Магазин Sinsay - тема 7

• 65 553
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, нали щеше да има 10% отстъпка за първа поръчка в приложението - не виждам да ми смъква от стойността, знаете ли защо?

# 586
На последна или предпоследна стъпка смъкваше, не помня точно, но и аз се чудех защо не се вижда в количката.

# 587
  • Пазарджик
Момичета, нали щеше да има 10% отстъпка за първа поръчка в приложението - не виждам да ми смъква от стойността, знаете ли защо?
Отстъпката важи за ненамалени артикули.

# 588
Да, моите всичкит ще са на редовна цена, просто съм свикнала отстъпката да се визуализира още в количката.

# 589
  • Пловдив
Да, моите всичкит ще са на редовна цена, просто съм свикнала отстъпката да се визуализира още в количката.
Визуализира се, да. Отиди в количката  цъкни тук:

# 590
Точно, тъкмо го намерих и влизах да пиша откъде става Simple Smile

# 591
Отстъпката важи за ненамалени артикули.

На последната ми поръчка, понеже беше по-голяма изтеглих приложението заради отстъпката. Имах само един артикул намален, другите бяха на редовна цена, но и от него ми смъкна допълнително.

# 592
Някой знае ли защо не дава безплатна доставка над 60 лв? През приложението поръчвам.

# 593
Пак да пробвам.
Виждали ли сте това сако/яке/не знам как се води:
Скрит текст:
Чакаме ли го, минало ли е, никъде го няма в сайта.

# 594
А защо за поръчка над 100лв през приложението ми начислява доставка. Пробвах през сайта и нямаше доставка? Само за вземане от магазин ми дава безплатна доставка

# 595
  • Варна
Здравейте, имам няколко въпроса . Може ли да се поръчва с наложен платеж/b] до офис на куриер ? Куриера им Спиди ли е ? Ако реша да връщам дрехата в магазин и съм платила с наложен платеж, кеш ли ще ми върнат сумата ? И последно , могат ли да се ползват едновременно 2 кода за намаление / 15 % за първа поръчка и в другата тема за кодовете гледам ,че има някакъв 10 % код , валиден до 13 юли /.
Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 596
  • Вестерос
Не връщат кеш, а пускаш мейл на специален мейл с номера на поръчката след като върнеш в магазина и банковата ти сметка

# 597
  • Варна
Не връщат кеш, а пускаш мейл на специален мейл с номера на поръчката след като върнеш в магазина и банковата ти сметка

Благодаря, ще го мисля тогава дали ми се занимава Simple Smile

# 598
Повече от един код на поръчка не може да се използва.

# 599
Може да се поръчва с наложен платеж до офис на куриер.
При връщане на дреха във физически магазин - от касата дават визитка с номер - на вайбър изпращате банкова сметка (поне в нашия магазин така се процедира).
Иначе пишете имейл, давате банкова сметка и чакате да ви върнат парите.
Повече от 1 код не може да се ползва.
Онлайн поръчвам само дрехи, които са само от онлайн колекцията и не се продават във физически магазин.
Останалите дрехи - харесвам в сайта нещо, отивам в магазина и почвам да си ги търся и пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт