С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 016
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
аз ще взема да дойда в петък в "Его"-навих се,нищо за че темата ми е малко рано още,ама после като ми трябва,няма да има,даже съм си намислила разни въпросчета Thinking.пък и ще се радвам да се запозная с разни мамета от града Simple Smile айде доскоро тогава!

# 91
krasi,последно уточнение-басейна в "Соня" НЕ работи.

# 92
  • пяната на дните
Понеже веят ветрове и не става днеска за разходки, ако искате да си разказваме кой откъде е: болярки ли сте всички, и ако не съвсем - кой вятър ви е довял тука afwitch?  Аз, например (светъл пример), съм от Враца, притежавам всички отрицателности, характерни за региона, но съм живяла по доста и в Смолян, Благоевград и София. По едно време си викам: Търново много хубаво и опп - взех че се бракувах тука да се пооблагородя  angel008 Ако ви се разказва - давайте!

# 93
Здравейте,
Подкрепям идеята на libelule verte. Аз съм кореняк болярче и патриотче. Била съм на много места, и у нас, и в чужбина, но от Търново по-хубаво няма.   Simple SmileПък и с наште хълмове и три посоки -  нагоре надолу и по стълбите, просто няма как да напълнееш много  Peace, дори аз сега както ми се е огворил апетита  Laughing !

# 94
Аз съм търновка по бащина линия, половин врачанка по майчина и половин рускиня по бабина Grinning мешана работа... Whistling

# 95
здравейте!
аз съм от Пловдив,а съпругът ми-от Русе.но любовта ни събра тук и май тук ще си останем.е,пътуваме си често,но така е по-интересно.иначе сме на мнение,че в това градче спестява стреса на големия град Simple Smile

# 96
И аз и съпругът ми сме от Ловеч. И щерката също де. Как можах да забравя,че и тя е от там  Simple Smile Може би, защото тя самата смята, че е софиянка, тъй като само първата година от живота си е живяла в Ловеч. Следващите 7 ги изкарахме  в София.
От по миналото лято се преместихме тука, което между впрочем ни беше мечта още от както се оженихме.

# 97
Поздрав за Деси Енчева,аз също съм от Пловдив, татито от Шумен,а момченцето ни си е пловдивчанче/така казва баща му,защото е роден там/!Хубаво е,че намирате нещо положително в живота си в друг град!Ние също пътуваме често м/у трите града,но тук ми е най-трудно,защото нямаме много познати в Търново,пък за приятели въобще неможе да говорим!

# 98
Здарвейте! Май сме много  врачанките  Mr. Green .  Ние заедно учихме с моя съпруг в ТУ и ето ме тука "пишман болярка"  Joy

# 99
Аз да изместя малко темата ни напред,че е на 2 страница. Аз съм от Бургас,но от лятото на 2000г съм във В.Търново.Преди това завърших История в София.С мъжа ми се запознахме в ICQ и ей ме на- болярка. SunglassesИмаме дъщеря Виктория на 4г.Нашата тема я следя всеки ден,но рядко пиша.

# 100
Здравейте.
Имам идея за място на среща .
Мисля,че Ксилифор е подходящо място за среща.Има пързалки,люлки,катерушки,пясъчник и чист въздух.Само трябва да дочакаме пролетта и да изберем подходящ топъл ден.Може да бъде нещо като пикник.
Какво мислите?

# 101
 newsm10, Вярка!! Аз даже не си спомням къде беше, но съм ЗА.
Май наистина сте доста врачанките  Laughing. И аз имам позната врачанка, която живее тук  Laughing Wink

# 102
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз съм от Варна,мъжът ми от Г.Оряховица-вече девета година живеем в Г.Оряховица!С мъжът ми се запознахме във Варна,беше дошъл там да работи,после така се стекоха нещата ,че се наложи да дойдем тук Hug
Vqqra идеята ти е много хубава,то студа го дават една седмица и после пак затопляне Thinking можем като се затопли да се уговорим за ден и да се съберем!Тъкмо на открито е по-добре,за бягащите крачета ще е просто прекрасно мястото,а и за нас ще е едно много приятно разтоварване на чист въздух сред природата
Dory_28 вече се чудех,защо не се появяваш в темата Crossing ArmsСега на лекции ли си,аз съм на очни до 11 февруари горе в Ректората

# 103
newsm10, Вярка!! Аз даже не си спомням къде беше, но съм ЗА.
Май наистина сте доста врачанките  Laughing. И аз имам позната врачанка, която живее тук  Laughing Wink
До Ксилифор може да се стигне през Арбанаси,може и през Шереметя,а от Търново до там има един много кратък път-минава се зад крепоста Царевец,там имаше един басейн,но му забравих името-покрай него и от там нагоре до Ксилифор са около 2 километра. Rolling Eyes
Иначе ние с моя мъж сме си кореняци Търновци.

# 104
  • пяната на дните
Ех, то много е хубаво това за Ксилифор, ние бяхме с бебе миналата седмица и падна голямо търкаляне на слънчице, обаче малко е трудно за мами с непроходили бебоци  1stroller да се доберат до там... Градски транспорт има ли?

Общи условия

Активация на акаунт