Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Голям смях с образа на Христо Joy

# 151
Добре де, защо са я сложили тази песен изобщо да се джурка... Егати мъката за слушане. Горкият Христо! Вижте и Ралица каква физиономия беше направила. Grin

Щото хубавите песни свършиха още първия сезон, хайде втория, и после се налага да изтупват брашнения чувал.

# 152
  • София
Много ми хареса Христо. Тази песен на Клуни я знам и винаги ми е много забавна за слушане. И мисля, че Христо я направи с голям кеф Simple Smile

# 153
  • тук, на мястото си
Нищо не разбрах от цялата песен, но май Христо добре се справи като го гледах как се забавляваше.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 22:02 от Алфея

# 154
И на мен ми хареса,че Ицака се забавляваше и на мен ми беше забавно.Не ми понасят мъките на Лепотицата и подобни.

# 155
Ама и Фъньо се изказа "не меен в лицето не си като Д. Клуни".. сериозно?! Joy Ние пък мислехме че са като две капки вода. Може и да му се иска на Христо да е като Клуни.. ех мечти. 😁
Обаче трябва да призная, че Блатечки се държи много по мъжката от Вергов. Няма никакви лигости, лаконичен, обран. Харесва ми.

# 156
  • тук, на мястото си

# 157
Не е много честно когато на някого му се падне подобна песен. И добре да се представи, няма да събере вота, който заслужава. Непопулярна за България песен, в непопулярен за нас жанр. Обричат го да е по долните места.

Дони не знам от кой чувал ги тупа тея песни Grinning Нали той ги избира уж.

# 158
Приятна изненада е за мен Блатечки, очаквах съвсем друго поведение от него. Като се замисля, май съм го хващала основно в сутрешни предавания и съм с впечатление, че трудно му върви мисълта, разговорът все върви мъчно. В Капките обаче прави адеквати коментари, влиза в тона, харесва ми. Явно вечерно време се е наспал и е по-адекватен Simple Smile

# 159
  • Буркина Фасо
Кали е трагедия.

# 160
Чакам Христо Гърбов да го видя как ще се изпоизложи с Кичка Бодурова .

# 161
  • Бургас
Пълна трагедия !
Само топки са й в главата!
Няма работа в капките!

# 162
  • София

На Веско Маринов му харесва. Днес е много по-усмихнат.

# 163
  • София
И Кали ми е неудобно да я слушам, че и да я гледам.

# 164
И на мен ми е ок Блатечки,който по принцип хич не ми е симпатичен.Кали,бива.Не съм имала очаквания от нея.

Общи условия

Активация на акаунт