Успях да изгледам серията с БГ субтитри, друго си е.
Дълбок поклон на екипа, който превежда сериала! Сърдечно благодаря за труда ви да ни правите щастливи с превода на любимия сериал. Да, сериалът ми стана любим и го гледам на един дъх. После започвам наново, за да се вгледам в детайлите, които са ми направили впечатление.
Благодаря ви за всичко споделено,за прекрасните и задълбочени анализи, и постове с информации от преводи. Голямо удоволствие е да ви чета. Радвам се на това общуване в темата. Не назовавам имена, за да не пропусна някое име.
Отношението на Хюлия към децата й е умопомрачително. Тя им създава комплекси и ги насочва в неправилни коловози, важното е да се изпълнява нейната повеля. Как само каза мимоходом на малката си дъщеря, че много се е разголила и се виждат малките й гърди. Спомням си за моя позната, която цитираше как майка й я посрещала, когато е влизала в къщи да си събуе бързо обувките и да обуе чехли, защото й се виждат големите крака. Тази приятелка и до ден днешен има комплекси от големите си крака от 43 номер. Никога не е имала хубави обувки като на останалите момичета и винаги е страдала от това. Сега си е намерила доставчик на обувки с нейния номер и купува като луча, че да има. Ето, как една майка може да комплексира детето си, мислейки, че му прикрива недостатъците. А физическите, така наречени недостатъци, от кого са унаследени? Аслан веднага направи забележка на майка си, разбирайки до болка комплекса на малката си сестра. Малката, обаче ми се струва, че доста целенасочено ще противодейства на майка си. Само какъв купон беше направила у тях.
Хюлия подмолно действа срещу всички, дори и срещу любимия си син. Изисква от журналиста на събитието, организирано от нея за фондацията да изобличи сина си като женкар, за да може да откаже Девин.
После отиде при Джихан и му заговори точно обратното за Девин, че е приятелка на Аслан и т.н.
Джихан се замисли и промълви името на Девин. Хюлия знае, че Джихан отнема гаджетата на Аслан. Това Аслан Каза на Джихан, когато се видяха на гроба на баща си. Беше свързано с прибирането на катастрофиралото момиче и последващото продължение, че Баткото винаги е молил за любов момичетата на Аслан.
Оттук ще има драма между двамата братя. И Хюлия пося семето на раздор между братята.
Това поведение ми води мислите до астрологичния знак на Хюлия, който беше много хубаво поднесен като щампа на облечена дреха с образа на скорпион. Да, Хюлия е зодия Скорпион. Силна и властна зодия, която е на принципа "разделяй и владей" с винаги подмолно действие.
Имам такъв пример в практиката си на майка Скорпион и син Близнаци. Много сложна ситуация. За нея синът й беше любимото й дете, но тя му разруши живота. Ако имате интерес някой път мога са разкажа целият им живот.
Образът в сериала на синът Аслан ми е много интересен и заради тази житейска ситуация, на която съм жив свидетел.
Оттук много ми харесаха думите на психоложката Девин, а именно:
"Нека някой ме обикне толкова много, че да запълни вътрешната ми празнота.Но мислите ли, че друг човек може да запълни празнотата, която е създало вашето семейство?" Това бяха въпросите на Девин при сеанса на едно семейство пациенти. Риторичен въпрос, визиращ нейните чувства. Тук вече тя смеси работата си с нея самата,
опитвайки се от проблемите на пациентското семейство да получи отговори за себе си. И реши, че Аслан няма да може да запълни празнотата и тръгна на раздяла. Но Аслан каза друго.....
Прекрасно направена препратка. Невероятни са творческия екип на сериала. Адмирации!
А този път може да яде бой от Аслан, така ми мирише 
Прекрасен ни е сериала, да! 

Да видим обаче какво ще последва, очаквам от него доста мизерии, явно той е достойния наследник на майка си, мръсен е като нея. Потресе ме как навря главата на човека в чинията му. За Хюлия си мисля, че винаги е била такава, в тази жена не виждам капка любов към никого, дори към Аслан, но да видим дали е така все пак 

, сериала ни си заслужава такива!!
/
, благодаря за преводите!!

благодаря за всичко! 

.