Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 007
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Чудесна имитация на Меди, тази песен е една от малкото, които харесвам в съвременния поп-фолк.

Най-вероятно ще е или победител, или втори.

# 421
  • София
На мен ми хареса Тома. Звучеше супер.

# 422
  • Пловдив
Веско имитира Дейвид Ковърдейл в някое от предаванията и се справи страхотно.

https://www.youtube.com/watch?v=j5emKLUx_ao

# 423
Сега ще слушаме простотиите на Гърбов.

# 424
Баладата на Меди е уникална, като текст и изпълнение. Орнаментиката наистина не е лесна.
Тома се постара с емоция. Браво.
Меди е в залата и му хареса имитацията.
Моника Валериева се обезобразила ужасно. Той с нея ли е в реала ?

# 425
Брех този Тома направо ни махна главите! Innocent
Мислех, че ще удари греда. Ама, който го може, го може!
Еваларка

# 426
  • София
Аз поп фолк не слушам но тази балада на Меди я чух в Гласът на България и буквално ме грабна на момента. Страхотна е и много се радвам на професионализма на Тома

# 427
Хареса ми Тома, чудесно се справи, отново.
Песента и на мен ми харесва, въпреки че тази музика ми е далечна. Не знам други песни на Меди, но тази ми допада. Факт е, че и в тази сфера има страхотни изпълнители и песни.

# 428
  • Пловдив
Меди е страхотна звезда в момента. Много е популярен. И е скромен и възпитан .
Не знам защо такова отношение получава само защото не пее чужди песни. Песента е красива , изпълнението му добро. Каква е тази снобария, щом е поп фолк е за плебса ,не знам. Сто пъти по-добре от Рут Колева, ама за нея не се извинява всеки дали я слуша или не.

# 429
Това излезе преди дни. Меди и Софи Маринова

https://www.youtube.com/watch?v=7_DYrx6yd74

# 430
Аз хич не се чувствам длъжна да се извинявам, че слушам поп-фолк и рок слушам, и хип-хоп, рап, изобщо не ме интересува какъв жанр е дадена песен, за да я слушам и да ми харесва.

# 431
Баладата на Меди е уникална, като текст и изпълнение. Орнаментиката наистина не е лесна.
Тома се постара с емоция. Браво.
Меди е в залата и му хареса имитацията.
Моника Валериева се обезобразила ужасно. Той с нея ли е в реала ?
Леле това Моника ли беше?!
Баси пластмасата дето е станала!
В интерес на истината песента не беше мазна чалга, а приятна балада.

# 432
Гримьорите до тук са супер зле...
Керана толкова се стараеше, поне откъм пеене да го докара, и въпреки че беше ясно, че няма да се справи особено добре, пак не се отказа, а тези некадърници грам не бяха се постарали! Що за маска?! Милко Кавалджиев! И толкова ли не можаха да ѝ сложат един цялостен костюм и да я направят по-обемна? Изглеждаше толкова нелепо, че цялото ѝ старание отиде на вятъра. Абсолютно неуважение към нейния труд от страна на гримьорите.

Тома ми хареса как го изпя, ама и той в лице беше пълна скръб за съжаление. Вече като мимики не мога да преценя.

# 433
  • София
Меди е страхотна звезда в момента. Много е популярен. И е скромен и възпитан .
Не знам защо такова отношение получава само защото не пее чужди песни. Песента е красива , изпълнението му добро. Каква е тази снобария, щом е поп фолк е за плебса ,не знам. Сто пъти по-добре от Рут Колева, ама за нея не се извинява всеки дали я слуша или не.
Абсолютно, много хубава и нежна балада. Дали я изпълнява ц... от Факултета, някой н...р от гетото или снежинка от Ирландия, какво значение има? Хубава музика, хубав текст, какво повече се иска? Онова врещене, което измъчи Керана, по-завладяващо ли е?

# 434
Христо още не излязал,а о..а хубавата песен!

Общи условия

Активация на акаунт