90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Заедно ли са D&G ?

# 301
D&G като Долче и Габана или на български - Дончо и Гергана. Точно ги описва 😀

# 302
Усман сигурно иска пак да го дават в предаването Simple Smile

Скрит текст:
Тук с потребителските кредити положението е ужасно - аз никога не бих използвала.Тъкмо вчера един човек се оплакваше, че кредитът му се е утроил - не само, че има лихва, а са го дали на съдебен изпълнител и са се натрупали такси (които са повече от първоначалната сума, която не е нещо особено). И не му се вярва, че това е съвсем законно и ако не плати, ще станат повече (всъщност няма значение дали ще плати - съдебният изпълнител ще му вземе нещо).

Искам Дарси да се ожени два пъти - един път в България и един път там. Не я одобрявам напоследък, но ще ми е интересно да го видя.

# 303
Скрит текст:
Като не си е плащал, нормално да го дадат на съдия изпълнител. И това не става въпрос за месец-два неплащане на вноски, повече е. Като е теглил и не е плащал, какво си е мислил? Иначе и аз съм на мнение, че в България кредитите са неизгодни за разлика от Щатите. Ние имаме само ипотечен кредит, но няма как да събирам пари за имот 20 години, в които да плащам и наем, след което едва тогава да си купя жилище. Всички други кредите за мен са неоправдани. Като нямам пари за нов телефон, ще си карам със стария. Като искам да направя ремонт на банята, ще си направя сметката от по-рано, за да не тегля кредит.

И аз искам да видя сватба в България по ТЛС 😀

# 304
Скрит текст:
Аз съм съгласна, но той нещо се оправдаваше, че е бил в болница. Аз не бих забравила дълг, защото знам какво се случва, но явно много хора си представят нещата по друг начин.
И после от 500 лв стават 2000...

Чудя се дали Дарси ще се държи неуважително, ако дойде в България? Спомням си семейството на Елизабет в Молдова, но Дарси има опит с Турция и вероятно с Албания. Освен това, чета в Редит, че всъщност е много мила извън предаването, изобщо не се надува и общува нормално с феновете.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 10:13 от pppqqq

# 305
  • През девет планини в десета...
Нашият Гошо има ли фейсбук, стана ми интересно да го разгледам 😃

# 306
На мен не ми стана ясно заедно ли са в момента Дарси и Жорето? Той ми хареса в серията със сватбата, тази прическа определено е класи над онази дълга коса. Но и той горкия си плюе на фасона само, за да е известен.

# 307
Май изобщо не са се разделяли - създават драма, за да има предаване.

# 308
Дарси го похвали в предишен епизод, че е надарен, та не бих се учудила ако отново са заедно.

# 309
  • Sofia

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 17:49 от Doli

# 310
Опитах да гледам новия сезон на Преди 90-те дни от торенти. Джазмин на Джино непрекъснато говори гнусни неща, свързани със сексуалния им живот, а новите двойки са избирани само и единствено с цел скандал. Не видях и един нормален. Трудно ми е да изгледам и един епизод без прекъсване, на мен не ми доставя удоволствие да гледам само откачалки.

Мейша, която е с израелеца Никола (той е отдаден католик, впрочем), е била светска личност с кариера, но е получила просветление и видение (не си спомням точно какво беше първото, ама май Исус й е говорил лично, докато тя е била будна). Освен това, в някакъв момент я е преследвала демоница, която й е говорила на различни езици - ето статия (на английски) за случката: https://starcasm.net/before-the-90-days-meisha-2-suns-evil-demon-karen-road-rage/

Излезе трейлър на 5-ти сезон на По другия начин:

И тук една духовна кукувица твърди, че е видяла насън за кого ще се омъжи, а после явно нещо не й е харесало, защото изпадна в истерия.

# 311
  • Sofia

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 00:31 от Doli

# 312
# 313
Децата на Марая (така ли се казваше гаджето на Том?) много приличат в тяло на нея. Крайниците са им странни и сякаш несъразмерни от лакътя надолу. Споменавали ли са някъде из форумите, че може би имат някаква лека форма на нанизъм? Или си въобразявам… Вие какво мислите?

# 314
Момчетата са добре, но самата Марая е много дребна - някой в Редит беше писал, че е 1,40 и е нещо като малък човек.

Общи условия

Активация на акаунт