Объркана съм

• 12 750
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
Какво стана за полочин час, че и трито имало?
Нищо не разбрах значи. То човек да не отиде да обядва.

# 331
  • София
Да ти държи нервите на място.
У вас си ги изпускай колкото искаш.

# 332
Аз само по богати си падам.
Над 5К доход на месец.
Иначе дотам мога само на срещи да ги поканя, концертче нещо, ресторантче и ай. Кой откъде е. Laughing

# 333
Над 5К доход на месец.
Иначе дотам мога само на срещи да ги поканя, концертче нещо, ресторантче и ай. Кой откъде е. Laughing

А те дали си падат по теб? Grinning

# 334
Само да вметна. На някои не им личи. Скромни са, особено ако са живели като млади в лишения. И в Гугъл няма информация. 😂Стилът на живот не се променя. Затова човек трябва да е преди всичко себе си и да не се опитва да прекара другарчето от противоположния пол.

# 335
  • София

Над 5К доход на месец.
5К - уточнявай валутата.
Защото 5К лева е едно, евро е друго и трето богатството се дефинира от дългосрочни материални активи, с две думи - откъде е този доход.
Ако има производства, вложения, бизнес /един или няколко/, имоти и прочее и харчи някакви дивиденти е едно, а заплата от 5000 лева - съвсем друго.
Нали питахте някъде нещо по въпроса.

# 336
  • София
Щедрия мъж е щедър и в многото и в малкото.
И както много пъти съм казвала - не мога да си позволя да бъда бедна. Була съм, повече не ща.

5 К ми е …. ми е.

# 337
Предпочитам този с образование и професия, които са му на сърце и му служат да печели пари за добър живот, пред този, който просто е богат.
Т.е искам да си приличаме, а не да си ме отглежда като декоративно животинче.

# 338
Като се замисля, в ново време, откакто почнахме да строим капитализма, не съм попадала на мизантропи. Всеки си прави сметката. Това да те заведат на ресторант или да ти подарят нещо, не го броя. То е етикет.

# 339
Да, но ако ме заведат на ресторант, който аз не мога да си позволя или му подарят нещо, което сама не мога да си купя - ок, може да е прекрасен човек, но не е за мен. Не ги виждам така нещата. Ако трябва да избирам да се смея в кварталната бирария или да се притеснявам за неща, които не мога да имам, изобщо няма да се замисля.

# 340
А те дали си падат по теб? Grinning
Joy
Някои да, някои не. Важното е аз по какво и кого си падам.
Но мизерийка никоя уважаваща себе си жена не тачи.

# 341
  • София
Предпочитам този с образование и професия, които са му на сърце и му служат да печели пари за добър живот, пред този, който просто е богат.
Т.е искам да си приличаме, а не да си ме отглежда като декоративно животинче.
Дефинирай едното и другото.
Защото "просто богатите", които познавам, а те не са малко, не са просто богати, а са станали такива благодарение на образование, труд и професия, предприемчивост, ум и все в този дух качества и не на последно място- ужасно харесват това, което правят и го правят добре.

И защо съпругът ми да не може да ми купи нещо, което аз не мога да си купя сама?

# 342
Просто богатите са тези, които не са положили усилия за нищо.
Съпругът ти може да ти купува всичко що ви е на душа във вашия дом. Wink
Аз говоря за моите си нагласи Simple Smile

# 343
  • София
Просто богатите са тези, които не са положили усилия за нищо.

Дай пример.
Защото аз ти казвам, че просто богати, които не са положили усилия за нищо няма. Това е оксиморон.

# 344
Излез на оживена улица - виж какви коли се карат от 18 годишни. Знам, че избирам клише.

Общи условия

Активация на акаунт