Магазин Sinsay - тема 7

• 64 666
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Аз днес получих тази пратка.
Черната обикновена блуза и бялата тениска са ок, тениската е от хубава и плътна материя. 2-те ризи с буфан ръкав според мен са доста уголемени, ще ги връщам за по-малък размер. Роклята е хубава, не прозира, но ще я връщам тъй като отгоре ми е доста тясна, ако има жени, които и са чудят, да имат предвид, че поне според мен за голям бюст не става, аз нямам такъв, но съм с широки рамене и много ми опъва там - и нея връщам.

# 212
Прозират ли тия блузи с буфан ръкави?

А, ти защо без никаква отстъпка пазаруваш? Rolling Eyes

# 213
Снощи пуснах една голяма поръчка и заради теб и този сет пуснах още една, дано само да улуча размерите. Та благодаря, този топ и панталона за тези пари са си направо подарък Heart Eyes Сако не поръчах, защото това с връзката ми е някак странно. Имам едно бледо жълто, което полагам, че ще пасва.
Сакото е първото бежово, което пуснаха и вече го няма в сайта.

# 214
Прозират ли тия блузи с буфан ръкави?

А, ти защо без никаква отстъпка пазаруваш? Rolling Eyes
Хах, интересен въпрос 😁 За съжаление не можах да намеря код. Блузите прозират леко - да, но за мен не е проблем, не е нещо фрапантно.

# 215
15% минимум имаш, като регнеш ново имейлче за бюлетин. Wink Грехота е да не се възползваш. Laughing

# 216
15% минимум имаш, като регнеш ново имейлче за бюлетин. Wink Грехота е да не се възползваш. Laughing
Правила съм го с 2 имейла, ама е много разправия да правя нов 😁

# 217
Ако го правиш в бг пощи сигурно е разправия. Пробвай в чужди уебмейли. Аз така правя. Мейл точка ком. Малко се изчаква за кода, но идва.

# 218

В абв поща регистрацията отнема около 60-70 секунди. Нищо де.

# 219

В абв поща регистрацията отнема около 60-70 секунди. Нищо де.
Благодаря ви момичета, ама така и така генерирах връщане вече, пък даже и поръчах по-малки размери от блузите 😁 за другия път ще си знам. А между другото май в тази тема ме питаха за 1 ваза от Синсей, гледах в “очаквайте скоро” пак подобни някой ако се интересува 😊

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 00:29 от ForestFairy13

# 220
Здравейте, мами! Предстои ни пазаруване за бебче и ме интересува дали някоя от вас е поръчвала от бебешките дрешки и спалните комплекти и дали сте доволни?

# 221
  • Велико Търново
Подарявала съм синсейско спално бебешко бельо и дрешки за новородено, като и мека играчка. Хубави изглеждаха, но нз как се държат при употреба.

# 222
Здравейте, мами! Предстои ни пазаруване за бебче и ме интересува дали някоя от вас е поръчвала от бебешките дрешки и спалните комплекти и дали сте доволни?
Аз взимах веднъж и честно казано не съм особено очарована. Бях взимала суичери, панталони и бодита, бодитата не бяха лоши - памучни, не се повредиха по никакъв начин, другите неща - някои избеляха доста, станаха на топченца и така. Най-често пазарувам от Пепко, 80% от дрехите на бебето ми са от там 😁 Според мен са доста добри откъм цена-качество или поне това, което аз съм купувала (което не е никак малко)

# 223
не съм нито слабичка, нито нисичка, взех Л от този пуловер с лекото опасение, че може да ми бъде къс и/или тесен
https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-na-raye-3812f-08x
на снимката съм отбелязала до къде ми стига - по-дълъг отколкото желая и ще го нося с леко завит ръкав
освен това не е никакъв пуловер, а блуза и на живо не ме впечатлява толкова, колкото на снимката, но няма да го връщам
поръчала съм М за приятелка, той е с доста по-нормални дължини
Скрит текст:

ако можете да се ориентирате за размера, от този имам два броя Л и са ми тамън
https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-4589f-01x

# 224
А ето как стои М от райето , едва съм я вкарала в дънките, като се има предвид , че са с много висока талия. Ръкавите са дълги , но по торса е ОК. Иначе е много хубава материя- плътна и стегната.

https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-na-raye-3809f-99x

Бялата с къс ръкав се сви след като я изпрах, затова отново си взех М в черно и зелено.
Приятелка поръча някакви пак в райе, бяха ѝ огромни - широки и къси.
Добре, че имат безплатно връщане.

Общи условия

Активация на акаунт