,че чакаш да ти се обадя
и съм сигурна че не само ти ще се включиш,но чакам подробности в понеделник за размера на обувките,в четвъртък пък ще ходим да говорим с директора на дома в с.Михалци-там са деца в ученическа възраст.В понеделник ще имам инфо за децата в Страхилово-там има 57 деца от 3 до 7 годинки,но всички са под ръста и нормата за годините си по принцип!Трябва им предимно бельо за децата,обувки и дрехи всякакви.Така,че кой каквото има
да помага.Ще си направим една среща като се постопли.Ние ще ходим за 1 март в Страхилово.Ще пиша още подробности след разговорите с директорите,а вие поглеждайте и в другата тема
Успех!
,че чакаш да ти се обадя
и съм сигурна че не само ти ще се включиш,но чакам подробности в понеделник за размера на обувките,в четвъртък пък ще ходим да говорим с директора на дома в с.Михалци-там са деца в ученическа възраст.В понеделник ще имам инфо за децата в Страхилово-там има 57 деца от 3 до 7 годинки,но всички са под ръста и нормата за годините си по принцип!Трябва им предимно бельо за децата,обувки и дрехи всякакви.Така,че кой каквото има
да помага.Ще си направим една среща като се постопли.Ние ще ходим за 1 март в Страхилово.Ще пиша още подробности след разговорите с директорите,а вие поглеждайте и в другата тема 
децата в дома в с.Страхилово имат голяма нужда от обувки.Там живеят деца от 3 до 7 год. Моля ви,ако можете нещо да съберете,събирайте....ще си определим една среща примерно в неделя за да ми ги дадете.В Горна Оряховица подготвяме Великденски базар с благотворителна цел за домовете в Михалци и Страхилово-събраните пари ще поделим на две и ще закупим-за Страхилово бельо за децата и за каквото друго имат нужда; за Михалци-в четвъртък ще зная от какво точно имат нужда.Колкото до базара-всяка която може да измайстори нещо,да оплете нещо,да бродира,да прави някаква Великденска украса може да се включи.Разгледах какво майсторят мамите от ДБМ и вече започнах да майсторя едни яйца обвити с маниста
!! Понеже бяха доста обемисти ги предадох на гишето да им сложат марки и жената ги сложи някъде, но така и не видях дали въобще им сложи марки. А аз доволна си реших,че така ще пристигнат по-бързо!!
../color] Препоръчани теми