АС и други романтични К-драми - тема 1

• 27 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Рори, ако е вярно, че хазяйката е майка на Ера, това явно става ясно по-нататък защото към момента не е споменато. Има и син доколкото схванах.
Красиви са ми Пако и Ера един до друг и хумора е свеж иначе хем химия не усещам и историята не ми е завладяваща, хем другата двойка ми е една заспала, но с превъртане ще го изгледам. Някой гледа ли в playtube? Последните два епизода в сайта спират около 15 минути преди края, т.е. чува се само звука, но не се вижда картина.
Смях се на "женствена жена", прозвуча ми точно като онова на Коцето Коцев "мъжки мъж" 🤣 Тези двамата никога не са били само приятели, Ера не е спирала да го обича, обаче ми е някак абсурдно той чак сега да се заглежда в нея като жена и да му се струва по-красива, това с ревността и да не си показва краката, да не сяда до мъже в градския транспорт ми идва също лигаво, но хайде 😜 Харесва ми като действат и говорят по същество - преди да станат официални нещата тя го пита наистина ли чувствата му са такива каквито ги описа пред татенцето ѝ по-рано ако са на безлюден остров и т.н., а той я пресече с думите, че предната вечер единствено алкохола я е спасил 🔥
Също така не я остави да се чуди при бившата си ли се връща, догони я и се изясниха.

Главната в Наследниците си е подходяща според мен, Рейчъл е с аристократично излъчване и не е образ като за нея.
Бел, правилно предполагаш - големия брат ще се откаже от любовта си.

# 211
Някой гледа ли в playtube? Последните два епизода в сайта спират около 15 минути преди края, т.е. чува се само звука, но не се вижда картина.
   Аз го започнах в телеграм, но съм още на 15мин и вече ми харесва. Проверих ги последните два /15и16ти/ нямат проблем в края. Отличникът ми беше познат като физиономия и му погледнах имдб-то, оказа се че е от Кухнята стажант и в "Принцът на покрива".
  Бел не беше съвсем доброволно отказването, наложи му се малко иначе беше залитнал и той към бунтарската пътека с брат си.  Joy  " Брат му получи каквото искаше и плака цяла нощ" - странни неща запаметява мозъкът ми Joy
  Изгледах "Един обикновен ден" и разбирам защо Екзотичният е най-скъпо платеният им актьор в момента. Всевъзможни роли и ситуации и ги изиграва страхотно.

# 212
Да, по-късно, може би в днешната серия ще се каже, но то и така се подразбира, че хазайката е майката, защото тя ги следва и им помага макар и от разстояние. 4 приятели са, но само към двамата е такава. Според мен той досега не я е възприемал като жена, защото като дете майка й му поръчва да се грижи за нея и да я пази и по този начин той влиза в ролята на брат.

В плейтуб абсолютно нищо не ми излиза с търсачката. Изредих повече от 10 заглавия и на всичките получавам съобщение, че не може да бъде намерено това което търся

# 213
  • Варненска клюкарка
Крис какво започна, Градският ловец ли? В Телеграм с какви субтитри е? Аз чупя рекорди в момента- гледам  3 к- сериала едновременно, добре че Легендите са през уикенда, че сега вечер съм се отдала на Наследниците Joy Сериалът е хубав, но се улавям, че друга сюжетна линия ми е по интересна от основната. Започвам да се чудя как изобщо татенцето е позволило това дете да се роди. Значи братята още от преди времето на Корьо се разчистват един друг- тука родните братя на татенцзето само дебнат на нисък старт за да му измъкнат килимчето из под краката. И още от преди Корьо е заложена формулата за брак с чистокръвна девойка, нещо като вариант на синьокръвна Joy. Навремето принцовете са се женили за сестрите и братовчедките си, след като не могат сами да си родят децата, поне да са заченати с максимално близка до тяхната чиста кръв, а съвременните корейски  принцове в брак с нищо по.долу от милиардерски принцеси, които назад в семейното дърво могат да се похвалят с корони тук-там....

Е не ми харесва По моя начин. От 3 Пакови сериала тоя е най-зле....

https://youtube.com/shorts/IKx2nW_dOg4?feature=share
😂🤣

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 22:54 от Беллора

# 214
Някой гледа ли в playtube? Последните два епизода в сайта спират около 15 минути преди края, т.е. чува се само звука, но не се вижда картина.
  Аз го започнах в телеграм, но съм още на 15мин и вече ми харесва. Проверих ги последните два /15и16ти/ нямат проблем в края. Отличникът ми беше познат като физиономия и му погледнах имдб-то, оказа се че е от Кухнята стажант и в "Принцът на покрива".

Не съм сигурна, че говорим за едно и също, но и понякога пиша сякаш с краката 🤪
Аз имах предвид По моя начин - гледам в Плейтюб, но с последните два епизода излъчени по тв и впоследствие качени там имах проблем. Ти кой сериал имаш предвид?

# 215
  • Дубай
Колкото и да обичам Пако и Джи Уон просто не ми върви този техен сериал.Много муден ,много тегав без действие.

Крис,Суки е гаджето на Ай Ю,да...Аз го харесвам като актьор,но всеки си има вкус,мога да ти препоръчам Big Mouth с него,който смятам ,че е възможно да ти промени виждането.За Со Хьон си се изказала-хамелион и половина е,виж Луната ,която обгръща слънцето с негово величество ,ако не си ,ще се влюбиш.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 08:44 от I.V

# 216
Попаднах на инфо от което разбрах, че БоАта и Ли Хьо Ри са различни певици. В гуру шоуто останах с впечатление, че БоА е прякор, но така си е името на жената.

Май само аз харесвам По моя Начин и не харесвам Наследниците до 14 еп. вкл.

# 217
  • Дубай
Рори ,и аз не харесвам наследниците-въпреки Ким У Бин за мен драмата е гола вода...Три пъти я мъчих и не върви и се отказах.Въобще не ме грабна историята.

Не те разбрах за двете певици,мислила си ги за една ,така ли?О,и на мен ми се е случвало.

# 218
В гуру шоуто с участието на Джун водещия така постави въпросите за БоАта и Ли Хёри, че останах с впечатление, че БоА е сценичен прякор на Ли Хёри. А и в шоуто Семеен отдих тя го избъзика с БоАта и намеси и себе си като даже го засрами и пак не разбрах, че са различни. И така до днес, когато на едно място прочетох нещо като спор коя от двете е кралица на кпоп музиката. Но междувременно прочетох и, че Ли Хёри два пъти е обвинявана в плагиатство, като за единия път има инфо, че губи делото в съда и признава, че е доказано плагиатство и не пуска съответния албум. И въпреки това е харесвана и ценена като певица. Слушала съм нейни песни, в клиповете на които участва Джун и са ми харесвали. Но повече от един път уличавана в плагиатство някак е прекалено. Сега ми стана любопитно защо са питали Джун за БоА, а клипове с нея или на нейни песни с негово участие не ми излизат.

# 219
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Готови ли сте за нов крачол на панталонките ми? Или да изчакам още ден-два?
Нямам го Градския ловец, ако това ще е следващото парче.

"По моя начин" е леко инфантилен и очевидно е насочен към тийнейджърската публика. Но ме разтоварва, а в момента имам нужда точно от това. На мен са ми сладки двамата ГГ, а и намирам за много красива актрисата от другата двойка. Прилича ми на фея. Естествено, че можеха да го направят поне малко по-динамичен и без такива детински изпълнения между зрели хора. Но явно таргетът им не сме били ние. Laughing

# 220
Крис какво започна, Градският ловец ли? В Телеграм с какви субтитри е? 
   "По моят начин" Бел,  засега каквото прегледах всичко е с бг субтитри и добро качество. Там откъдето гледаш "Наследниците" сега е с по-добро от телеграм, но телеграм е в пъти над качеството във вбокс.
 Да Марги за този погледнах последните две серии, целите са но  със субтитри.
Крис ..................................виж Луната ,която обгръща слънцето с него ,ако не си ,ще се влюбиш.
   Гледала съм го Ив,  това му беше почивка м/у ролите Joy  беше зает да крещи по персоналът и да се разболява дойдеше ли време да си легне с императрицата Joy а и да прави номерца на личният си евнух. Ще погледна и този на Суки, засега 2от2 / Два свята  и Докато ти спеше/  еднакъв ми беше и в двата, няма емоция , само заема екран.  При това вторият е с актриса която много харесвам.  Заради нея загледах  https://www.imdb.com/title/tt5764282/?ref_=nm_flmg_t_5_act  и  +1 за Кимо. Първият сериал който почти успя да ме разплаче.
  За "По моя начин" - същото мнение като на Профи. Като да гледам "Том и Джери", забавлява ме без да имам свръхочаквания към сценарий.

# 221
Точно така. По мой начин е тип тинейджърски сериал, като Сой Луна, 11торката и др , които са излъчвани от Дисни, насочени към тийнове и младежи в ранните 20г. Отначало само правех компания на тийна с нежелание, за да има с кой да си коментира, но започнаха да ми харесват, защото са разтоварващи, а темите младежки - за любов и реализиране на мечтите. Далеч от проблемите с които се борим всеки ден. Такъв е и сериала на Пако. Да, героите гонят 30г., ама в не един корейски сериал са наричали 29г. мъже и жени деца, а някои от тях на тази възраст за пръв път откриват любовта и "мръсната" (цитирам русалката от Легендите) любов. Не е сериал, който да вълнува мислите и душата на зрителите, но е много приятен за гледане и откъсване от проблемите на ежедневието.

# 222
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да не забравяме, че и поразхвърлят Пако. Wink Joy

Рори, а на тийнът харесва ли му?

# 223
С него имаме уговорка за ваканцията да гледаме заедно от "моите" сериали срещу съгласие да гледам сезони от аниме, което ненавиждам. Но не знам как ще ни стигне ваканцията, защото с По мой начин стават 3 сериалите от "моите".

# 224
Поразхвърлят го Пако, не е лъжа 😁🔥

Криси, Два свята нещо като Моят любим от звездите ли е?

Общи условия

Активация на акаунт