Марги, Белл, ако някоя от вас още е будна, да ми мъцне някоя дума на лични. Искам нещо организационно да обсъдим.

Когато преди години вайбър и уатсъп дадоха достъп до информацията за потребителските акаунти, а собственикът мисля руснак беше отказа, се прехвърлих там. Не че имам какво да крия, ей така реших да си протестирам по дефолт
Иначе е като всички останали - намираш групата която те интересува, последваш и с лупичката търсиш каквото ти трябва. За да не ти излизат съобщения има опция - муте и така. Аз специално тази група не съм я заглушила, защото се вижда какво се превежда и кой пореден епизод е готов и качен. Покрай търсеното излизат и други предложения. Търсиш "Илджиме" , излиза ти и "Герой".

Благодаря Проф, бих се възползвала от предложението ти ако се преобуеш, че нещо дублажа не ме кефи..Когато имаш възможност.

Знаем и че се изговарят или и трите срички наведнъж, или частично но тогава са винаги втората и третата, а не първата и втората както в дублажа често е ГилРа. На дубльорите тази важна подробност авно никой не я им я е обяснил и си мажат както им е удобно...Аз днес разцъках четвърта серия с дублаж и съм на момента в кйто главния завлече ЛаИм в една пробна в мала и отново я насече, тя вярно не се беше погледнала как се е облякла, но и друго го накара да подпали още повече, което ме подсеща че съвсем скоро е историята с една прахосмукачка...Отделно и тясното пространство в пробната, а той има клаустрофобия и изстрела каквото му мина на ум, беше готов и да я съблече и да и облича една рокля, тя го спря....
Той е големия шеф и колкото и да е крив братовчеда, главтния успява да го държи в пътя щом става въпрос за бизнеса. Но не си пада нито по пеенето му, пък и има лошо мнение за таланта му въобще, нали почти беше заспал на концерта му и сестра му там го ръчкаше нещо. В един момент нататък самият той случайно се оказа обут с такива чорапки и ги събу с погнуса
.
едната сестра го каза на другата.
Днес го загледах на Войото, досега нямах време, макар че активирах платформата преди 2 седмици, даже още не съм прегледала останалите заглавия, не съм ги срещала и по нашите страници....Две седмици гледах Ловеца, но още го смилам и поне още 1-2 друго ново няма да започвам.. Днес изгледах и 18-та и 19-та серия от Легендата и много ми харесаха....