90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Тя е, но изобщо не прилича на нея Grinning

# 601
Да, Джазмин си е оперирала клепачите и е без екстеншъни, и вече изглежда като друг човек.

# 602
  • София
Много е различна, няма огромните ужасни нокти, косата е различна.
Иначе ми писна да гледам разни откачалки... "Мама живее в килера", най-много и някой скелет да извади за по-интересно.

# 603
  • Sunshine state
Това предаване тотално се превърна във 'фрийк шоу'. Джазмин и тази русата определено имат body dysmorphia. Носовете тип Майкъл Джексън са отврат.

# 604
  • София
Ужас, не е нормално това. Започна си като предаване за любов, в което се представят различни култури. Да, при някои беше едностранно, а за другия
 изгода, но сега сякаш за всички е само изгода. Чудят се как да спечелят някой долар.

# 605
Съгласна съм абсолютно - и мен ме дразни, че вече всички са ненормалници!
И се правят все повече ненужни сезони, заради стачките, които по никакъв начин не засягат този тип телевизия.

# 606
# 607
Така искам да коментирам с вас и все изоставам. Едва днес изгледат епизода от миналата събота, за да не изтече. Всичко сте го казали, но все повече забелязвам нагласените моменти в предаването. Когато лесбийките от Англия отидоха в караваната, показаха симпатична малка стая, която не е довършена още, а англичанката (не й помня името), я покани в някаква разхвърлена стая за спалня. Всичко й беше хубаво (но тясно) - хол, кухня, но решиха да покажат тази неоправена стая, нарочена за спалня.

Хулио и Кирстен са ми най-симпатични от трите предавания, които вървят в момента. Смятам, че са най-нормалната двойка и само им създават изкуствени драми с неговата “уж” несигурност.

Мернах в паузите, че върви реклама на 90-дневния ризорт. Много бързо го пускат и тук.

# 608
Джино  как така не си е присадил коса, а непрекъснато е с шапка, дори и в много неподходящи моменти? Присаждането на коса в САЩ е много достъпно.

# 609
  • Sunshine state
Не е много достъпно, щом ходят в Турция и Мексико..

# 610
Може би тези, които искат да им е по-евтино. А Джино уж има много пари. Аз лично познавах двама, които не бяха ходили до Турция или Мексико, а не бяха богати.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 17:47 от bgladybg

# 611
  • Sunshine state
Той и шефът ми има много пари, ама отиде да си присади коса в Истанбул. Колко е успешно е друг въпрос.. Няма и помен от "олесяване" вече над година. 😂

# 612
Джино е изглеждал много добре на младини 😊

# 613
Джино плаща всички пластични операции на Джазмин. И аз си мисля, че трябва да си присади коса, щом има такъв голям комплекс и ходи непрекъснато с шапка.
Не знам тя защо не го насърчава, като настояваше да променя стила му. Дали не си мисли, че ще стане прекалено красив (хаха) и някоя ще й го отнеме?

# 614
  • София /Абсурдистан
Джино не е чак толкова богат, за колкото се представя.

Общи условия

Активация на акаунт