Американски колеж - двадесет и седма тема

• 66 285
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Cobrs
Здравейте, някой да е чувал за родителска среща утре и, съответно, неучебен ден? Ние се чудим дали да не си удължим малко почивката, ако информацията е вярна.

# 286
Да, утре е почивен ден, заради родителската среща

# 287
  • софия
Да, утре има родителска среща. Неучеебен ден.

# 288
  • Cobrs
Шантава работа, не съм получила покана. Присъствена или онлайн ще е? Много ви благодаря, момичета!

# 289
  • Sofia
Онлайн.

# 290
И сайтът заби! Не мога да вляза. Как е при вас?

# 291
И сайтът заби! Не мога да вляза. Как е при вас?
Първата среща аз я проведох, но за следващата не успях да вляза и пропуснах. Сега ще се боря за следващата.

# 292
Пропуснах първите три и по никакъв начин не мога да вляза и за следващите.

едит: мен продължава да не ме пуска. Вие успяхте ли?
Чак такова нещо никога не е било.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 11:44 от Дъждец

# 293
  • Cobrs
А изобщо не поличих покана за родителската среща.

# 294
Здравейте, аз успях да вляза само през линка за регистрация за родителската среща от мейла. Ако искате - пробвайте така.

# 295
  • София
Странно, аз пък днес нямах никакви проблеми с достъпа, за разлика от друг път.

# 296
Нещо тези онлайн срещи започват да ме дразнят: или ще прекъсне по средата на думата, или 10 мин. ще си сетите и няма какво да си кажете, или ще влезе със закъснение някой преподавател ...
В началото ги приветствах, че иначе опашките бяха безумни и цял ден не стигаше за да обиколиш повечето учители, ама и това прекъсване .... направо се изнеевий вчера.
Който ме поддържа да се върнем в колежа на присъсъвени срещи, нека напише едно мейлче.

# 297
  • София
На мен ми допада този вариант, но и тази година нямах никакви технически проблеми. Аз нямам много въпроси, искам само да чуя общото усещане на преподавателите и 5 минути са ми напълно достатъчни. Вчера успях между 9 и 11:30 да се видя с всички учители, което никога нямаше да се случи присъствено. Не съм и била на присъствени срещи в колежа, но в "Света София" са организирани по такъв начин и никога нямам търпението да чакам на всички опашки, особено когато твърде подробни родители "задръстят" процеса.
Ще е хубаво обаче да има присъствена среща като тази миналата година, която се проведе на открито и не беше parent-teacher, но пък даваше възможност да добием общо усещане за преподавателите и обстановката. Не помня точно кога я проведоха и как беше наречена.

# 298
Ами и аз не "задръствах" процеса с каката, че си е отличник, старателно и само похвали слушах и 2 минути ми стигнаха, ама си има ситуации и по-проблемни деца, дето си имат нужда от повечко време. Мисля, че за тях специално е по-добре да си се срещнат индивидуално, извън официалната РС.
Така и ще направя (не че сме с големи проблеми, ама обсъждахме едни контролни и ... хоп. Щтрак и мрак ... по средата на думата ... отврат!

# 299
  • Cobrs
Аз пак са си кажа - не получих нито мейл, нито покана в engage за родителската среща. Мислих да звънна и да попитам какво се случва, но така или иначе пътувахме и нямаше да мога да се включа. Явно съм изключение, защото виждам, че вие сте получили мейл.

Общи условия

Активация на акаунт