90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVII

• 37 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Май може да се оправи при желание, но Никола изглежда беден и неподдържан, та такава и колата му.

# 631
  • София
Дарси и Джорджи признаха, че са заедно и отново можете да си поръчате cameo от тях. 😁 180 лв за 1 минута видео, в което ви поздравяват.

# 632
На колата му сигурно.
То се  вижда, че е на кола, но такова нещо никога не съм виждала. Поне да беше обвил с нещо повредената част от волана.

# 633
  • София
Дарси и Джорджи признаха, че са заедно и отново можете да си поръчате cameo от тях. 😁 180 лв за 1 минута видео, в което ви поздравяват.

Точно се чудех какъв подарък за Коледа да си поръчам 😀

# 634
Този Никола е адски гнусен. Съмнявам се, че неговата американка наистина го харесва, камоли да го обича...

# 635
Аз също, но в Редит някой беше написал, че ги е видял заедно в САЩ. Тоест не са се разделили бързо.

# 636
И каква им се схемата на тях? Тя за какво е с него? А, той, ако е толкова праведен? Не му харесва колко светски е настроена тя. Не ги разбирам и двамата. В общия случай американеца е изпаднал за жена, а жената-чужденка за пари. Тея двамата какво търсят един от друг?

# 637
  • Sunshine state
Той е изпадналият в случая. Един вид хуманитарна помощ да си оправи волана  🤣

# 638
Той друга жена едва ли ще намери. А тя е загадка - ако го прави само заради славата, е продължило прекалено дълго. Може да е влюбена...

# 639
Вярвам, че има и други начини за слава. Но някак си не мога да приема, че тя може да има чувства към него. Странно е.

# 640
Доста извратено от нейна страна ако наистина го харесва поне. Колкото и да не си претенциозен, този е меко казано кофти тръпка.

# 641

Този Брандън ще бере големи ядове с Мери.   Тя не ми се струва съвсем в ред.

# 642
И аз съм на това мнение за Мери, но реално Брандън няма свястно семейство, за което да се държи. С майка - бивша наркоманка и отсъстващ баща, склонен към насилие; сега майка му много съжалява и иска да е активно част от живота му, но според мен е малко късно.  А и останалите роднини явно не са успели да запълнят нуждата (от любов и привързаност), която го е накарала няколко години да поддържа тази ненормална онлайн връзка с Мери.

# 643
  • Sofia
Мери май е бременна.
Мернах клипче тези дни,показваше +тест.

# 644
Ами хубавец си е наш Гошко. Обаче тази Дарси не мога да му простя. Толкова да се излагаш за едната слава не го разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт