Красиви са ми Пако и Ера един до друг и хумора е свеж иначе хем химия не усещам и историята не ми е завладяваща, хем другата двойка ми е една заспала, но с превъртане ще го изгледам. Някой гледа ли в playtube? Последните два епизода в сайта спират около 15 минути преди края, т.е. чува се само звука, но не се вижда картина.
Смях се на "женствена жена", прозвуча ми точно като онова на Коцето Коцев "мъжки мъж" 🤣 Тези двамата никога не са били само приятели, Ера не е спирала да го обича, обаче ми е някак абсурдно той чак сега да се заглежда в нея като жена и да му се струва по-красива, това с ревността и да не си показва краката, да не сяда до мъже в градския транспорт ми идва също лигаво, но хайде 😜 Харесва ми като действат и говорят по същество - преди да станат официални нещата тя го пита наистина ли чувствата му са такива каквито ги описа пред татенцето ѝ по-рано ако са на безлюден остров и т.н., а той я пресече с думите, че предната вечер единствено алкохола я е спасил 🔥
Също така не я остави да се чуди при бившата си ли се връща, догони я и се изясниха.
Главната в Наследниците си е подходяща според мен, Рейчъл е с аристократично излъчване и не е образ като за нея.
Бел, правилно предполагаш - големия брат ще се откаже от любовта си.
" Брат му получи каквото искаше и плака цяла нощ" - странни неща запаметява мозъкът ми