Магазин Sinsay - тема 7

• 65 574
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Моето яке е М, а нося S. От миналата година до тази почна да се бели на ръкавите. Поръчах си тази година ново, защото ми харесва като модел и цена.

# 571
Е, добре, в описанието за тези якета пише, че са полиуретан. Как така се бели тогава?

# 572
Здравейте, знае ли някой дали тук са 2 броя или са двулицеви панталонките? Малкия каза, че са двулицеви и сега се колебая 😂
https://www.sinsay.com/bg/bg/kasi-pantaloni-2-broya-5347r-59x

# 573
  • Велико Търново
Два броя са.

# 574
Някой да има този спален комплект? Хубава ли е материята и дали е двулицев  както изглежда от снимката, никъде не е указано.
Мисля да направя първи опит със спално бельо, досега не съм купувала

Получих пратката, чаршафите са хубави. Калъфките са огромни, нямам толкова големи възглавници, ако не се свият в сушилня, ще ги занеса да ми ги смалят. Иначе са с тик так копченца. Доволна съм.
Поръчах и яке като това, което коментирахте по-напред, защото старото ми се обели. Мекичко е, няма мирис, колкото изкара ще е добре, за тези пари. Взех размер М и е добре, Л щеше да е голямо. Отговарят си сякаш на размера.

# 575
В тези калъфки нашите възглавници се слагат с чалъм. Дългата страна на възглавницата е в дъното и откъм късата на калъфката, а останалата част от калъфката я подпъхваш като джоб.

# 576
И моите калъфки от Синсей ги слагам като джоб на възглавниците ми и стоят много добре. Пробвай да ги сложиш така, може да ти хареса и да не трябва да ги смаляваш.

# 577
Опитвам се да върна част от поръчката си, но ми дава следните опции:

Аз искам да използвам Спиди, но явно нямам тази опция.

# 578
Заявете връщането през сайта, не в мобилното приложение.

# 579
  • София
И моите калъфки от Синсей ги слагам като джоб на възглавниците ми и стоят много добре. Пробвай да ги сложиш така, може да ти хареса и да не трябва да ги смаляваш.

Аз пък си мислех, че ако имаш 2 калъфки, от тях може да станат 3. Simple Smile

# 580

Опитах, но ми прехвърля директно в приложението.

# 581
Отвори инкогнито браузър и се логни там.

# 582

Опитах, но ми прехвърля директно в приложението.

Компютър , лаптоп , не става ли ?

# 583
  • София/Севлиево
Има ли опция да си направя поръчка с наложен платеж с доставка до магазин,а не с предварително плащане?От вчера се мъча,но не ми се получава -нито през сайта, нито през приложението.

# 584
Има ли опция да си направя поръчка с наложен платеж с доставка до магазин,а не с предварително плащане?От вчера се мъча,но не ми се получава -нито през сайта, нито през приложението.

Не, получаването в магазин е само с плащане с карта в момента на завършване на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт