Магазин Sinsay - тема 7

• 65 532
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Онзи ден взимах поръчка от магазина в The mall. Пълна лудница беше, опашка, само на едната каса приемаха хора за получаване на поръчки, отвисяхме си 20-ина минути с ММ, което е доста според мен.
Нещата от поръчката са ОК като цяло - клинове и анцузи за децата по много бройки, едни килимчетя за пред банята и сгъваеми гевгири (те са горе-долу), но организацията е тотал щета.
Не знам дали ми се занимава да поръчвам и да чакам пак толкова.

# 631

Ето шапките - не са кой знае какво като качество и изработка, но за тези цени - толкова... Изненадах се повече от размера Simple Smile Още не съм ги прала и се надявам да се свият след сушилната.

# 632
  • Beyond the stars
https://www.sinsay.com/bg/bg/midi-pola-6244t-mlc

Супер странно статичен ластик, няма обличане от никоя странна. Иначе симпатична ама Grinning

https://www.sinsay.com/bg/bg//4624t-05j?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

Доста овърсайз. Огромна е на дребен, пък вече 116 носи от техните неща. Ризата нямаше номер, та 110 и пак отромна.

# 633
Каква е тая нова политика на сайта им - безплатна доставка само за нови продукти над 60лв ??? При големи поръчки на промо неща няма такава опция както при новите. Само има безплатна доставка в магазин.... Ами хубаво, ама направете магазини и в по-големите областни градове.

# 634
  • Beyond the stars
Каква е тая нова политика на сайта им - безплатна доставка само за нови продукти над 60лв ??? При големи поръчки на промо неща няма такава опция както при новите. Само има безплатна доставка в магазин.... Ами хубаво, ама направете магазини и в по-големите областни градове.

Reserved го сътвориха преди известно време и никаква логика - 200лв от намалени продукти и нямаш безплатна доставка. Дори един намален да сложиш и греда.  Моите поръчки определено ще намалеят.

# 635
В Зара, Бершка и Pull&Bear също е така - безплатна е доставката над определена сума само за артикули на редовна цена..

# 636
Разбирам безплатната доставка да е над определена сума, ок е, но чак да нямаш нито един намален артикул в поръчката…. много тъпо

# 637
Поръчах скоро онлайн няколко неща. Отидох до Гранд МОЛ Варна да си ги взема от магазина. Наблюдавах докато чакам да ми донесат поръчката две от служителките колко лошо се отнасяха с клиентите. Подигравателно и нагло с две думи. Към мен отношението беше същото. Магазина трябва да си подбира персонала. Оплаках се Grinning

# 638
Поръчах скоро онлайн няколко неща. Отидох до Гранд МОЛ Варна да си ги взема от магазина. Наблюдавах докато чакам да ми донесат поръчката две от служителките колко лошо се отнасяха с клиентите. Подигравателно и нагло с две думи. Към мен отношението беше същото. Магазина трябва да си подбира персонала. Оплаках се Grinning

Да, пишете.
Аз също съм искала имената на служителка и съм се оплаквала.
Те масово по тези магазини са ученички или студентки...

# 639
  • Beyond the stars

А в най-близкия мол е такъв леш магазина, че направо е отблъскащо. В нещата за дома и в дамското е безобразно разхвърляно. Секънд хенд магазините е по-подредено.

# 640
Здравейте, получих този спален комплект от плик (200х220) и калъфки:
Много ми харесва десена и материята става, но какъв е този размер на калъфките 70х80 см? Използваеми ли са изобщо?

# 641
Аз имам 3 спални комплекта от Синсей, но последният си направих труда да го измеря и изобщо не е 160/200см. Направо е къс, 130 х 180см. Срамота е да пишат 160/200, а в действителност изобщо не е.

# 642
Тези големи калъфки са за някакъв друг стандарт на възглавници. Аз ги ползвам, като обръщам възглавницата настрани и я натиквам в дъното на калъфката, а с останалата част от калъфката правя нещо като джоб. Така нищо не стърчи.
Ето един клип за показно:
https://youtu.be/Hr9rvVq2n5Q

# 643
  • Вестерос
В Германия по хотелите за сефте 2002 видях такива възглавници, огромни..

# 644
  • София
Калъфките се скъсяват с един шев, не е проблем това. Нашият стандарт е 50 х 70 см. Остава 1 парче, което като се разгъне е 60 х 70 см. При 2 калъфки и малко повече желание, могат да станат 3. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт