Объркана съм

• 12 692
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
Аз точно за нейните критерии имах предвид, че не покрива, камо ли някакви усреднени всепризнати плюсове.
Колкото са са ни различни критериите, Квазимодо, бияч или клошар със сигурност не ги покриват.

# 76
Тук няма правилно решение или избор.
Каквото и да избереш, все ще има дилеми.

Важното е да проумееш кое действително те влече от двете ситуации. Приемаш го като свой избор и го изживяваш.
Мъжът ти е разума ти, а сърцето казва, че не си готова да се затвориш и да си само с един мъж цял живот.
Лично аз не вярвам в тези много ранни любови, дори от ученическите години. Защото не ти дават възможност да натрупаш житейски опит с проба / грешка и стесняват мирогледа, ограничават те като личност. Не можеш да се развиеш и разбереш какво наистина искаш и ти харесва в отношенията, както и сексуално.

Все ми се струва, че дори и да избереш сегашния човек, изтласканото ти желание за различни усещания ням ада ти позволи да си напълно щастлива и в един момент ще изневериш така или иначе.
А мистър перфектен звучи доста скучно. От толкоз перфектност чак не знаеш какво да го правиш.
Без тръпка в брак не бих влязла. Малки сте се гаджосали. Променили сте се и двамата. Трябва да минеш на друго ниво в отношенията.

# 77
Струва ми се, от написаното, че мозъкът ви е при един, а сърцето при друг. Ако е така, нямате избор, каквото и от двете да изберете все е грешка.

# 78
Мъжът няма как да е 10/10 и да иска да му кръшне. 10/10 е млад, богат, красив, интелигентен, с имоти, няколко висши, потентен, майстор и мога да изреждам до утре, но накратко няма нищо, ама нищичко като

Нарци, нали не мислиш, че такива съществуват на нашата планета?

# 79
А защо пропусна другото ми мнение, интересно Simple Smile
Не за друго, а за да се развие някакъв разговор в дълбочина, по-възможност.
Темата, че е пързалка ми е ясно от първото изречение, но въпреки това пиша, защото знам колко други четат в същото време.

На 27 е трудно да си 10-ка. 10-ка си до 25.
На 27 да предполагаш каква си, коя си и каква стойност имаш, а не да знаеш, сваля автоматично още от оценката за стойността ти. Умът е задължителен реквизит за добра оценка.
Вниманието от противоположния пол е много важно да се дефинира на каква основа е. Иначе нищо по-лесно да генерираш внимание, но и то има скала и стойност.

Хаха иска ми се да е пързалка.. по другото ти мнение - да, мисля че годеникът ми все още е влюбен в мен, би направил всичко за мен, аз съм най-хубавото нещо в живота му за него и всичко това ме натъжава още повече, че аз имам такива мисли и че не го заслужавам. Но мислейки трезво за бъдещето, мисля, че най-разумно и практично, без да мисля за чувства и т.н., е да остана във връзката, в която съм. Чуденката ми е при кой от двата избора ще съжалявам повече
Прочетох коментара ви, след като написах моя. Ще съжалявате и в двата случая, много сте права и много добре усещате себе си, защото и двете ситуации са компромис. Наистина най-важното е после да успеете да сте в хармония с последствията от избора си. И точно така е, ще сте в по-голяма хармония и по-щастлива, ако не сбъркате отговора на  въпроса, който си задавате, а именно: в кой от двата случая ще съжалявам по-малко. 100% тук има двама мъже; единият е несигурността, но тръпката, привличането, другият е сигурността, уважението и евентуално скоро бракът, семейството, детето, но със страст 0%. Отношенията с партьора са един вид любов, детето друга. Никое не замества другото.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 15:06 от Rumi11111

# 80
...
Лично аз не вярвам в тези много ранни любови.... Защото не ти дават възможност да натрупаш житейски опит с проба / грешка и стесняват мирогледа, ограничават те като личност. Не можеш да се развиеш и разбереш какво наистина искаш и ти харесва в отношенията, както и сексуално.
...
Добре, трупаш опит с проби-грешки и вече на 57-ия път разбираш, че първият е бил верният избор. М? Ама той вече с три деца от друга.
В действителност, не е така, че за всяка има само един, който да е перфектната й половинка. Обаче колкото и времето на младостта да изглежда дълго, а контактите - неограничени, все пак нямаш цялото време на света, нито са ти предложени абсолютно всички мъже. Така че, ако наистина мнооого харесваш някого и си пасвате чудесно, а и той те харесва от все сърце, не е толкова сигурно, че това стечение на обстоятелствата ще се повтори с друг, докато все още си фертилна.
Но пък да се чувстваш притисната да се жениш - сега или никога, не действа добре на психиката.
Всеки сам си решава и си носи последствията.

# 81
Преди него имала ли си връзка?

# 82
Аз пак да питам - споделяла ли си с приятелка, която познава и двама ви?

# 83
Мъжът няма как да е 10/10 и да иска да му кръшне. 10/10 е млад, богат, красив, интелигентен, с имоти, няколко висши, потентен, майстор и мога да изреждам до утре, но накратко няма нищо, ама нищичко като

Нарци, нали не мислиш, че такива съществуват на нашата планета?
Не, разбира се. Обективни 9 и 10, та даже и 8 , не съществуват при нито един пол.

# 84
Какъв е смисълът от оценяването от 1 до 10 след като оценката е абсолютно субективна и въпрос на вкус? Аз ако дам на мъж 8, друга му даде 4, кой може да каже колко е реалната оценка и чие мнение е правилно? Изобщо голяма тъпотия.

# 85
  • София
Съществуват, как да не съществуват.
И мъже и жени, дори след първоначалното разпределение, така да се каже.
И продължават да се надграждат, да се поддържат и да бъдат източник на радост, щастие и вдъхновение на половинките си. Понякога на новите си половинки.
Защото хората от високите цифри са конкурентни през целия си живот.

Какъв е смисълът от оценяването от 1 до 10 след като оценката е абсолютно субективна и въпрос на вкус? Аз ако дам на мъж 8, друга му даде 4, кой може да каже колко е реалната оценка и чие мнение е правилно? Изобщо голяма тъпотия.
О, не. Има част субективизъм, но генерално коментираме сбор от качества и характеристики, които спокойно биха могли да се вместят в типажи и класират по съответните признаци.
Както за единия пол, така и за другия.

# 86
В тик тока и а една поредица. На улицата ги спират и ги питат да се оценят от 1 до 10 и после дават още няколко случайни на колко те пък ги оценяват Joy голям смях колко могат да се разминават представите

# 87
4 и 8 са доста голяма разлика, чак пък толкоз не ми се вярва да сте различни. Аз не говоря за външен вид, а комплексно.
И по принцип изобщо не знам кой го е измислил това с оценките, но забелязвам, че мъжете много наблягат на визуалната част, а жените - на компетентната, и мъжете далеч повече се засягат от оценка 'нескопосник' , отколкото жените от оценка 'скочубра'. Аз лично , въпреки че съм фен на скàли, таблици, класификации и графики, баш тази класификация не я приемам. Точно защото как се виждаш ти и как те виждат другите яко се разминават. Голяма работа, ако ти се виждаш 10, пък партньорът ти да те вижда 8, щом всички останали те виждат 4 - явно си 4.

# 88
Аз също обичам числата, но за мен такава скала е ала-бала. Може би съм на такова мнение, защото единствените хора, които съм чувала наживо да коментират с числа, са били самотни дървени философи.

# 89
Аз съм го чувала и от жени с фул фейс, силно контурирани. Съжалявам, отстрани е смешно, а те изобщо не се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт