, бая психарски/и трудни/ роли си избира нашия човек.

А и кой ще ни слага субките за филмите, идея нямам ... Не може вечно да ни помага Евето, тя има и други сериали и филми за превеждане, вече ни е неудобно. Ще го мислим.
благодаря за споделеното!

много хубави коментари, благодаря ви!
Много хубаво и каза Аслан, когато му каза, че без нейното одобрение той няма да се ожени, нещо подобно беше : " Видяхме и твоите правилни избори. С твоя правилен избор съсипа живота на дъщеря си. Сега моя ред ли дойде ? " Да, със сигурност Аслан не знае много неща, но имам чувството, че Хюлия има пръст в смъртта на любимия на Лейля, няма да се учудя ако заради нея се е самоубил и Юсуф
За него пък не знаем абсолютно нищо още, освен, че е бил в тежка депресия, дори останах с впечатлението, че той и Джихан са живели отделно на края
Не знаем какво я е накарало да се превърне в това, което е в момента, но не ми харесва сегашния и образ изобщо! И Джихан ми е все още в мъгла, не успях да разбера какво целеше с боя, за който искаше да си плати
Малко по- малко всичко ще се разбере. Та, за това нямам много какво да кажа за сега, ще почакам да изгледам серията с превод, защото до сега съм видяла само това, което превеждам. 

, страхотни коментари си подбрала!
, със сигурност се е отървала! Когато гледах вчера и чух думите на Лейла към майка ѝ, направо се смразих! Каквото и да е преживяла Хюлия, колкото и евентуално да е страдала от свекърва и семейство, нищо не оправдава поръчката да се убият двама души!!! Направо си е за затвор! Така че за мен тя е най-черния образ засега и, въпреки че вече много сме анализирали подбудите и мотивите за действията ѝ, не съм склонна да ѝ търся извинения!
, супер! Вълнуващо е, че ще гледаме нещо доста различно! Интересна операторска работа (поне според трейлъра)!
- обичам, като си оптимист за рейтинга!
, толкова красиво си го казала, благодаря ти!!!
, благодаря за снимките и превода!
, и на мен тези две неща ми направиха впечатление в коментарите! Изключително рядко съчетание на фактори за прекрасен сериал и дай Боже всичко да върви по вода 
, досега винаги съм мислила, че двамата ще си подхождат много като партньори (чисто енергетично), но това надмина всичките ми очаквания! 

благодаря за споделеното, много ми хареса и съм съгласна с теб по отношение на Хюлия! Трябва да е много смела Девин, за да се изправи срещу такова свекървище! А Нур играе толкова майсторски тази роля, че направо плаши с физиономиите си, евала! 

, благодаря ти за задълбочения анализ! Това, че Сехер говори всеки път от различна позиция и на мен ми се стори много интересен и сполучлив подход за поднасяне на информацията. Хора в нейното състояние обикновено много по-свободно и искрено разкриват чувствата си, което засега се използва доста умело!
, абсолютно ("А Нур играе толкова майсторски тази роля, че направо плаши с физиономиите си, евала!")
, много се зарадвах, че ни показаха човещината, която е осталана в Ибрахим! Малко рано (по сериалните правила
) започнаха да го "избелват", но не се оплаквам! Колкото по-пълнокръвни и многопластови герои имаме, по-добре. 

Препоръчани теми