Това, което разказаха, в общи линии е това, което аз поне си представях от дадените информации, сега ги навързахме в последователност. Но имаше много интересни нови моменти и разширяване на позната информация. Напр.: отношението Сехер – младата снаха Хюлия, обвиненията към нея; самоубийството на Юсуф и ролята на Джихан, отношението към него сега…; Хюлия, която следи всичко за всеки, какво ще излезе от историята с Айсел? Има някаква налудничавост и мистериозност в атмосферата, която е показана в няколко последователни сцени от режисьора много добре. Хюлия не подаде ръка на Девин, но и показа с един жест с ръка по лицето – подчинително отношение, че е красива, сякаш това е единственото и качество - това беше намек, че я очаква съдбата на предишното момиче на Аслан. Катастрофата на Айсел и в същия момент разменените погледи между Хюлия и Девин. Тръпки ме побиха. Но Девин мисля, че много добре усеща точно тези скрити значения. Хюлия бели яйцето на Аслан, обаче държи Джихан отвън, докато дойде часа, когато е поканен…
На мен ще ми трябва време да свикна със спецификата на сериала. Имам нужда да изгледам епизода със субтитри и да си изясня нещата. Хареса ми.
Благодаря за споделеното.
И лека нощ!