Магазин Sinsay - тема 7

• 64 484
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Като удобство предпочитания към един от двата модела имаш ли?

# 436
  • София
Още не, само съм ги пробвала.
След 5 юни сигурно ще имам, въпреки че не съм по целите бански като цяло.
Ако фигурата позволяваше, щеше да е триъгълници и долнище с връзки,  но на този етап по-додбре не.

# 437
Аз чаках да пуснат чисто черните долнища бански с висока талия, ама май няма да ги дочакам... Мисля да комбинирам с черно парео, като на снимката.

# 438
  • София
Аз чаках да пуснат чисто черните долнища бански с висока талия, ама май няма да ги дочакам... Мисля да комбинирам с черно парео, като на снимката.
Ако ти трябва веднага, виж и ХМ, може би и в ризървд гледах черни.

# 439
В Пепко гледах миналия ден - черно долнище с висока талия , 8-10 лв.( а сега има и намаление -20 % ,че и може да се измери...аз ги гледах в Мусагеница Сф ,но и други съфорумки споделиха,че са ги изкарали банските /).

# 440
  • София
Ужас, какви големи гащи! Тая мода все по-грозна става. Това като се намокри в морето, ще ти изстинат всички коремни органи...

# 441
И аз имам такива от миналата година, но наистина са много плътни и бавно съхнат ..и са и високи и над шкембенцето ...на мен по принцип ми става студено с мокър бански и миналата година нямах проблем ,просто защото ходихме на море  края на юли в Гърция,и изсъхваше бързо на слънце. Но ако е по-хладно или духа , задължително бих го махала и сменяла със сух ( както правя и на малката),че много бързо правиме цистити и двете ,ако седим с мокри.

# 442
Ужас, какви големи гащи! Тая мода все по-грозна става. Това като се намокри в морето, ще ти изстинат всички коремни органи...
Когато имаш увиснал корем за скриване търсиш такива големи гащи. Joy (ако не искаш цял бански)

# 443
Ходих за първи път на място в Синсей (не знаех, че и в нашия град са открили магазин) и Пепко. Не ми харесаха банските, отказах се. В Пепко не видях черни висока талия, но си харесах едни други с висока талия. Като цяло останах с впечатлението, че нищо не харесах от Синсей стационарен, Пепко като че ли по се ядва. Rolling Eyes

# 444
Мен ме дразни, че само ми пращат мейли с промоции от -20% и -30%, но реално трябва да направиш покупка от 50 или повече лева, за да се възползваш от тези "намаления". За 50лв няма да правя поръчки с ненужни вещи...

# 445
Няма ли с кого да се комбинирате? Ние с колежките редовно. Все нещо искат да си купят Grinning

# 446
Здравейте,момичета
аз бях с недоверие към марката,но миналата седмица разгледах стоките им са дома в техен магазин и много неща ми допаднаха.
Разбрах,че имат всеки четвъртък някаква промоция.Тогава ли е най-добре да купя тк искам да взема повече неща

# 447
Промоцията в четвъртък е за избрани стоки, не за всичко. А и някои стоки са намалени с повече %, отколкото е промоцията в четвъртък, а обикновено не можеш да комбинираш две промоции и трябва да ги пускаш в отделна поръчка. Онлайн промоцията не важи за физическите магазини. В някои от физически магазини пък понякога някои неща са намалени, а в онлайн магазина не са.

# 448
Много си мила,благодаря за подробното обеснение.Поръчвам тогава:)

# 449
Искам да попитам за отзиви за тези чаршафи, хубава ли е материята?
https://www.sinsay.com/bg/bg/pamuchen-komplekt-spalno-belyo-5134t-03x
Калъфките при шивач предполагам се преправят, какъв е този ужасен размер???

И тези дънки, умалени ли са, отговорят ли...
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-mom-high-waist-3372b-50j

Общи условия

Активация на акаунт