Американски колеж - двадесет и седма тема

• 65 131
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Cobrs
Благодаря ви!!! Да ни е успешен и щастлив випуска! 🌹

# 601
Малка е дъщеря ми, още три години има, но днес явно си е дала сметка колко бързо минава времето.
А аз като помисля как ще хвръкнат три години и … мога отсега да взимам виното и да започвам да рева.

Съжалявам, млади дами, рядко пиша и чета тук, но пожелавам още по-големи успехи, постигнати с лекота и радост, на вашите деца 🥰

# 602
  • София
Поздравления за приема на детето, Кики! Големите родителски вълнения са на commencement церемонията.

# 603
Поздравления за приема на детето, Кики! Големите родителски вълнения са на commencement церемонията.

Аз затова не бързам с хвалбите, Шарки Heart Kissing Heart
Поздрави за цялото ти прекрасно семейство! Heart

# 604
Ама как zvanche? “Те” не са ли малки още?

Честито kiki29 (бе и вие пък кога започнахте кога завършвате 😅, това летящо време срама няма)

Благодаря, Амели Simple Smile От кой випуск е твоето дете?

# 605
Поздравления за випуск 2023! Кога ще е церемонията и кой ще е гост тази година? Споделете повече къде заминават децата да учат, не само вашите Simple Smile, а и от целия випуск.

# 606
Дипломирането е на 20май, балът на 27 май, а вечерята на 19май (дано не съм объркала датите). Университети (само за тези зная но има и други със сигурност): Yale, Колумбийския, Бокони, ТУ Делфт, ТУ Айндховен, със сигурност има и в Англия. Някой друг да допълни, ако има инфо.

# 607
  • софия
Кики, ние си минахме по реда с тези емоции Heart

Тази година зная, че има също приети в Чикаго и Дартмут.
за Чикаго много се впечатлих. (не че Дартмут има нужда от поясняване колко е впечатляващ, но просто изтрещелите апликации на Чикаго мен много ме забавляват)

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:50 от Амели

# 608
  • София
Тази снимка е от last bell на нашия випуск Simple Smile https://acs.bg/events/last-bell-ceremony-class-of-2023/

# 609
  • София
Честито завършване на випуск 2023! Дано пуснат още снимки от събитието в инстаграм или фейсбук, много им се радвам аз на такива постове.

Също да попитам някой от по-отдавна следящите училището, защо в българската версия на Уикипедия на АК седи последния параграф? Аз лично не съм виждала за друго училище подобна информация. Също и признавам, че не съм много наясно как се попълват данните в Уикипедия и вероятно всичко написано са факти, но все пак звучи едва ли не като училище с лоша карма.

# 610
Честито завършване на прекрасните деца от випуск 2023! Да са здрави, успешни, да получат офертата, която най- много искат, и най- вече да бъдат удовлетворени от избора си!

Как ме върнахте 4 години назад… Last bell е много хубава емоция за децата (а и за родителите като ти покажат снимки и видеа…)

# 611
  • София
Wikipedia може да се редактира и дописва от абсолютно всеки. Явно последният параграф е добавен от "човек с добри намерения". Ако сте чели стари теми, има родители на изключени деца, които са силно негативно настроени към колежа.

# 612
  • София
Честито завършване на випуск 2023! Дано пуснат още снимки от събитието в инстаграм или фейсбук, много им се радвам аз на такива постове.

Също да попитам някой от по-отдавна следящите училището, защо в българската версия на Уикипедия на АК седи последния параграф? Аз лично не съм виждала за друго училище подобна информация. Също и признавам, че не съм много наясно как се попълват данните в Уикипедия и вероятно всичко написано са факти, но все пак звучи едва ли не като училище с лоша карма.
Мдам, доста странно е. А на инцидента с Дафина, сестра ми и приятелките й бяха на спирката в този момент, беше една от свидетелите. Много дълго го преживяваха после децата. Върнах се назад Sad

И аз искам да честитя завършването на випуск 2023! Пожелавам на порасналите деца страхотна реализация и то там, където желаят!

# 613
  • София
Wikipedia може да се редактира и дописва от абсолютно всеки. Явно последният параграф е добавен от "човек с добри намерения". Ако сте чели стари теми, има родители на изключени деца, които са силно негативно настроени към колежа.
Видя се то колко съм чела, ето за инцидента с пожара в къщата на религиозното, еврейско семейство не бях разбрала Thinking

# 614
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това според мен трябва да се докладва и да се премахне от уикипедия. Определено е писано от някой недоброжелател.

Общи условия

Активация на акаунт