90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Швейцария
Аз ги гледах и двете. Дарси и Стейси са скучни, едно и също. Дарси все е наранена, излъгана и страдаща. И двете са напълняли и изглеждат за мен потресаващо. Целулит навсякъде, дори по ръцете, а новите им гърди ги правят да изглеждат още по-дебели. Но аз така или иначе никога не съм ги харесвала.
За англичаните, апартаментът на Шон ми се видя ужасен. Не стига, че е мръсно и гнусно, но и е доста вехт като цяло. Детето не го вижда за пръв път. Това с Виктория и Шон японеца ми се вижда много нагласено като сценарий и не знам доколко е истина, че той чак толкова лъже. Май нямат друга интересна история. А Хюсеин от Иран си е просто използвач на европейки. Сега тази Ема ако му се връзва, си е нейн проблем. Грубо е да го кажа, но тя има огледало вкъщи...

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 04:45 от JennyBG

# 91
  • Sofia
Д&С са толкова амортизирани,одъртяли и надебеляли,все така драматични и скучни,че чак не ми се гледат 🙄

Гледам англичаните,засега са ми интересни.

# 92
Така е, и аз изгубих ентусиазъм за предаванията.
Дарси и Стейси изглеждат и се държат като карикатури на Дженифър Кулидж.

# 93
Аз 3 сезона гледам и не се научих да различавам Дарси от Стейси. Ако видя, че се прегръща с Флориан, значи е Стейси, хахаха. Наистина са напълнели малко. Добре, че се поддържат де. Догодина стават на 50.
апартаментът на Шон ми се видя ужасен. Не стига, че е мръсно и гнусно, но и е доста вехт като цяло. Детето не го вижда за пръв път.
Да, той е виждал детето като бебе, като е бил във Филипините, май даваха кадри в началото, как го държи на ръце. Иначе Шон не е ходил от 2 години във Филипините и не се е виждал с жена му и детето. Всъщност майка му вижда внучето за първи път, тъй като тя не е пътувала до Филипините.

# 94
За мен изглеждат различно. Дарси е по-пълна, или си е инжектирала повече материал в лицето, освен това веждите й са по-дръпнати нагоре, от което изглежда намръщена.
А Стейси имаше бенка някъде по лицето и изражението й обикновено е по-спокойно.

# 95
И аз гледах Дарситата. Стейси я запозна с някакъв на една яхта, уж се харесали.. Пак й търсят мъж, защото видиш ли тя не може сама. Коментират нашият Георги, че не бил за нея и добре, че го оставила. Ами така е в крайна сметка,  много е дърта за него и с тези набухватели в лицето е смешна и грозна -мое мнение, а не тяхно. Много досадно предаване е станало, през цялото време само квичат и куткудякат като кокошки.

Следя и предаването в събота от 21 часа. Интересно ми е за сега. Не одобрявам джендъра и лесбийките. Най-неприятно ми е, когато 5 годишната ми дъщеря ме попита ,,този мъж жена ли е бил?'' или за двете жени, защо били заедно?
 Заради това не одобрявам изявата на подобни личности.

# 96
  • Sofia

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:35 от Doli

# 97
Един поздрав:

И уникално изпълнение на живо, пред хора (не можах да го намеря в Ю туб):
https://popculture.com/reality-tv/news/90-day-fiances-darcey-and … tacey-sneak-peek/
Трябва да участват в Гласът на Америка Simple Smile

# 98
  • София /Абсурдистан
Близначките не приличат на себе си, така са се напомпали.
Филипинчето изглежда като момиче, за малко да сбъркам. Англичанинът си има трайни мърлячески навици, на жената ще и е много сложно.
Извинете, ама не мога да запомня имената им.

# 99
Новата изгора на Дарси е въпросният Майк, дето бил евреин, ама идвал от Европа. Така и не разбрах от коя държава е. Като беше с черни очила...приличаше на Силвестър Сталоун.

