90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 291
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София /Абсурдистан
Това с Джони и Ела мъжемелачката си заслужава да се види.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 17:16 от The Iron Lady

# 331
И на мен са ми интересни, защото той мечтае да стане каубой, а тя живее във ферма - ще го обучи Joy

# 332
Прясно, прясно пристигам от Инстаграм.
Разглеждам си аз сторитата на хора който следвам иии баам..Дарси !
Сърцетуп  получих! Заприлича ми на някого ,но не се сещам ... Освен ,че тотално се е обезобразила имам чувството,че и гласът и се е променил. За мен Дарси е красива в началните епизоди , когато беше с Джеси.
Още имам сърцетуп...отивам да си видя доматите че да се успокоя малко . 😁

# 333
Дарси дори с Том изглеждаше добре, а това не беше отдавна.

Сега вярно е страшна на моменти; не знам партньорите й как не получават психическа травма...

# 334
баам..Дарси !
Сърцетуп  получих! Заприлича ми на някого ,но не се сещам ... Освен ,че тотално се е обезобразила имам чувството,че и гласът и се е променил.
Е що не направи скрийншот?
За мен ще е жалко ако и дъщерите им поемат по същия път

# 335
  • София /Абсурдистан
Засега момичетата изглеждат нормални, дано така да си остане, че майка им и леля им изплискаха легена съвсем.

# 336
Аз отидох да я видя, но според мен има някакви видео филтри, не мога да преценя дали и те не я изкривяват.

# 337
Ох, заболяха ме очите! Може и от филтрите да е ( а тя ползва винаги), но се съсипаха тези жени от интервенции. Винаги съм се чудила тази кожа, която се реже и опъва в един момент не свършва ли? Ама да му мислят пластичните хирурзи.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 18:17 от ant

# 338
баам..Дарси !
Сърцетуп  получих! Заприлича ми на някого ,но не се сещам ... Освен ,че тотално се е обезобразила имам чувството,че и гласът и се е променил.
Е що не направи скрийншот?
За мен ще е жалко ако и дъщерите им поемат по същия път

По-надолу Бухтички е поместила снимка от видеото в Инстаграм,което изгледах.
За следващ път си вземам бележка.

# 339
  • София /Абсурдистан
Ох, заболяха ме очите! Може и от филтрите да е ( а тя ползва винаги), но се съсипаха тези жени от интервенции. Винаги съм се чудила тази кожа дето се се реже и опъва в един момент не свършва ли? Ама да му мислят пластичните хирурзи.
Не свършва Simple Smile Всъщност свършва, но може да бъде осигурена нова чрез експандери. А също и да се вземе кожа от гръб или корем и да се присади.
Това на снимките е ужас някакъв, ако е истинско де.

# 340

Снимките са актуални, не са стари.

# 341
Мина последният епизод на "90 дни: наобратно". Погледнах програмата за идната събота. Няма нищо от поредицата
Скрит текст:
21:00. Една истински кралска сватба
22:00 Елизабет Втора: невероятната кралица
23:00 Ти, аз и бившият ми партньор: Епизод 9
00:00 Операции в будно състояние: Дерик отстранява мастните натрупвания на гърдите си
Махмуд си чати с някаква китайка и когато жена му го хваща и си личи, че ревнува... цялото семейство на Махмуд... - нервен смях. Страхотна реакция. А ако той ревнува жена му за това как се облича, тогава я прави на луда, сама да си говори. Дано се е отървала от него, горката жена.

# 342
  • Sofia
Засега момичетата изглеждат нормални, дано така да си остане, че майка им и леля им изплискаха легена съвсем.
мама Дарси сигурно е горда,че щерката тръгва по нейният път 🤔

Горкото конче 🥺

# 343
  • Швейцария
Ужас, мислех че момичетата на Дарси са нормални...

# 344
Като гледат майка си и леля си, както и техните приятелки, които приличат на кикимори (забелязах няколко такива в сезоните на Дарси и Стейси), сигурно си мислят, че това е нормално и красиво.

А тоя кон изглежда има много як гръбнак...

Общи условия

Активация на акаунт