90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Ръцете им от рамото до лактите са по-къси сякаш. И на децата, и на нея. И това ми създава някаква такава илюзия, че са по-малки хора. Тя определено е, де.

# 316
Първата транс жена в 90 дни (от новия сезон на Преди 90-те дни) - Клео:

Пак гледах малко. Приятелят й така я описа - моделка, забавно момиче, красавица (а пък самият той каза, че мечтае за семейство), че не разбрах дали знае, че тя е транс или не.
Ето го, той е нещо като комик:

Може и да не съм го разбрала, защото не гледах цял епизод.
Клео освен това май каза, че е аутистка.

# 317
  • Sunshine state
Красавица е силно казано.. Личи си, че е мъж, а самата Клео прилича на Пеньо от ББ, ако го помните. 😂

# 318
Да, чудех се на кого ми прилича Joy

Личи си (и без да броим това, че нейната адамова ябълка е по-голяма от неговата), за разлика от Гейб, при когото не можеше да се познае, че е бил жена.

# 319
  • София /Абсурдистан
От кога започват нивите епизоди? И да попитам и за вариантът с Карибите - върви реклама, но кога започва?

# 320
Точно Пеньо Grinning (който вече е станал стара мома)

# 321
  • Sofia
Малко и на тризначките прилича 😄

# 322
Малко и на тризначките прилича 😄
Скрит текст:

# 323
Карибите почнаха от вчера на мястото на Дарси и Стейси, но не съм гледала още епизода.

# 324
  • Sofia
Гледах го.
Интересно беше 👍🏻

# 325
Прочетох, че скоро (през юли) ще излезе втори сезон на 90 дни:Великобритания - май продължават от където са стигнали със старите двойки. Обаче не успях да намеря трейлъра.

# 326
  • Sofia
Май ще са други, ето, ако е вярна информацията в статията. Simple Smile

Само Кейди и Алехандро се завръщат на екран.

Този път поне май възрастовите разлики между участниците няма да са чудовищни. Simple Smile

# 327
Вярно, май само Кади и Алехандро са от първи сезон. От останалите, доколкото знам, много скъсаха окончателно.
Тази с японеца ходи в Япония с него (сега през годината), но може да са се отказали от участие в предаването.

# 328
Джони Китаеца е пристигнал в САЩ - може би ще го видим заедно с Ела в някой от следващите сезони:

# 329
  • София
Тя дали му е изневерила още 5-6 пъти...

Общи условия

Активация на акаунт