С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 027
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Летисия,ще ти пиша на лични имам нещо впредвид,но това ще е довечера или утре.

# 211
Мерси сиска  Hug В теб ми беше надеждата  Wink

# 212
  • Велико Търново
Винаги съм насреща Hug!

# 213
  txtloves newsm76 Wine Glass Drunk ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!  newsm51 smile3525 newsm51

# 214
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! Wine Glass  loveuuu (кой каквото празнува Wink)

# 215
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
siska79 и ние като тебе..първо винцето ...пък после каквото доди Flutter
abcxyz ДОБРЕ ДОШЛА сред нас!Обади се като си идваш в Горна,че сме заформили едни идейки,за чиито осъществяване ми трябват мами от Горна...пък ти си на двата стана Party Хареса ми чувството ти за хумор
Да се стопля времето и на пикник ...всички Hug

# 216
abcxyz ДОБРЕ ДОШЛА сред нас!Обади се като си идваш в Горна,че сме заформили едни идейки,за чиито осъществяване ми трябват мами от Горна...пък ти си на двата стана Party Хареса ми чувството ти за хумор
Да се стопля времето и на пикник ...всички Hug
Благодаря, Дидка. Задължително ще се обадя! Peace  Аз съм "за" всякакви идеи (незнам дали споменах, че съм и малко лудичка... smile3534)

# 217
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Party лудичките са за предпочитане  Flutter
Да ви споделя,че ходих на компютърна диагностика в Търново,в медецински център ПУЛС.Много съм доволна-всичко си излиза Ако ще се гледа конкретен орган-15лв,ако е цялото тяло-30лв

# 218
Темата ни пак е на втора страница.
Как сте, мами?
Я, споделете къде в Търново има хубави пердета?Че ми предстои купуване на пердета за хола.Ходих до един магазин - "Интериорен дизайн", под стадиона е и направо ми се взе акъла от цени. Shocked

# 219
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Я, споделете къде в Търново има хубави пердета?Че ми предстои купуване на пердета за хола.Ходих до един магазин - "Интериорен дизайн", под стадиона е и направо ми се взе акъла от цени. Shocked
Има един магазин на площада на Халите. Пада се в ляво от Пепис бар, като си с гръб към Щастливеца. Има магазин за платове и до него е този за пердетата - дано си ме разбрала!

# 220
Дита срещу Театъра има магазин за пердета Party,а къде е този под стадиона магазин,че не се сещам ,а и на мен ще ми е нужен  Rolling Eyes

# 221
Мисля,че има магазин за пердета в център Европа на 2 етаж,а също и в посока към битака като тръгнеш от център Искра.
А наистина магазина под стадиона е страшно скъп-не е за обикновени хора!

# 222
В Практикер  продават платове за пердета и ти ги ушиват на място,според размерите които искаш.Само където май няма голям избор.

# 223
pepi111, незнаех за този магазин, ще го посетя. Wink
Ифа, магазина е под стадиона, до магазина на Арон, до онзи за китайски обувки и дрехи.Сети ли се?Но там ми падна шапката от цени!Наистина голяма красота видях, но 220 лв. за линеен метър (на мен ми трябват 6! метра)ми е малко множко.
Дори, напомняш ми за този под Искра ще го посетя и него.А в Практикер мноо постно от към избор... Sad
Изобщо тръгвам на лов за пердета. Grinning

# 224
Здравейте, момичета!
Първо да отговоря на Vqqra - опитах да ти пиша на лични, но кутията ти е пълна и не успях Confused
Оказа се, че тази жена, която знам, че работи за Аквасорс, си е сменила номера. Сега се опитвям да я намеря - нея или някой друг от местния офис, но междувременно може да питаш и някой друг. Продуктите са на основа на водорасли, фирмата е доста известна.
Слагам ти линк, към сайта, който намерих: http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2893
А това е от форума тук - излезе ми по ключова дума: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88141.msg1616476
 newsm10 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт