Магазин Sinsay - тема 7

• 64 692
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Учудих се Simple Smile нали все в четвъртък пускат оферти.

# 241
  • Стара Загора
При опит да приложа код за намаление, ми изписва, че е невалиден. Кодът важи само за нова стока, а в количката имам няколко дрехи от новата колекция.

# 242
Май трябва в количката всички стоки да са от нова колекция, за да сработи кодът.

# 243
  • Вестерос
Виж дали няма интервал преди кода, няколко пъти така ми се е случвало

# 244
  • Стара Загора
Няма интервали. И ако в количката има само нови продукти, пак не иска да отчита.

# 245
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос

Днес за първи път получих скъсан артикул. Един детски бански дойде срязан. Как се процедира в такъв случай? В сайта не намерих телефон за връзка.

# 246
# 247
За пръв път пазарувах онлайн от Sinsay, тъй като видях, че имат много дрешки с Paw Patrol. Моят човек е 98/104 - поне такива са му дрехите от H&M и Пепко.
Взех блузки, тениски, пижама и суичър 104, но са огромни!
Дори в комплект от 3 блузки едната е малко по-голяма от другите две, прилагам снимка.
За себе си взех тениска XS с картина от Keith Haring, но нея ще върна - за разлика от детето, аз едва ли ще порастна толкова.
Като цяло съм доволна от цените, качеството бива!

# 248
  • Пловдив
Да ги похваля за експресно върната сума за поръчка Simple Smile За ден.
Върнах и дънките и ризата за сина...големи бяха и направо ги оставих в магазина.

# 249
Ще връщам един скъсан чаршаф, дефектен си дойде. Обаче избрах опция оплакване, после обмен, с идеята да ми пратят нов чаршаф. Някой ползвал ли е този вариант?

# 250
Може ли някой да ми измери детска долничка 110 и/или 116

# 251
Последните ми две поръчки, които получих днес.

За пръв път поръчвам и пробвам дънки тип джогър и страшно много ми допаднаха.
Уреда за тренировки много се хареса вкъщи, даже мисля и аз да го ползвам. За тези пари с отстъпката, която беше е супер.

Поредният джегингс, който поръчвам, все различни цветове, много са еластични и удобни.
Пуловерите с декоративните копчета са много хубави като материя, еластични са, стоят много добре.
Бикини съм взимала подобни черни и ми харесват.

Роклята не ми допадна особено, материята е доста груба и в талията стои доста широка и виснала все едно имаш голямо коремче.
Такава четка взимам за пръв път, ще пробвам тепърва сухо четкане.

Този топ наистина е ТОП! Не е реално как струва толкова пари, а стои толкова елегантно и се усеща супер нежен по кожата.
Лоуфърите и кецовете ги отписвам, нещо не мога да се разбера с обувките от Sinsay. Преди няколко месеца си взех балеринки в размер 40 и ми бяха идеални, тези лоуфъри ми хлопат доста. А кецовете ги мерих в магазин и 41 ми бяха добре, сега тези също са ми големи.

И двата панталона са хубави, като черния ми е фаворит. Допада ми като материя, еластичен е и стои много стилно.
Тениски за мъжа взимам редовно от там, харесва си ги много.

# 252
  • София
Може ли някой да ми измери детска долничка 110 и/или 116

Ако долничка означава долнище - за ръст 116, момче дължината от чатала до края на ластика е 42 см.
Днес получих поръчка с 5 бр. за внука.

# 253
Върнах една поръчка в офис на Спиди и се опитвам да го отразя в сайта, но на стъпката, на която трябва да избера адрес за вземане, опцията не ми е активна. Има ли някакъв трик?

# 254
В сайта размер 140 отговаря ли си или са уголемени?

Общи условия

Активация на акаунт