Магазин Sinsay - тема 7

• 65 549
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
В магазините има ли ги всички дрехи от сайта?

# 601
  • Варна
Grimozo, marinadp , благодаря ! Изясни ми се картинката Simple Smile

В магазините има ли ги всички дрехи от сайта?

Не, няма ги . Затова и моята чуденка да се занимавам ли изобщо с поръчка.

# 602
Не, няма ги . Затова и моята чуденка да се занимавам ли изобщо с поръчка.
И аз това се чудя, защото в магазините им освен тениски нищо друго не съм харесвала като материя, кройка и тн.
Поръчах си легло за кучето, че е доста изгодно, а и има 10% намаление с код.

# 603
Аз чакам една пратка от 2 седмици, пише, че е изпратена, но няма никакви данни. Чудя се да звъня ли, да им пиша ли... Пратката е до магазин.

# 604
  • Пазарджик
Аз чакам една пратка от 2 седмици, пише, че е изпратена, но няма никакви данни. Чудя се да звъня ли, да им пиша ли... Пратката е до магазин.
Идете и си я потърсете в магазина.Отдавна би трябвало да е там.

# 605
Може да са я върнали вече, нали пазеха вече 5 дни.

# 606
Писах им и ми казаха,че ще проверят дали е в магазина и след това ми се обадиха да кажат, че е там. И имейл, че поръчката е пристигнала получих веднага. Явно през цялото време е стояла и никой не е пратил мейл или СМС, нито пък в системата беше отбелязана, че е получена, докато не им писах.

# 607
Здравейте харесах си тези чинийки знаете ли дали ги намалят повече или да взимам?

# 608
  • Русе
по  повод начисляването на доставка за сума 100лв в кошницата-ето техният онговор :
"Здравейте,

Безплатна   доставка над 60 BGN e валидна за всички продукти на редовна цена."
Да им имам логиката, честно!
"
Необходимо е стойността на поръчката да е над 60 лв. и артикулите да бъдат на редовна цена. Ако имате в количката си дори само един артикул, който е намален, ще бъде премахната безплатната доставка.

Под всеки арткикул, който е сред НАМАЛЕНИТЕ има надпис, който е с червени букви и гласи следното - Безплатна и по-евтина доставка над 60 BGN за всички продукти на редовна цена."

# 609
  • София
Мдам, и аз вчера се чудих защо ми начислява доставка за 62 лв в кошницата. Ами няма да пазарувам тогава.

# 610
Е как бе, в сайта начислява ли?

# 611
И в сайта начислява.

# 612
Получих на имейл вчера код за остъпка за отваряне на нов магазин в нашият град. 20% на ненамалени артикули. Как се ползва тази остъпка, в магазина на касата когато го предоставихме, казаха, че не можело да се ползва и започнаха даже по микрофона да предупреждават, че кода не важи. В имейла пише, че важи само за този магазин и град и е валиден 7 дни, а всъщност не може да се ползва.

# 613
Да не е за онлайн поръчка с взимане от този магазин? Какво пише в условията? Пишете им най-добре.

# 614
Получих на имейл вчера код за остъпка за отваряне на нов магазин в нашият град. 20% на ненамалени артикули. Как се ползва тази остъпка, в магазина на касата когато го предоставихме, казаха, че не можело да се ползва и започнаха даже по микрофона да предупреждават, че кода не важи. В имейла пише, че важи само за този магазин и град и е валиден 7 дни, а всъщност не може да се ползва.
Аз съм ползвала такъв код - на касата директно го показах- те си го въведоха и отчетоха отстъпката. Според мен не могат или не знаят как да го въведат на каса. Пишете им на някакъв мейл за това.

Общи условия

Активация на акаунт