Объркана съм

• 12 755
  • 466
  •   1
Отговори
# 270
Дразни ме, обичам те. Това са нашите взаимоотношения.

Нарци, харесвай каквото искаш, ако искаш може да харесваш и бай Пешо бензинджията. Аз ти говоря за базови категории...а че отклонения има, то е ясно.

# 271
Аз отговарям само на първия пост, защото след това гледам дискусията доста се е изместила (не я четох цялата).

Като чета авторката, разбирам защо едно време родителите са избирали мъж за дъщеря си. Много жени явно не знаят какво искат, затова по-добре някой, на когото имат доверие и който със сигурност им мисли доброто, да вземе това важно решение вместо тях.
А с брака и семейния живот се свиква (15 години стаж почти). То след 7 години какви тръпки и пеперудки...
Важно е обаче, според мен, като ще правят семейство да почват с децата, жилището, и другите общи семейни големи житейски задачи. Защото ако ще са си само като гадженца, но с подпис, какъв е смисъла? Като няма какво да правят си омръзват бързо, както и се вижда.
Я ако имат да гледат деца, да строят/обзавеждат дом, да градят нещо с общи усилия - нито ще имат време за скука, нито за странично кръшкане.
Ако не са готови за това - нека си седят сами, каква е тая работа 7-годишен гаджелък и годеж. Като си решил да правиш една работа, запретваш ръкави и я правиш - то затова на сватбите се пее и се нарича "таз година булка, догодина - люлка". Явно и едно време хората са знаели, че пеперудките отдавна са отлетели след 7 години и ако няма какво да ви държи заедно, почват да идват такива идеи в главата.

# 272
  • София
Футболеро, нищо не си разбрал Joy Вас ви "бъзикат", защото сте дошли във женски форум да се опитвате да подбивате жените. Ние не ходим по мъжки форуми да обясняваме на мъжете, как след 30 пускат шкембета, оплешивяват и стават от никому желани чичета (това не е твърдение, а еквивалентното поведение). Чудя се как бихте определили вие такива жени? И как бихте им реагирали? Аз, като жена, не бих ги определила добре - съответно не го и правя. Но вие смятате, че жени, които са отметнали вече връзки, бракове, деца - ще ви клекнат на глупостите. Ами не - вие си лалалайствате, ние си правим забавление на ваш гръб. Общо взето това е резултатът.

# 273
И аз си се забавлявам за кеф тук, така че да продължаваме напред.

# 274
Аз пък съм виждала такива номера да работят върху жени.
Обикновено работят върху жени, които са  глупави или емоциоционално нестабилни.
Но това, че са глупави или емоционално нестабилни не е минус за мъжете - те дават оценката си към жените на база младост и големи сиси, така че за тях сделката е абсолютно приемлива.
Като цяло тези техники целят да обезценят жената, да й смачкат самочувствието, за да се прежали тя с тоя мъж.

Също така се пропуска да се спомене, че пик - ъпа и подобните са до голяма степен игра на числа - заговаряш 100 жени, 99 казват не, 1 казва може би - еми ясно е, че ще се пробваш при тази 1. Но то това си влиза в процента за статистическа грешка.
Виждала съм и обратната техника от свалячи - да ти създаде усещането, че си ексклузивна, че има очи само за теб, че желае само теб. Да си желан е може би най-мощния афродизиак за една жена. Но важи само в случаите, в които тя много харесва този мъж и също го желае. Ако го прави нежелан и нехаресван мъж - тогава е огромна грешка.
Та не мисля, че има правилни и грешни техники в свалките - има техники, които са правилно подбрани за конкретния човек.
Ние не отричаме, че техниките работят. Ама работят в зависимост и от едната, и от другата страна. Капацитет, интереси, моментна нагласа... Това, което лесно става с една жена и един мъж, с друга жена и друг мъж не става. Тука се вкарват някакви общи знаменатели, затова казваме, че тия хвалещите се колко са вървежни и как жените им налитали само защото те почвали да се дърпат или да им пускат сведения с колко други жени са мачкали чаршафа - ами това са само определен тип и определено качество жени. Случило му се два пъти, и оттам той твърди, че всички жени им се вдига интереса като им каже някой мъж, че го преследвали още 200 и той бил снощи примерно на 10-тина други срещи. Е, не. Те сума ти жени припадат и по споменатия одеве Брад Пит. Ами сори, аз не бих излязла на среща с него дори да се случи ада да замръзне и да ме покани на такава. Не ме кефи човека. Не че не е красив, богат и известен, или че не става за забежка. Обаче просто не е мойто. Мога да се сетя за такива, дето бих им се навила, ако бях свободна, но няма да е той 100%. Примерно. Всичко е до вътрешно усещане, принципи, вкусове... Много относителни са тия неща. А тука ни убеждават, че всеки мъж би чук@л без отказ всяка тъпа мис Вселена, която му се предложи, и всяка жена би тичала по мъж, щом го преследват още поне 2-3 жени (или 20-30). Отказвам да вярвам, че ВСИЧКИ мъже и жени на тоя свят са толкова повърхностни емоционални индивиди... Flushed

# 275
  • София
Не са, разбира се.

Това се опитваме да кажем от нам колко време - няма стереотипи на поведение, развитие и емоции в половете. Всеки си отговаря с неговата глава и това е.
Обаче, видиш ли излиза от математическия ритъм и неколцина потребители викат - не може така!

