Магазин Sinsay - тема 7

• 64 670
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
току-що взех блузата и дано се свие, когато я изпера - искам дължина като от началото на джобовете ти

черно-бялата като модел е по-къса

# 226
  • София/Севлиево
Какво жълто е? Лимонено ли?
На светлината в магазина изглеждаше като жълто-зелено,на дневна не знам как ще е,аз го искам наситено жълто без други отенъци.

# 227
  • София
Както писах, че повече обувки от Синсей никога, така днес поръчах на сина ми боги от жълто-кафявите. Има същите, които са със спукана подметка и дупка отпред от карането на баланс колело. Но не иска да обува други. Заинатил се е и иска само с тях. Вече ме е срам от хората с тия скъсани обувки и поръчах нови. Че и с доставка. Sad То и сезонът им свършва, ама...
Днес влязох в един физически магазин на Синсей. Дамските дрехи са мега зле. Добре, че ги видях на живо да не се хабя с поръчки. Бях харесала една миди рокля-риза в бежово и черно. Много кофти материя. Качили ги едни омачкани, потрес. Също и дискутираните тук сака в екро. Откровен парцаляк. Платът е нещо подобно на едни разпространени платнени торби за пазаруване. Тънък, изпомачкан и според мен след пране няма да стават за нищо.
Имаше тениски по 12 лв, които изглеждаха добре и горе-долу качествени.
Май само якета ще купуваме вече. И чат-пат нещо за детето.

# 228
Аз от материя като на кафяво-черната рокля съм много доволна лятото. Колкото и да е странно. Изкуственяк е, но не ми спарва и не ми е топло с нея, отколкото с памук или лен.

# 229
https://www.sinsay.com/bg/bg/teniska-s-print-7884j-30x
имам розовата с палмата и синята, взех ги за домашни
синята е ок, но розовата след две изпирания стана на торба
от роклите имам няколко, купувани предишни години - някои са приятни, но в други от мен тече вода като чешма, а една директно изхвърлих, защото за 8 лв. не ми се занимаваше с връщане

# 230
  • Beyond the stars
Отчет от последната поръчка - единствено жълтата блуза с дълъг ръкав ме изненада че е умалена, понеже на модела изглежда широка, добре че не поръчах ХС .
И капитонираното яке детско в жълто е по-скоро оранжево и ще го помисля.
На лилавата съм сложила една брошка от Алито накриво за тест, та не й обръщайте внимание 😁

За половинЪт - мн симпатично на пипане и вид долнище.

# 231
Днес получих моята поръчка и въпреки че имам нещата в друг цвят, тези си заминават.
Блузата с къс ръкав стои някак странно избеляла там, където е шевът на бието.
Чантата в светъл вариант не ми допадна.
Черните дънки са умалени в сравнение със сивите и тъмносините от същия модел , гадна материя и отвратителна миризма.
Сивите също миришат след няколко пранета все още.

# 232
  • БГ
Вълшебство, може ли линк към мъжкото долнище?

# 233
  • София/Севлиево
Оранжевкото яке кой размер е?В момента малкият износва едно в същият цвят размер 86(с ушички на лисичка) и понеже цветът много му отива бих му взела и по-голямо(не че не му взех едно размер 98,но е това оранжево в съчетание с бяло и черно и май е по-скоро 92, отколкото 98,но есента ще го разбера,засега със сигурност му е доста голямо)

# 234
  • Beyond the stars
Вълшебство, може ли линк към мъжкото долнище?

https://www.sinsay.com/bg/bg/pantalon-1957o-99x

А оранжевото яке е 116 , то си пише кехлибар, ма понеже имаме същото жълто и съм решила, че е жълто

https://www.sinsay.com/bg/bg/kapitonirano-yake-8425n-18x

# 235
Здравейте! Някоя дама може ли да сравни този панталон от Sinsay с тези на Зара?
Струват ми се идентични и модела много ми допада. А разликата в цената е голяма.
Скрит текст:

# 236
ddjji, какво те интересува, аз имам панталона. Хубав е, може би отдолу крачола е една идея по-широк от колкото би ми се искало. Също така съм М, М поръчах, може би и в С ще се побера, но пък ще ме очертава доста. Материята е тъничка. За парите си е ок, според мен.
От тези на Зара нямам, но материята им е по-плътна, мисля, идентични са като модел, може би на Зара са една идея по-дълги и по-тесен крачола отдолу.

# 237
Пуснах поръчка. Имах и един код 25% подарък в един от имейлите. Супер ми дойде, добре че този път намалението не беше с код - така успях да си го ползвам.
Имат готини чаши намалени. Бежовият панталон е много хубав, взех още един. Стария не беше на такава далавера.
Скрит текст:

# 238
  • София/Севлиево
Чашите по колко мл са?
Бежовият панталон на снимка много ми хареса,но на живо останах разочарована (може би защото бе само 1 изкаран на щендера и отдалеч му се виждаха кривите шевове и стърчащи конци).

# 239
Чашите по колко мл са?
Бежовият панталон на снимка много ми хареса,но на живо останах разочарована (може би защото бе само 1 изкаран на щендера и отдалеч му се виждаха кривите шевове и стърчащи конци).
380ml са и не са подходящи за микровълнова и съдомиялня.
Аз го нося доста често, удобен ми е и се харесвам в него. За 6лв е екстра

Общи условия

Активация на акаунт