма, за да го погледне тя с други очи.
Ако обаче 7 години кибичат пред телевизора вечер и винаги правят секс по един и същ начин - еми не е добре...

# 265
И в крайна сметка опираме не до алфи / бети и десетобални системи, а да имат какво да си кажат / покажат хората помежду си.
Аз си признавам, че повечето мъже са ми адски скучни и предвидими. И колкото и да е хубавец и нам кво, ако като си отвори устата и скучнее, рязко ми опротивява и нямам търпение да го / се разкарам.

# 266
Да обобщим :

- алфи няма
- танграта и футболеро са девствени тъпаци
- всички от изявените потребителки на форума са качествени жени
- всички качествени жени си падат по добри послушни романтични моченца, които свалят звезди
по т.нар. алфи си падат само тъпи задръстени грозни силиконени кифли
- футболеро и танграта са девствени тъпаци, а не алфи, но и техните жени са тъпи задръстени грозни силиконени кифли

Само да ви питам коя от вас ще има топчиците да я бъзикат грубианската както нас с Танграта ни бъзикате и да си отстоите на тезата?

Но все пак....как пък в бг мама се събраха качествените жени и некачествените мъже. Да няма някакъв магнит във форума и вие да сте плюсовете, а ние минусите.

# 267
  • София
Нищо не си разбрал, дразнещо е вече.

# 268
Излишно драматичен пост.

# 269
Ако е за контакта с боклуци, с едно влизане в гепиме ще си уредя по няколко срещи на вечер до края на годината, а в същото време 100% от тези мъже са платили на сайта за възможността да си чатят с мен, а поне 30% ми предлагат да плтят на мен.
Иначе в бг мама - бг мама, човек! - ми обясняват аз какво трябвало да харесвам мъже, които или са получили внимание само от жени със съмнителна репутация, или (по-често) не са получили изобщо. И си позволяват епитети към мен, понеже не съм като тези със съмнителната репутация.
За какво изобщо говорим?

Общи условия

Активация на акаунт