90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:01 от Doli

# 661
Откачалки!
Нея въобще не я бърка, че той си прави турове в Бразилия, за да снима п..но с 18 годишни.Важното е, че печели пари от Онли фанс.

# 662
Филипинчето Мери, дето забраняваше на американчето да сяда до жена в самолета и изпадаше в истерии? Това момиче не е добре с главата и не знам какво си мисли Брандън... още не са се запознали и тя го дресира, а при първите му дни на Филипините, тя го побърка от забележки, в църквата "не гледай към момичетата", "не говори", "гледай си или в краката или в мен", "не поглеждай към жените"... Е представяте ли си да се оженят? Тя си е диктатор и истерик едновременно. А и какво би трябвало да ни интересува ГОРЧИВИЯТ ПРЕДИШЕН ОПИТ на сегашния ни партньор? Трябва ли някой да изкупува чужди грешки? С какво сме виновни, ако друг човек е наранявал сегашните ни любими?

Не разбрах каква е драмата между онзи транс от Великобритания и... Крис ли се казваше... дето дойде от САЩ? В последната серия някаква драма и рев от страна на Клео (Клио) след първата им интимна нощ. Но не разбрах защо.

# 663
И аз не знам точно, защото гледах малко по диагонал, но мисля че Кристиян каза, че не са правили с.кс, а Клео казва, че са. Тоест - той се срамува и крие, според Клео.

Брандън и Мери
Скрит текст:
са женени - имаше сватбени снимки в Инстаграм.

# 664
  • София
Според мен са правили нещо (Клео и Кръсчън), но той не иска да се обявява, за да не го обвинят, че е гей. Честно казано не искам и да знам. Там нямат никакъв шанс

# 665
Филипинката Мери е намекнала, че очакват второ бебе с Брендън .  Та, горкият Брендън да му мисли...

# 666
  • Sofia
Първото роди ли се,че вече второ е на път?!

# 667
Скрит текст:
Зад кадър - те са уволнени от шоуто.

# 668
Първото роди ли се,че вече второ е на път?!
  Така изглежда. Прочетох, че Мери е намекнала, че очакват второ бебе. А и на една от снимките го пишеше (на # 657).

А и са уволнени от бъдещи участия.

# 669
Клео изглежда и се държи доста добре, за разлика от Крисчън. Единствения ѝ проблем е, че е мъж. По принцип нормално Крисчън да се срамува, ако са правили секс, но нали е бил наясно с какъв човек се забърква и в какво се снима. Клео се държи доста по-адекватно от него.

# 670
Така е - в началото, като каза, че е аутист ме подразни (защото според мен, си измисля - в днешно време стана модерно всеки, който е по-затворен да се изкарва аутист), но всъщност Клео се държи съвсем прилично и не изглежда да е неприятен човек, за разлика от Крис.

# 671
  • София
Напълно съм съгласна.
Аз също доста се подразних на това, че заяви, че е аутист. Вече едно дете не е просто буйно, но е "хиперактивно", с "дефицит на внимание", "аутист". Поставят се диагнози на килограм. Тя/той обаче се представя много по-добре и печели симпатии за разлика от благоверния. Но някъде четох, че са още заедно, може да е само клюка.

# 672
Аз гледам коментари в Ю туб (свързани с предаването - често са за неща, които още не съм гледала в епизодите) -
в последния епизод с интервютата
Скрит текст:
всички обвиниха Крис, че е женкар и не се интересува искрено от Клео, при което той каза, че е сериозен и се надява да се сгодят. Но в откъса звучеше много несериозно, защото все едно направи предложение за брак, за да се измъкне от неудобната ситуация. Клео не знаеше как да реагира. За сега остана така - нещо като прелюдия към истинското предложение, което още не се е случило.

# 673
# 674
Някой гледа ли "Търся гадже в чужбина" (Match Me Abroad)? Прилича на "90 дни до сватбата: Наобратно". Американци търсят любовта си извън САЩ, съответно пътуват до Колумбия, Мароко, Чехия... Интересни персонажи са. Предаването е в същата стилистика. Предистория, синхрони, после самото пътуване... Просто двойките не са предварително ясни, а се минава през сватовници.
И отново има аутист Grinning Той пък търси любовта си в Чешката република.

Излъчва се в неделя от 21.00 ч, първият епизод мина на 1 октомври. Сега го гледам. Който има интерактивна тв, може да си върне назад, докато не са минали 7-те дни. Следващият епизод е на 8 октомври.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 15:39 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт