Магазин Sinsay - тема 7

• 65 621
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Днеска пристигнаха и веднага ги пробвахме.Май размерите не отговарят много ,но не е нещо фрапатно.Тениските за 128 номер са и точни.Потниците прозират.Дънковите къси панталонки,са от тънка материе.Макар,че е 128 номер,са малко големи.

Панталонките са и точни.Черните панталони изобщо не са XL,а за мен са L.А тези другите ми седят ,като поличка.Мисля да си взема още едни.

# 496
А тези дамски панталони, които са черно и бяло каква материя са, много ли ще се мачкат ?

# 497
А тези дамски панталони, които са черно и бяло каква материя са, много ли ще се мачкат ?
В сайта пише "вискоза".Не Би трябвало да се мачкат.Пак ще пиша след ,като изсъхнат.

# 498
  • Пловдив
Вискозата се мачка Blush.

# 499
Лиосел( тенсел) трябва да пише - това е материя от естествени влакна , която не се мачка.

# 500
  • На изток от Ада
Вискозата става на хармоника

# 501
Вискоза, лиосел, тенсел се мачкат. Не като лен, но достатъчно, че да се вижда и да изглежда кофти.

# 502
Вискоза, лиосел, тенсел се мачкат. Не като лен, но достатъчно, че да се вижда и да изглежда кофти.
Но, като лена държат хладно .Аз ги харесвам за лятото.Без вискозата естествено.Това не мога да го облека.Съсипвам се да се чеша и потя.

# 503
Индивидуална особеност вероятно, аз нямам проблеми с вискозата. Освен, че се мачка Simple Smile

# 504
Здравейте, от няколко месеца много пазарувам в Sinsay и съм доволна. Сега съм си набелязала някои неща, но искам да попитам дали не е по-добре да изчакам до края на месеца, когато повечето магазини имат много големи намаления? При sinsay има ли такива намаления в края на юни?

# 505
Здравейте, от няколко месеца много пазарувам в Sinsay и съм доволна. Сега съм си набелязала някои неща, но искам да попитам дали не е по-добре да изчакам до края на месеца, когато повечето магазини имат много големи намаления? При sinsay има ли такива намаления в края на юни?

Намаления в Синсей има всеки четвъртък на избрани артикули. Следете, защото не пускат всичко накуп.
До преди няколко дни имаше минус 40% на избрани артикули, после минус 20% с пролетен код, после имаше минус 30% с promo30bg.

# 506
Само че уловката на тези кодове е, че трябва покупката да е над 50-70 лв. Не е като да са -20% и просто да си ги купиш.

# 507
Аз знам, че има такива намаления ежеседмично. Въпросът ми е дали в края на юни ще има много голямо намаление (като при зара, h&m и други марки)

# 508
Аз знам, че има такива намаления ежеседмично. Въпросът ми е дали в края на юни ще има много голямо намаление (като при зара, h&m и други марки)
Не. Миналата година нямаше.

# 509
Момичета, банските подлежат ли на връщане? (Защото си поръчах един, който още не е дошъл, но се притеснявам дали материята е хубава.)

Общи условия

Активация на акаунт