90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
И за пари Simple Smile Може да му е достатъчно. На Флориан му харесва да го отглеждат.

# 646
  • Sofia

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 11:46 от Doli

# 647
Днес от 22:00 часа започва "90 Day: The Last Resort". Епизодът ще е двучасов. Повторенията ще са в чатвъртък в 02:00 часа и неделя в 12:00 часа.
"90 дни до сватбата: Наобратно" ще бъде само час от 21:00 до 22:00 часа.

# 648
  • Sofia
Гледах малки откъси….много извратено ми се видя,простотии от Ед и Анджела 🤮

# 649
И аз съм на това мнение! Не мога да понасям Ед и Лиз, както и Анджела. Моли Хопкинс също ми опротивя, след като започна да лъже, че Кели е нападнал дъщеря й.

# 650
  • Sofia

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 10:32 от Doli

# 651
Аманда е много неприятна. Не е скандална, като Анджела или Джазмин, а природно е противна -
малко спойлери:
Скрит текст:
сега в последния епизод се коментираше защо Разван е скъсал с нея, след като били спали заедно. Той искаше да скъса с нея още преди това - когато тя започна да се държи гадно, а тя на практика му се нахвърли, за да не му даде шанс да го направи. И накрая го пита - "А няма ли да се сгодим?" - да беше купила и пръстен, да му предложи Rolling Eyes
Сега не са заедно, но той щял да й идва на гости в САЩ. И можело да се получи нещо, евентуално. А зад кадър овцата каза, че не можело да се получи нищо, защото има ново гадже. Откъде е сигурна - докато той дойде, може да смени три гаджета - всички разбраха, че е бърза...

# 652
  • София
На мен нито Аманда, ното Разван ми харесват. Тя е тотална откачалка, той драпа да ходи в САЩ.

На първата снимка от 10-те години изобщо не мога да позная коя жена коя е.

# 653
Жената с червената коса май е от новия сезон, който още не е излъчван.
После са Джазмин, Уинтър, Шантел, Яра, Вероника, мис Деби (не майката на Колт; откачалката дето ходи в Мароко), с червената рокля сигурно е Лиз (на Безвратия Ед, но не съм сигурна), Шайда и Емили (съпругата на Коби).

П.п. в Редит много мразят Аманда - преди изкараха информацията, че починалата й майка е била собственичка на публичен дом (от полицейски доклад, така че е вярно), после писаха, че Аманда е била арестувана, защото е набила своя съседка, а сега пишат за починалия Джейсън - той е имал друга жена и деца, но ги е напуснал заради Аманда, която е била тинейджърка по онова време. Хората пишат, че ги е ударила кармата.

Разван наистина драпа да отиде в САЩ, за да стане известен актьор (хаха), но поне е от нормално семейство и се държи адекватно.

# 654
  • Sofia

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 21:52 от Doli

# 655
Кимбърли сигурно харесва само 30 и няколко годишни - няма да иска Райли Simple Smile
А Андрей изглежда огромен на тези снимки.

# 656
Райли и Кимбърли? Новата двойка в някое следващо разклонение. Поне и двамата са американци.

# 657
# 658
Дали ще повторят историята на Пол и Карини? Изглеждат по-съзнателни от тях, но затова пък са също толкова безперспективни...

# 659
Мери определено не я слуша главата.

Общи условия

Активация на акаунт