# 276
И от много относителност разбрах, че 90% от съфорумките не биха пуснали на Брад Пит, даже ще го изпъдят като куче, ама еле па техния мъж, еле па техния - това е. И знаеш ли кое най-ми е забавно. Че си вярвате. Е тва съм забелязал, че е най-важно. Не е важно да казваш истината, а да си верваш. А вие си вервате и то много.

Има бе Горджи, има стереотипи. Ако дойде един мъж и говори с писклив глас, кажете някоя от вас ще й настръхнат ли зърната или от басов ще е по-добре.

# 277
  • София
Защото за теб е фактора визия, за нас и всичко останало.

Връзка на база глутеус не се гради, както и на академични знания в аграрната промишленост, но нула за живота.

# 278

Връзка на база глутеус не се гради, както и на академични знания в аграрната промишленост, но нула за живота.

Но връзката минава през привличане. А привличането на какво се гради, я кажи? Сигурно на кой се падне накрая на онче бонче счупено пиронче.

# 279
И знаеш ли кое най-ми е забавно. Че си вярвате. Е тва съм забелязал, че е най-важно. Не е важно да казваш истината, а да си верваш. А вие си вервате и то много.добре.

Че то и ние това казваме за определени похвати при свалките, ама ти се обиждаш. Защо палиш толкова? Защото това също говори доста, честно казано.

Понеже попита ние как сме щели да се чувстваме, ми кажи ми сто пъти как съм смотла, намерила съм си смотан мъж, грам няма да ме засегнеш. На мен ми пасва. Пък и си знам, че колкото и трески за дялкане да имам, толкова зле не съм.

На теб ти се казва, че с подобно поведение ще ти се вържат само глуповати жени или такива без самочувствие/с комплекси/ с daddy issues, ми вярно си е. Не че има лошо ако твоята е такава, но си се разбирате. Голяма драма направи от нищото, абсолютно не разбрах защо.

# 280
Брад Пит сега ни харесва като поодърте, иначе на младини не. Не, няма да го върна, ако ми се натисне, но няма и да го гоня.
//
Фути, като истерична женичка си. Големо тръшкане какво искаш да мислят за теб. Не бе, споко, гъбаркане, баце.

# 281
  • София
И от много относителност разбрах, че 90% от съфорумките не биха пуснали на Брад Пит, даже ще го изпъдят като куче, ама еле па техния мъж, еле па техния - това е. И знаеш ли кое най-ми е забавно. Че си вярвате. Е тва съм забелязал, че е най-важно. Не е важно да казваш истината, а да си верваш. А вие си вервате и то много.

Има бе Горджи, има стереотипи. Ако дойде един мъж и говори с писклив глас, кажете някоя от вас ще й настръхнат ли зърната или от басов ще е по-добре.

Брад Пит нямаше да го върна преди 20-тина (негови) години. Сега ми е стар. Като характер изобщо не знам дали щяхме да мелим брашно, та само секс визирам. Моят си ми харесва, външно е точно моят тип (Брад ме губи с русото), а и си допадаме като хора. Естествено, че него ще предпочета.

В игри на волята имаше един Гого - любимец на всички бг мама, нищо, че говореше с Чип и Дейл гласче Joy Че и нисичък беше.

# 282
Но връзката минава през привличане. А привличането на какво се гради, я кажи? Сигурно на кой се падне накрая на онче бонче счупено пиронче.
Привличането за нормалните хора се гради на всичко. Първоначално гледаш визията, ама ако не е само за едното въргаляне в леглото, това не е достатъчно. Никой не е вечно млад и красив. А като спреш да си млад и красив, остава само другото, което да харесваш у партньора и той в теб. Тогава какво правим?

# 283
Ние също живеем заедно с ММ от както сме на по 20 години, родени сме в една и съща година, от вече 22 години. Никога не съм си мислила, че съм пропуснала някакви забавления, защото сме се забавлявали заедно. Не съм имала и желания за други мъже. Ако истински обичаш един човек, не мисля че са от значение възрастта или евентуалните пропуснати възможности за нещо. Ако обаче не го обичаш, тогава трябва да си честна поне пред себе си, че ще си с него поради някакви други съображения. Другите съображения, обаче, много често не издържат във времето, за съжаление.

# 284
  • София

Връзката изобщо да започне, следва да е надскочила привличането.
Ако не - чук и бег.

Връзка без базов набор красотности ще приключи, преди да е започнала.

Общи условия

Активация на акаунт