Магазин Sinsay - тема 7

• 64 660
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Това има ли го някой? Много ли е тънко? Как се държи?
https://www.sinsay.com/bg/bg/prehodno-yake-gym-hard-3131f-49x

# 196
Над колко лв е безплатна доставката сега?
За промоционалните с пролетния код е 25 лв

# 197

цената е за два броя с пролетния код

кодът важи над 25 лв, БД е над 49 лв.

# 198
Да, заради онова пуловерче с късия ръкав в черно се наложи и чанта и дънки да добавям, но ги имам в друг цвят и няма да са ми излишни.

# 199
Някой взе ли от онези панталони, дето са с лента на глезена? Тази лента маха ли се?

# 200
Момичета някой може ли да ми каже за бебешките дрехи р-р 74 и 80 за кои месеци ги дават? На Повечето бодита пише, че са 86 (12-18м). Не мога да се ориентирам

# 201
Момичета някой може ли да ми каже за бебешките дрехи р-р 74 и 80 за кои месеци ги дават? На Повечето бодита пише, че са 86 (12-18м). Не мога да се ориентирам
74 размер е за 6-9м
80 размер е за 9-12м

# 202

Това ми е комплекта - сако, панталон, потник. И тритр в телесен цвят.
Супер изглежда топа. Заради него сега смятам и аз да си направя сет със сако и панталона. Кое е твоето сако? Гледам има няколко в телесен цвят и не мога да се ориентирам.

# 203
  • БГ
Здравейте,
как са мъжките долнища като размер и материя? На мъжа ми вземам от waikiki XL, a тук на кой размер да се спра според вас?

# 204
  • Пловдив
Вчера поръчах до магазин и днес имам мейл да си взема поръчката Simple Smile

# 205

Това ми е комплекта - сако, панталон, потник. И тритр в телесен цвят.
Супер изглежда топа. Заради него сега смятам и аз да си направя сет със сако и панталона. Кое е твоето сако? Гледам има няколко в телесен цвят и не мога да се ориентирам.
Сакото е първото бежово, което пуснаха и вече го няма в сайта.

Подобно на него има с връзка. Ето това:

Има и някакво ново, но мисля, че материята е кофти, защото има иконка листенце до него.

А това коженото е цвят слонова кост или млечен цвят, не е телесен.

# 206
  • София/Севлиево
Разходих се аз до нашият магазин,сакото в жълто го нямаше,а само в розово,материята е прилична,но не е това жълто, което очаквах(имаше от панталоните)...
Аз вземам по-големи размери бебешко, защото се свиват след минаване през сушилнята,а някои са и умалени(размер 62 м когато поръчвах ми отговаряха на 50-56 и от там се научих да вземам по-големите). Единствено едни ромпъри на Фишър Прайс на етикета, размер 80 бяха точни и не ми се свиха.Сега го подкарах с размер 92,утре става на 18 месеца и размер 86 изобщо не му става от няколко месеца насам...

# 207
Какво жълто е? Лимонено ли?

# 208
Още една успешна поръчка. По принцип харесвам по-ярките цветове, но тук ми допаднаха принтовете.

# 209
Дайте линк на тениската с котката, моля.

Общи условия

Активация на акаунт