Американски колеж - двадесет и седма тема

• 66 308
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Smooth,  върху какво са?Контролни колко са правени?

Нямаме нито една оценка. Правиха едно контролно, което не било съгласувано с другите преподаватели, не било проиграно за време. На домашни сякаш предния срок също се пишеха оценки, сега нищо. Даже не съм питала дава ли им такива. Учителят преподава и в някакъв университет, доколкото разбрах.

Gorgi, това за пръв път го чувам, но при нас е заради смяната на учителя и  неспособността му да отговори на изискванията в гимназиалния етап.

# 226
Smooth,  върху какво са?Контролни колко са правени?

Нямаме нито една оценка. Правиха едно контролно, което не било съгласувано с другите преподаватели, не било проиграно за време. На домашни сякаш предния срок също се пишеха оценки, сега нищо. Даже не съм питала дава ли им такива. Учителят преподава и в някакъв университет, доколкото разбрах.

Gorgi, това за пръв път го чувам, но при нас е заради смяната на учителя и  неспособността му да отговори на изискванията в гимназиалния етап.

Тест е май едното 😄(thales theorem and bisector law) Другите - домашно и класуърк

# 227
  • София
То 0 оценки април месец си е за тревога.
Май вече не се пишат оценки за домашни доколкото разбирам от моят gradelink. За участие мярнах една обща оценка предвидена за срока по някои предмети. Виж по ФВС си продължават и за двете ми деца седмичните оценки за поведение и подготвеност та имат около 15-16 бр. до сега за втори срок. Все ми се струва, че аналогично беше по доста предмети, а сега се мъдрят 2-3 оценки по повечето дисциплини. Аз ли не помня добре или наистина има промяна?

# 228
9- клас - до днес нито една оценка по математика, а очакваме една “омазващо ниска” според младежа, ама не идва… не знам дали е заради смяната на учителя или поради друга причини. Младежът обаче не се кахъри и спокойно си поменува.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 15:56 от Mamax2

# 229
  • софия
Ама поискайте нанасянето им ( и изобщо съществуването им) в грейдлинк.
Това определено е проблем при някои преподаватели.

# 230
Наборката също има 2 предмета без абсолютно никаква оценка. Чакам търпеливо😉
Това със 7-те асаймънта… Моето яко хейти новите правила. 7 асаймънта ама major. T.e. освен тези 7 главни задания учителите дават още купища  дребосъци. Сега я разпитах и каза, че точно заради тази новост има много повече домашни и задания спрямо семестър 1.
Бих искала да чуя отзиви и от други колежани/родители.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 20:14 от raly78

# 231
Много съм смотана, явно и детето и то, нищо не знам за това което коментирате, а грейтлинк не съм отваряла сигурно от месец, срам. Но пък днес получи 100% на есе по английски при учителка, която пишела рядко над 95%. Летеше от гордост милото🥰
Редактирано.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 02:38 от StefiZ

# 232
Значи сега питах за намаляването на оценките. И моята коментира, че е по-лошо, защото са с по-голяма тежест.
Честно, изобщо не вярвам новата президентка да цели намаляването на натоварването.
Мама, доколкото разбрах, оценката от това контролно няма да се смята, защото е било непропорционално трудно, задачите не са били решени за време преди това. Не знам всъщност това уишфул тинкинг ли е, или факт, но много деца не са успели да решат всичко.

# 233
  • София
Явно с промяната, всеки учител се пренастройва по собствен начин.

StefiZ, поздравления! Коя е учителката по английски, ако решиш да споделиш.

Дъждец, слуховете говорят, че родител се е оплакал от прекомерното натоварване и това е било решението.

# 234
редактирам ....🙂

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 02:31 от StefiZ

# 235
  • София
Не е водила на моята. Но я погледнах - изглежда ми симпатична дама, но явно е взискателна. Още веднъж поздравления за детето!

# 236
Значи сега питах за намаляването на оценките. И моята коментира, че е по-лошо, защото са с по-голяма тежест.
Честно, изобщо не вярвам новата президентка да цели намаляването на натоварването.
Мама, доколкото разбрах, оценката от това контролно няма да се смята, защото е било непропорционално трудно, задачите не са били решени за време преди това. Не знам всъщност това уишфул тинкинг ли е, или факт, но много деца не са успели да решат всичко.

То и в нас така се говори за това контролно… ама не знам дали и нашето диване не се е омазало, щото много знае по математика…

# 237
  • Sofia
9 клас, 3 оценки по математика, но има други предмети без оценки до момента.

# 238
  • София
Дъщеря ми е в 8 клас, при преподавателя по математика, който замества до края на годината. От почти месец само вчера е дал домашно, някакъв малък тест с 4 задачи с избор на отговор. Имаме една оценка до момента от теста при предишния преподавател. Толкова.

# 239
Здравейте, вчера, на награждаването на децата  от президентския списък от 9ти клас са им объркали сертификатите- вместо първи срок пише втори срок. Да се разправям ли според вас? Детето каза, че нямало никакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт