Американски колеж - двадесет и седма тема

• 66 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Не са объркани. Така са.
Този е от м. ноември 2022 и е за миналата година.
Включени са в списъка за периода, следващ показаните резултати.

# 241
Те имат ли някакво значение тези сертификати?
Нашият е смачкан на баница.

# 242
Не са объркани. Така са.
Този е от м. ноември 2022 и е за миналата година.
Включени са в списъка за периода, следващ показаните резултати.
ясно, не е много логично за мен, но благодаря.

# 243
Оценка от домашните по математика (за другите незная)ще има в края на срока върху 3 произволно избрани домашни.Та в тоя ред на мисли, моята спря да пишe домашни, ще наваксва ваканцията

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:57 от G.TWITTER

# 244
  • София
Оценка от домашните по математика (за другите незная)ще има в края на срока върху 3 произволно избрани домашни.Та в тоя ред на мисли, моята спря да пишe домашни, ще наваксва ваканцията
И при нас 8 клас били получили имейл с такова указание.

# 245
Тоест няма текущо планиране как се движи успехът и как ще бъдат оценени тези домашни?

Дъждец, слуховете говорят, че родител се е оплакал от прекомерното натоварване и това е било решението.
От оплакване на един родител такива промени? Това да не е селското училище с два класа.

# 246
  • София
Това абсолютно не мога да го повярвам.

# 247
  • София
Значи сега ще спрат да пишат домашни и в края на срока ще ги пишат ударно. Joy

# 248
  • В офиса
Квинтесенцията на смисъла от домашни

# 249
  • София
Не разбирам новата идея. Нали ако домашните не се предадат навреме, им се пишат 0%? За да работи идеята, би следвало всички домашни да се предават редовно и навреме, а учителят да прецени на кои три ще впише оценките.

# 250
  • софия
мммммммм ми нот лайк.

# 251
  • София
Доколкото разбрах от моя, така е било и през 1 срок. Домашните трябва да се предадат в срок, но се оценяват 3 произволно избрани файла.

А за 7-те оценки, уж било за по-малко натоварване, но всъщност за да ги накарат да учат редовно. Защото за разни асайнмънти с по 2-3-5% никой не си давал зор, докато като са с по-голяма тежест, си учели.

# 252
Не мисля, че е било така първи срок. По математика специално съм сигурна, че домашните се оценяваха текущо.

# 253
  • София
При дъщерята първия срок има по едната профилна математика 16 оценки, 6 от които са на домашни. При сина има само 1 оценка на домашно.
Аз не мисля, че не са си давали зор, просто наистина ги подреждаха приоритетно. При проект с тежест 20% и домашно, което да предадеш в същия срок с 1,7%, довършваш първо проекта, пък после предаваш домашното с час - два закъснение. Като разбира се, си знаеш и преподавателите, кой на какво държи. Това за мен даже си е добро умение да си разпределяш приоритетите. Но беше добре да си се трупат 6-ците с по 2%, когато не ти пречи да ги изкараш, за да компенсират евентуална издънка в друг момент.

# 254
  • Cobrs
Здравейте, от кога започва да тече ваканцията на 12-класниците, знаете ли? На сайта на МОН пише, че ваканцията е от 12 до 17 април. Устно администрацията потвърждава, че това са правилните дати. По мейл обаче получихме съобщение за последните дни на 12-класниците, а там ваканцията е записана от 8 до 17 април. Обърках се.

Общи условия

Активация на акаунт