С усмивка от СТАРАТА СТОЛИЦА - 6

• 14 061
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Пролет,има една потребителка ника и е Сръчка сигурна съм,че с нея ще има какво да обмените като мнение и информация!Принципно и аз съм против ваксинирането!
Да. Мъжът и е д-р Хаджиев. Сега като прочетох и в неговият сайт какво пише за ваксините.. #Crazy Но ако ще се прави нещо против задължителният прием на ваксините, то трябва да е в национален мащаб. Тук дори и да се съберат шепа ентусиасти нищо не могат да направят  Thinking.

# 181
В момента с мъжа ми търсим начин да осъдим държавата за това че насила иска да извършва медицински манипулации. Не знам докъде ще я докараме , но децата си няма да ваксинирам. А иначе просто се насърчавам от вас, няма да събирам подписки или да правя митинги. Laughing

# 182
Ааа, много благодаря за информацията за Сръчка, но как да я намеря, че не съм на ясно.

# 183
Това е страницата на мъжът и www.homeopathia.hit.bg. Кликни на "връзки".
Или пък и напиши ЛС .
Много сте амбициозни ,но не виждам как ще успеете. Дано! Вярвам в чудесата. Успех!!

# 184
Здравейта, старопрестолни принцеси!   bouquet
С интерес следя спора ви за родилните отделения, защото при мен момента наближава  Rolling Eyes Макар че колебания по въпроса не съм имала - аз съм в ГО, нямаме кола, така че... Само още се колебая дали да си правя уговорки с конкретен лекар, или да се оставя на късмета си и на дежурния Simple Smile
Но всъщност се включих, за да питам друго. Понеже съм на вълна "приготовления за бебето", каква марка шишета и биберони ще ми препоръчате? Мислех си Chicco, но ме разубеждават в полза на някакъв Доктор Браун... Те вече всичките са против колики Wink , но доколкото видях, разликата е в начина, по който изкарват въздуха-едните са с дупки, а другите с тръбичка. И има ли изобщо нещо вярно в това за коликите? Ще се радвам да споделите личния си опит, за което благодаря! Hug

# 185
  • Велико Търново
Светле,аз,съм много доволна от този доктор Браун-то не,че имам други шишета де.Не знам коликите дали имат нещо общо със шишетата,защото по времето,когато би трябвало бебето да има колики Божа не е ползвала шише,но колики така или инъче нямаше.Тъй де имаш моето положително мнение в полза на доктора Peace.

# 186
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз използвах и продължавам да ползвам шишета Авент. Колики си имахме и с тях, и без тях. От прочетеното и чуто от медицински лица по въпроса, останах с убеждението, че зависимост между шишето и коликите почти няма.

# 187
Някои деца нямат проблеми нито с колики нито с никненето на зъби - всичко е строго индивидуално!Обаче нас не ни подминаха нито коликите - като се сетя какъв кошмар беше ooooh!,нито никненето на зъбките-поддържаше адски висока температура докато му пробие първото зъбче!

# 188
  • пяната на дните
Svetlan4o, може би малко се отклонявам от въпроса ти, но според мен - не бързай с купуването на шишета. Ако се разровиш из сайта и форумите, ще видиш, че едно кърмено бебе ( пожелавам ти твоето да е такова), всъщност не се нуждае от никакви шишета точно през периода на коликите. За статистиката - Ида има едно шише Chicco, не ползваме и не сме ползвали биберони. Ако се наложи, за половин час можеш да купиш каквото решиш от най-близкия магазин/ аптека.

# 189
Цитат
Svetlan4o, може би малко се отклонявам от въпроса ти, но според мен - не бързай с купуването на шишета. Ако се разровиш из сайта и форумите, ще видиш, че едно кърмено бебе ( пожелавам ти твоето да е такова), всъщност не се нуждае от никакви шишета точно през периода на коликите. За статистиката - Ида има едно шише Chicco, не ползваме и не сме ползвали биберони. Ако се наложи, за половин час можеш да купиш каквото решиш от най-близкия магазин/ аптека.
И аз съм на това мнение. Аз си бях купила предварително 4 шишета на различни марки, а се оказа,че нито едно не ми трябва  Rolling Eyes. Бяхме изцяло на кърма до 5-и месец, а и сега не иска да пие вода или чай от биберон.
Мои приятелки са раждали в ГО и без уговорка и пак са останали доволни.
Леко раждане и живо и здраво бебче !!  smile3541[/color]

# 190
Благодаря на всички ви! Heart Eyes
Като се замисля, сигурно сте прави, че това може да почака  Simple Smile Ама аз като бях решила, че бебето още отначало все нещо консумира от шише newsm78... Най-вероятно ще си взема само едно, за да има в какво да му сложа вода, това поне се прави, нали?
Надявам се, че в момента всички сте на разходка в това хубаво време и ви пожелавам слънчев и весел уикенд!  bouquet

# 191
каква марка шишета и биберони ще ми препоръчате?

И има ли изобщо нещо вярно в това за коликите?
Здравей svetlan4o!
Каквото и шише да си купиш-ако ще има колики детето ти,няма спасение,докато не отминат от само себе си! Peace
Желая ти леко и безпроблемно раждане!

# 192
Според мен като избираш шише трябва да се съобразиш и с това: Да се почиства по лесно.Мисля,че при тея с тръбичките,може да не се измива хубаво храната попаднала там,но избора си е твой.
Поздрави. Flutter

# 193
  • Велико Търново
Цитат
Според мен като избираш шише трябва да се съобразиш и с това: Да се почиства по лесно.Мисля,че при тея с тръбичките,може да не се измива хубаво храната попаднала там,но избора си е твой.
Поздрави. Flutter

За тръбичките се продават едни малки четки,с които се почиства Peace!

# 194
Здравейте, мами,

искам да ви попитам по колко върви на час гледане на дете в Търново? Лев, лев и 50 или вече е повече? Може би е обсъждано в старите теми, но нищо не ми излиза с търсачката. Моля ви, ако имате актуална информация, да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт