Магазин Sinsay - тема 7

• 64 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Някой купувал ли е бански? А дали могат да се връщат?
Moгат да се връщат, но не във физически магазин. Задължително трябва да се изпрати с куриер.

# 391
Има някакъв код промобг20, който изтича след няколко часа. Но има и продукти, за които си пише, че може да ги вземеш с -40% с код  екстра40бг. За да ползвам и двата кода трябва да пусна две отделни поръчки със съответните продукти ли? Няма ли как да стане една обща?

# 392
На поръчка не може да се ползва повече от един код.

# 393
  • София
Някой купувал ли е бански? А дали могат да се връщат?
Второ лято поръчвам бански оттам, много ми харесват. Материята е стегната и плътна, размерите си отговарят и кройките са ОК за не съвсем модел ска фигура. Даже хич. Тези двата поръчах:

# 394
Нелка, ако е удобно, какви са ти размерите? Защото аз точно за шарения бански, размер Л се чудя - техни дънки нося 40, сутиени 80Д.

# 395
  • София
Нелка, ако е удобно, какви са ти размерите? Защото аз точно за шарения бански, размер Л се чудя - техни дънки нося 40, сутиени 80Д.
Аз съм 42 за дънки и 80Б сутиен.
Точно-точно ми е, може и да ти е малко голяма долната част. Сутиена има накъде да се пълни над Б-то, чашките са добре измислени според мен - сравнително широки и пропорцията е ОК, без много подплънки. От двата вида бански, този е с по-стегната материя.

# 396
Като получиш първия бански, може ли да качиш реална снимка тук ?

# 397
  • Велико Търново
Имам бански, купен онлайн, но не съм го носила. Доставката беше, точно на първият ден от последната морска почивка миналата година, съответно не е носен, а само пробвам. С размер, отговаря си.

# 398
Цитат
Вашата поръчка № *** от sinsay.com е готова за приемане в магазин Sinsay. Елате да ни посетите! Пакетът ще чака в магазина 5 дни. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас:  359 2 4917 329
Преди нали беше 14 дни?

# 399
Да, 14 дни беше

# 400
  • Сливен
Някой дали ги има
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-slim-low-waist-2082f-55j
Интересуваме много ли са плитки или по-скоро е средна талия и дали си отговарят на номера.

# 401
Момичета, след колко върнати поръчки има санкции? Пак ще връщам цяла поръчка. То колко цяла, два чифта мам джинс, но и двата не ми стават. Реших да взема 42, защото с няколкото 40, които вече имам, не мога да си свия крака. Еми и с 42 се оказа, че не мога, даже по-тъмния чифт едва си го нахлузвам още на прасеца. Отделно и двата чифта ми се опъват на задника точно толкова, колкото и 40, а уж са 5-6 сантиметра по-широки. Честно, не разбирам.

# 402
  • София/Севлиево
И аз имам дънки,не от Синсей,други са,уж една марка,един номер,еднакъв модел,еднаква материя,а едните са ми леко широки,другите едва ги закопчавам.Вече и аз не разбирам номерациите(в Синсей пробвах няколко пъти 42 номер,уж най-големият,или поне в магазина нямаше по-големи,и никой не ми стана)...

# 403
Аз ги закопчавам, но дотам - супер са ми ограничени движенията. Коляното на 90° да го сгъна - абсурд. Което е супер странно, защото тази кройка я вземам точно защото се предполага хем да е по-свободна, хем да не маам широки крачоли.

# 404
Техните дънки не ги харесвам - 3-4 модела пробвах уж моя размер, а не ми станаха и също като Нарциса в едните прасеца ми не влиза , а в ханша 100% ще ми стане. ММ си хареса , купихме само за него и след първото носене го гледам с дупка на нивото на предния джоб- набързо го нахоках , защото реших, че в работата с нещо ги е закачил , но се оказа , че са скъсани от ключовете в джоба му😔
Лош късмет или лошо качество...не знам , но аз бях до тук с дънките от Синсей.

Общи условия

Активация на акаунт