Най-неприятно ми е, когато 5 годишната ми дъщеря ме попита ,,този мъж жена ли е бил?'' или за двете жени, защо били заедно?
 Заради това не одобрявам изявата на подобни личности.
E, ти нали не смяташ дъщеря ти да живее в саксия и чак като навърши 21 да научи, че има и хора, които са привлечени от собствения пол? Просто й обясни, че има жени, които ходят с жени и мъже, които ходят с мъже. Но болшинството хора са мъж и жена, така, както сте ти и баща й. И ще те разбере. Това, да се крият от децата разни работи, които реално са част от живота.. за мен е пълен нонсенс. Не е нужно да криеш от нея и че има чернокожи хора, между другото. И да ги види на екрана, нищо няма да й стане, нито тя ще стане чернокожа. По същия начин... никъде не е написано, че тя ще стане с лесбийски наклонности, ако види лесбийки по телевизора.

# 100
Всъщност, няма нужда от обяснения -
Скрит текст:
когато аз бях малка излезе песента Тирири рам и обсъдихме въпроса подробно в училище.

# 101
Чернокожите хора са си съвсем нормални хора има такива в нашия квартал и вече съм и обяснила. Но за неориентираните хора с болни мозъци няма какво да й обяснявам. Ако беше нормално това и всички мъже бяха пе*ераси нямаше да съществува човечеството. Така че това не е тема за 5 годишно дете. Ти ако искаш си облъчвай твоите някой ден.

# 102
@pppqqq Е да, вие сте го обсъдили в у-ще от ироничната страна.
Скрит текст:
Горко им на тези, които са от малцинството (тоест като Мариус) и търпят на свой гръб тези подмятания. В училище няма жал, камо ли тактичност и дипломатичност. По-различен ли си от останалите, смазват те.
Със сигурност в това предаване не са ме дразнили двойки като тази на Кени и Армандо. Изключително свестни хора. Много повече ме дразниха някои други, от нормалните, дето са пълни откачалки, а и тормозачи, едновременно.

# 103
Чернокожите хора са си съвсем нормални хора има такива в нашия квартал и вече съм и обяснила. Но за неориентираните хора с болни мозъци няма какво да й обяснявам. Ако беше нормално това и всички мъже бяха пе*ераси нямаше да съществува човечеството. Така че това не е тема за 5 годишно дете. Ти ако искаш си облъчвай твоите някой ден.
Уау, каква реакция. Защо толкова злоба? Приеми, че не всички хора по света са нормални. И колкото по-рано човек свикне с тази мисъл, толкова по-добре. Естествено, че ако всички бяха обратни, нямаше човечеството да съществува. Това оспорвам ли го изобщо? Ама да вменяваш в едно малко дете омраза към различните хора е супер глупаво. Защото утре ще тормози различните в училище, а те самите... не са виновни за нищо, нали така? Никой не си избира какъв да е.  И ако прочетеш пак предишния ми пост, точно това ти казах, че болшинството хора са м+ф, просто можеш да й кажеш, че не всички са така. И в твоя стил, може да кажеш, че това са ненормални хора. Ама не ти пожелавам един ден детето да се окаже с влечение към своя пол и да не знаеш в какъв кошмар ще живее, за да го крие от теб, защото знае агресивната ти нагласа. Такива примери... безброй. И обратно: ако детето в последствие си има нормални влечения, към противоположния пол, няма да му повлияе никаква телевизия с предавания, в които показват чат пат и такива двойки. Бъди спокойна, няма да отиде на другия бряг, само защото е видяло Кени и Армандо или тези две лесбийки в някакво си предаване. Това си е част от живота. Нито ще си промени влечението, нито нищо, просто ще приеме, че ги има. Тук не говорим за някаква религиозна или политическа пропаганда, че ... едва ли не и детето да си обърне мисленето. То или си е вътре в тебе, или не е. Така че... споко.

# 104
Проблемът е, че ако човек започне да внимава за всяка дума и да се съобразява с всяко малцинство, в един момент се стига до горене на книги (като в "451 градуса по Фаренхайд"), пренаписване на историята и налагане на противоестествено поведение на всички (което няма как да се наложи трайно и би довело до криза, а не до преминаване на нов духовен етап на цялото човечество).

Сега, ако ме питаш кое според мен е естественото - естествено е това, което се налага от самосебе си. Зависи от мнозинството. Не е задължително да е правилно (а и категории  като правилно и грешно, са условни).

При всички случаи насилието и агресията са неприемливи, така че всеки може да обича, когото си иска. Но да се опитва да налага мирогледа си и да твърди, че щом нещо го е обидило, всички други трябва да се съобразяват, няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт