благодаря, че си ни донесла преведената серия, огромна благодарност към теб, Алинка, Евето и Галка 

Изгледахте ли серията ? Аз още не съм.

С повечето неща, на които си обърнала внимание съм съгласна, но не с всичко.

Не полагаха грам грижи за тях, дали от мързел или просто не ги обичаха, не мога да кажа, но особено едното, никога няма да го забравя как идваше на градина със сива, не бяла ризка и смачкана, все едно извадена от кофата, оказа се, че то само се пере
Дете на 5 годинки, можете ли да си представите ! Сигурно и гладно си е лягало ... И въпреки това, в редките случаи когато идваше вечер да го вземе ( обикновено го взимаше доста по- големия му брат ), така му светваше лицето от щастие, все едно вижда слънцето. А тя дори не го поглеждаше, камо ли да го прегърне, целуне, или поне да го попита как се е чувствал днес, казвам ви, сърцето ме болеше за това дете, той беше най - фрапантния случай. Умно, хубаво, добро дете, ала с майка не случило ... Някои жени никога не трябва да раждат деца 

От все сърце се надявам двамата братя на края да са заедно! Моля се и той да не се окаже завистлив и долен като Гюней.

благодаря за споделеното, много ми хареса!
Защо имам чувството, че много ти се иска да оправдаеш по всякакъв начин Джихан, заради харизматичния Неджат ли е, я си признай ?
И само колко беше сигурен, че Девин е тази, която е настояла Аслан да го покани на сватбата. Съмнява ме какво усеща към нея, не е само благодарност, че го е изслушала ... Ще видим, тъмен образ ми е все още.

А, няма страшно, няма кой да те изгони от вкъщи , както и мен 

да, става все по-напечено и интересно! Нямам търпение за следващата серия!

Лека!
Препоръчани теми