Магазин Sinsay - тема 7

• 65 535
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Аз съм ползвала такъв код в София. Не знаеха как да го въведат, викаха управител. Той каза, че съм първата Joy А що народ е пазарувал преди мен и е минал през магазина.

# 617
Някой има ли от техните бански ?
Как са като качество?

# 618
Някой има ли от техните бански ?
Как са като качество?
Нищо уау не са, но пък за цената си са ок. Аз и не съм ги експлоатирала много все още.

# 619
  • София/Севлиево
Аз съм ползвала такъв код в София. Не знаеха как да го въведат, викаха управител. Той каза, че съм първата Joy А що народ е пазарувал преди мен и е минал през магазина.
Абсолютно нормално.Много хора често не знаят за дадената отстъпка или как да я ползват(това по наблюдение от други магазини)

# 620
  • София
След всяко посещение във физическия им магазин се питам как изобщо влизам в онлайн магазина им и какво се надявам да намеря там.... Положението е катастрофално зле. Такива боклуци, на всичкото отгоре ужасно разхвърляни и омотани.

# 621
Последният път като поръчах, бяха три рокли и едни маратонки. На снимка- приемливи. На живо- маратонките смачкани до безобразие, роклите точния размер, нооо докато ги извадих от плика и премерих, ръцете ми станаха черни, пускаха яко боя. Върнах всичко. Но пък имам тениски от преди няколко години, още като отвориха в София, не са мръднали. Тази пролет си поръчах няколко, еми станаха на парцал с две обличания. На мъжът ми поръчах тениски и къси панталонки за ежедневни, но станаха на топчета при първото носене, а тениските се разкривиха 🤣
Реално за тези пари, такова е и качеството. Но в началото не бяха така….Simple Smile

# 622
  • Вестерос
Тениските последно, които взех не са мръднали. Но долниците ми за зимата, които хвалех също станаха на топчета. Чехлите им, домашни и за навън, са под всяка критика, поне, които съм вземала.

# 623
Тези рокли са ми много неприятен полиестер:
https://www.sinsay.com/bg/bg//6350t-mlc?utm_campaign=product_sha … ource=app_sharing

# 624
Момичета, може и да е коментирано, признавам не съм чела темата.
Въпросът ми е доволни ли сте от спалното им бельо?

# 625
От единичните комплекти, които са малко по-скъпите, не съм особено - материята е страхотна, но пликовете са с грешен размер - вместо 160/200, са нещо като 175/180, т.е. по-широки и по-къси, не ми вършат работа зимата. Скоро взимахме от големите комплекти, дето са за завивка 200/220 с две калъфки - те пък са идеални и си отговарят на размера. Материята отново е много хубава. Явно е до късмет.

# 626
  • Вестерос
Аз взех плик с две калъфки, лен и памук. Калъфките са огромни, пликът се сви след пране. Иначе много хубава материя, ама... Уж за двама, но не става.

# 627
  • София/Севлиево
На тийнът дрешките от мъжката номерация не са мръднали,а има и от миналата година няколко неща.
На бебето и преди съм писала -някои се свиха,други са ок.За мен само едно долнище съм си купувала и едни панталони, подобни на дънки-никак не се спогодих и с двете,просто след изпиране материята им стана кофти...

# 628
Аз пък се чудя на размерите на детските им летни шапки... Купих си две шапки идиотки, защото не знаех как ще ми стои този модел и реших, че за тези цени може да се пробва. Ама какви са тези деца, за които са правени?!? Според мен моята глава никак не е малка, а детските шапки са ми големи Smiley Страшна акселерация значи Laughing

# 629
Кои са тези шапки?

Общи условия

Активация на акаунт