Магазин Sinsay - тема 7

• 64 692
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
В сайта размер 140 отговаря ли си или са уголемени?
Купих яке на сина ми ( 5 г, 122 см) размер 140 и му е супер. Преди това върнах същото яке, размер 134.

# 256
По-скоро са умалени . На сина ми взимам 140 и са му ок , а той носи 134 .

# 257
Много хубави бикини тип бразилиана ми излизат, дали са памук?

# 258
В състава им пише.
За безшевните имайте предвид, че се разлепят. Май бях писала вече. Купих комплекта от 3 с животинските шарки и всеки чифт съм го обула буквално по два пъти, преди да се разлепи. Прани са на 40⁰.

# 259
  • Пазарджик
Върнах една поръчка в офис на Спиди и се опитвам да го отразя в сайта, но на стъпката, на която трябва да избера адрес за вземане, опцията не ми е активна. Има ли някакъв трик?
Трябвало първо да отразите връщането в сайта и тогава вече да го занесете в офис.

# 260
Добавили са още модели в намалените

# 261
Последните ми две поръчки, които получих днес.

За пръв път поръчвам и пробвам дънки тип джогър и страшно много ми допаднаха.
Уреда за тренировки много се хареса вкъщи, даже мисля и аз да го ползвам. За тези пари с отстъпката, която беше е супер.

Поредният джегингс, който поръчвам, все различни цветове, много са еластични и удобни.
Пуловерите с декоративните копчета са много хубави като материя, еластични са, стоят много добре.
Бикини съм взимала подобни черни и ми харесват.

Роклята не ми допадна особено, материята е доста груба и в талията стои доста широка и виснала все едно имаш голямо коремче.
Такава четка взимам за пръв път, ще пробвам тепърва сухо четкане.

Този топ наистина е ТОП! Не е реално как струва толкова пари, а стои толкова елегантно и се усеща супер нежен по кожата.
Лоуфърите и кецовете ги отписвам, нещо не мога да се разбера с обувките от Sinsay. Преди няколко месеца си взех балеринки в размер 40 и ми бяха идеални, тези лоуфъри ми хлопат доста. А кецовете ги мерих в магазин и 41 ми бяха добре, сега тези също са ми големи.

И двата панталона са хубави, като черния ми е фаворит. Допада ми като материя, еластичен е и стои много стилно.
Тениски за мъжа взимам редовно от там, харесва си ги много.

Може ли линк към топа? Не успявам да го открия

# 262
Уреда за тренировки е супер. И ние го ползваме всички вкъщи. Аз го взех намален от физически магазин.

# 263
  • Пловдив
Сега ще ме накарате да го поръчвам на редовна цена Wink

# 264
По-скоро са умалени . На сина ми взимам 140 и са му ок , а той носи 134 .
Зависи за каква дреха става въпрос. Блузите и тениските са уголемени. Якетата са умалени.

Линк към топа (обаче е изчерпан): https://www.sinsay.com/bg/bg/top-s-tanki-prezramki-zb946-02x

# 265
И от тениските има умалени.
Взех 2 вида р-р 140 и има разлика.

# 266
За детско - момиче , според мен якетата си отговарят на размерите , но всичко с памук се свива с един номер надолу.

# 267
  • Бургас
Може ли някой да ми измери детска долничка 110 и/или 116

Ако долничка означава долнище - за ръст 116, момче дължината от чатала до края на ластика е 42 см.
Днес получих поръчка с 5 бр. за внука.
По принцип измерване от ластик на талията до долу е много по-ориентиращо защото панталон се слага на талията или леко под тази линия докато дъното на различните модели панталони доста варира и почти никога не ляга баш на чатала.

# 268
Пуснали са безплатна доставка над 24лв.

# 269
И минус 10лв на сметка над 70 лв ( почти 15% демек ) с код .

Общи условия

Активация на акаунт