С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 021
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
А защо си се спряла на пердета? Аз си сложих в хола вертикални щори и се оказа че излиза по-евтино от пердетата.По- красиво е и по-икономично /няма нужда от постоянно пране/ Peace

# 226
както писах на едно друго място във форума, вертикалните щори според мъжо било лош Фън Шуй... Confusedаз така или иначе трудно го удържам като почне да преправя къщата според Фун Шуй, остава и такива щори да сложа и сигурно ще ме напусне  Laughing

# 227
аз си купох скоро пердета от гума-2 ет. в практикер са същите,но с 5 лв  поскъпи

# 228
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.0
  bouquetмомичета  Flutter погледнете тук

# 229
  • Велико Търново
Дидка,най-накрая бе мила Hug!Чакам да ми пишеш може и на лични за размера на дрехите и обувките!Знаеш,че аз съм ЗА!

# 230
Знам   bouquet ,че чакаш да ти се обадя  Heart Eyesи съм сигурна че не само ти ще се включиш,но чакам подробности в понеделник за размера на обувките,в четвъртък пък ще ходим да говорим с директора на дома в с.Михалци-там са деца в ученическа възраст.В понеделник ще имам инфо за децата в Страхилово-там има 57 деца от 3 до 7 годинки,но всички са под ръста и нормата за годините си по принцип!Трябва им предимно бельо за децата,обувки и дрехи всякакви.Така,че кой каквото има  Hug да помага.Ще си направим една среща като се постопли.Ние ще ходим за 1 март в  Страхилово.Ще пиша още подробности след разговорите с директорите,а вие поглеждайте и в другата тема  bouquet

# 231
  • Велико Търново
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден,Сръчка!Желая ти,много здраве,щастие,любов и всичко най-хубаво! newsm51

# 232
  261uu newsm57 newsm35  bigdance2 newsm18  ura Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada newsm18  bigdance2  ura newsm35 newsm57  261uu Flowers Sunflower  честит рожден ден  Flowers Four Leaf Clover от здраве да не се отървеш  Flowers Sunflower  да си винаги обичана   Two Heartsобичаща и много щастлива  Flowers Sunflower

# 233
Здравейте, момичета!
Първо да отговоря на Vqqra - опитах да ти пиша на лични, но кутията ти е пълна и не успях Confused
Оказа се, че тази жена, която знам, че работи за Аквасорс, си е сменила номера. Сега се опитвям да я намеря - нея или някой друг от местния офис, но междувременно може да питаш и някой друг. Продуктите са на основа на водорасли, фирмата е доста известна.
Слагам ти линк, към сайта, който намерих: http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2893
А това е от форума тук - излезе ми по ключова дума: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88141.msg1616476
 newsm10 Успех!
Благодаря ти.
Успях да намеря тел. на жената дистрибутор на Аквасорс за В.Търново.Казва се Стиляна Кръстева и тел.062 64 98 98 и тел.0887 53 58 76 (ако има други интересуващи се).

# 234
Знам   bouquet ,че чакаш да ти се обадя  Heart Eyesи съм сигурна че не само ти ще се включиш,но чакам подробности в понеделник за размера на обувките,в четвъртък пък ще ходим да говорим с директора на дома в с.Михалци-там са деца в ученическа възраст.В понеделник ще имам инфо за децата в Страхилово-там има 57 деца от 3 до 7 годинки,но всички са под ръста и нормата за годините си по принцип!Трябва им предимно бельо за децата,обувки и дрехи всякакви.Така,че кой каквото има  Hug да помага.Ще си направим една среща като се постопли.Ние ще ходим за 1 март в  Страхилово.Ще пиша още подробности след разговорите с директорите,а вие поглеждайте и в другата тема  bouquet
Готова съм да дам всичко,което ми остава от децата.Така,че пиши от какви дрехи имат нужда.Моето село е Михалци ,а и разполагам с кола така ,че ако мога да помогна с нещо казвай.

# 235
Момичета,имам една голяма молба към всички вас!Всяка една познава семейства с деца,а повечето семейства имат в домовете си омалели обувки,сандалки или пантофки  Hug децата в дома в с.Страхилово имат голяма нужда от обувки.Там живеят деца от 3 до 7 год. Моля ви,ако можете нещо да съберете,събирайте....ще си определим една среща примерно в неделя за да ми ги дадете.В Горна Оряховица подготвяме Великденски базар с благотворителна цел за домовете в Михалци и Страхилово-събраните пари ще поделим на две и ще закупим-за Страхилово бельо за децата и за каквото друго имат нужда; за Михалци-в четвъртък ще зная от какво точно имат нужда.Колкото до базара-всяка която може да измайстори нещо,да оплете нещо,да бродира,да прави някаква Великденска украса може да се включи.Разгледах какво майсторят мамите от ДБМ и вече започнах да майсторя едни яйца обвити с маниста

# 236
Дидка, чудесна идея! Аз не съм много сръчна, но ще се опитам да измисля нещо. До великден има време  Laughing.
Момичета, искам да ви питам някоя от вас имала ли е проблем с пощите? Имам чувството ,че се прави някаква далавера с пощ. марки на гишето, на което се изпращат и препоръчителните пратки. Декември пратих 3 писма до 3 различни държави - Франция, Австрия и ОАЕ[ и нито едно не е получено досега  #Crazy!! Понеже бяха доста обемисти ги предадох на гишето да им сложат марки и жената ги сложи някъде, но така и не видях дали въобще им сложи марки. А аз доволна си реших,че така ще пристигнат по-бързо!!
Проблема е,че нямам никаква бележка,че съм ги пратила, но ми е любопитно дали има и други пострадали  Thinking../color]

# 237
  • Велико Търново
Честит син на Светланчо!Да им е живо и  здраво юначето!

След като снощи ни бяха на гости и си говорихме,че термина и е на 10.03 днес юнака ги е изненадал приятно!

# 238
ЧЕСТИТО!! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!
Сисе, ще ти пратя снимките утре, че не съм си сменила батериите на апарата. Целувки на красавицата!  Heart Eyes

# 239
Привет! Знаете ли кои ДГ са - Ален Мак, Ивайло, Пролет и Здравец. Ще съм благодарна, ако споделите впечатления от ДГ в града!

Общи условия

Активация на акаунт