90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
OFF: Как се казва на английски този уред? Simple Smile

# 226
  • Швейцария
OFF: Как се казва на английски този уред? Simple Smile

Steamer for clothes или vertical/portable steam iron.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 22:45 от JennyBG

# 227
  • София /Абсурдистан
Леле това наш Гошо ли е?! Не прилича на себе си. И, разбира се, модел. Няма да се хване с друга работа той Simple Smile

# 228
  • Sunshine state
И аз карам с такъв стиймър от години, нямам ютия и нищо не гладя. 😂
Личи си, че се избелва, нищо общо с черната му кожа. На тия снимки е по-скоро като латинос. 😂

# 229
  • Швейцария
Той Гошката каза в последния епизод, че и с масажите продължава, търсел клиенти. Явно без Дарси не я е докарал до никъде и спомена, че му липсвала. Флориан и той си търси работа като модел. Това пък ми е направо смешно с неговата визия. Ако Стейси очаква той с това да допринася за бюджета, спукана й е работата. В една агенция за модели не го харесаха и казаха, че не може да позира и се държи като дърво.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 03:59 от JennyBG

# 230
  • Sunshine state
Флориан ми е отвратителен, не го търпя и понасям. Злобен, арогантен, меркантилен и бъкел английски не знае, ужасно говори. Визията изобщо няма да му я коментирам, че ще стане прекалено.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 03:12 от Pupitka

# 231
На мен ми е смешен Флориан. Особено физиономиите, които прави понякога, докато разговаря със Стейси.
А Гошо сигурно печели добри пари от масажи, щом му допада работата, защо да не я върши...
Освен това, той не е виновен за нищо - не е обиждал Дарси, както правеха Том и Джери, беше сериозен с нея - предложи й брак... Единственият проблем беше, че е по-беден и тя му купува подаръци, вместо да е обратното.
Обаче Дарси трудно ще намери някой добре изглеждащ, с 15 години по-млад и много богат мъж, който да иска да е с нея.

# 232
На мен ми е смешен Флориан. Особено физиономиите, които прави понякога, докато разговаря със Стейси.
А Гошо сигурно печели добри пари от масажи, щом му допада работата, защо да не я върши...
Освен това, той не е виновен за нищо - не е обиждал Дарси, както правеха Том и Джери, беше сериозен с нея - предложи й брак... Единственият проблем беше, че е по-беден и тя му купува подаръци, вместо да е обратното.
Обаче Дарси трудно ще намери някой добре изглеждащ, с 15 години по-млад и много богат мъж, който да иска да е с нея.
По-скоро няма да и се върже .😁
 За какво му близо 50 годишна жена , дето не прилича на себе си и може би има психически проблеми. То все някаква процедура за подобряване "уж"...

# 233
Онзи от началото на сезона, дето я караше да лиже шоколад (шоко терапия???) от ръцете си, беше богат и я хареса. Обаче Дарси не го хареса, защото е странен и не достатъчно привлекателен. Тя все ще трябва да реши кое й е по-важно - да й правят комплименти и подаръци, или тя да прави, но да е с мъж, който е значително по-млад и вървежен от нея.

# 234
Онзи от началото на сезона, дето я караше да лиже шоколад (шоко терапия???) от ръцете си, беше богат и я хареса. Обаче Дарси не го хареса, защото е странен и не достатъчно привлекателен. Тя все ще трябва да реши кое й е по-важно - да й правят комплименти и подаръци, или тя да прави, но да е с мъж, който е значително по-млад и вървежен от нея.

И тя не знае кое е по-важно . Според мен иска някакъв микс - богат,млад и да и прави комплименти и подаръци често.

# 235
  • София /Абсурдистан
Какво им става на тези мъже, че никой не ще да работи и то в САЩ, където работа има за всеки. Играят го държанки и грам не си дават зор. А този с шоколада не е съвсем сам в главата.

# 236
  • Sunshine state
Мързели. Това е. Иначе работа има за целия китайски народ. Моят мъж работи 6 дни седмично и вади добри пари, аз също работя. Значи може, ама пусти мързел.. 😁🤣

# 237
  • Швейцария
Те тези момчета не са там с цел да работят, а да са мъжки държанки. И двамата не ги виждам с Гучи и Версаче на поточната линия или на строежа. Ама нещо и това не им се получава, понеже Дарси и Стейси искат двамата да запретват ръкави. И те всъщност не знаят какво искат, boy toy работяга не съществува...

# 238
  • София /Абсурдистан
Е защо задължително на строежа и на поточната линия Simple Smile Масажите, кинезитерапията, това са си много добри и печеливши дейности, стига да го можеш. Може да помагат и в семейния бизнес, езика го знаят, няма да е проблем. В един бизнес, свързан с производство винаги има много работа.
Аз се чудя кога тези двамката се сприятелиха чак толкова много, преди Флориан много го ръфаше Джорджи и не можеше да го диша, а сега са първи дружки.

# 239
Според мен, Флориан хареса Георги на географския принцип - т.е. ако човек е в чужда среда, тези които са му един вид комшии, стават по-симпатична от местните. Много хора мислят така, аз също.
Знам, че някои са на противоположното мнение.
Освен това, Флориан ненавижда Майкъл, който Стейси се опита да направи негов приятел насила. Ако не бяха в реалити, до сега да му е размазал физиономията.
Георги работи, нали бившата му каза, че той никога не е имал проблеми с парите, докато е бил с нея.
А Флориан не иска, защото смята, че е в реда на нещата Стейси да го издържа.

Общи условия

Активация на акаунт