Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 258
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И аз мокря допълнително, държа до кристала малка спрей бутилка с вода и пръскам да се омокри хубаво преди да натрия. И това с розовата вода е идейно, ако исках и аромат да има.
Заинтригува ме Шерилин с това течното, че и литър, такова май не съм срещала. Не бих отказала малко повече информация.

Течният кристал е безаерозолен спрей, който е по-лесен за употреба. Действа като кристал, обаче не търкаш, само си пръскаш и готово! Преди пазарувах много от зояи там също малките опаковки по 100-200 мл си бяха цифра. Там намерих 1 л опаковка от течен кристал и го ползвах много време. Преди 2-3 г беше, не знам дали още се предлага, защото минах на твърдия кристал и скоро не съм търсила. От голямата бутилка си пресипвах в малък спрей и готово. Цената излизаше много по-евтина от цената на спрейовете, които снимах по-горе. И стига за повече от година при ежедневна употреба. Иначе твърдия кристал е най-икономичен и евтин, течният може би е по-удобен, защото просто пръскаш и готово. Аз разлика в ефекта между двете не виждам, еднакво работят.
Не е по темата за ДМ но понеже тук тръгна дискусията - още го има в Зоя, аз не съм убедена че ми се дават толкова пари на куп но може някой друг да се заинтересува. 61лв и нещо е пълнителят от литър. Те реално не са много, 5лв на месец излиза ако кара по година. Но като знам че обикновеният кристал на Балеа ми върши същата работа и за 5лв ще ми изкара поне година той... и си проличава че половината ми живот мина в Габрово LaughingLaughing

# 601
Римона, Elyon, много ви благодаря!

# 602
Добре де този кристал аз по едно време си мислех да го купя ,но става ли изобщо за хора които се потят много?
И ако спира само неприятният аромат а под мишниците ми е само вода ,какъв е смисълът?
Аз се потя много.
Използвам геловете на Жилет през лятото а през зимата и Дав ми върши работа.

# 603
Кристалът спира миризмата. Аз не харесвам дезодоранти, които спират потта, защото запушват порите, имат лош състав и подобни. Не знам вече вашето състояние какво е и колко прекомерно се потите. Мисля, че за прекомерно потене имаше разни специализирани дезодоранти, като одорекс, които третират такива състония.

Аз не се потя много, но се потя лесно. От най-малка разлика в температурата вече съм се изпотила (примерно влизам в метрото, там е хладно в сравнение с температурата навън).

Аз лично не нося ръкави, защото ми спарват подмишниците и винаги съм с дрехи без ръкав (и зимата, тогава съм с нещо отгоре, но не и цяла блуза). Така подмишниците ми дишат и не се изпотявам толкова.

# 604
Моля за препоръка за добре ухаещ препарат за баня.

# 605
Sherilyn и ти си права!
Потя се при по-топло и горещо време.
Имам непоносимост към жегите.
Бях си взела одорекс и дори започнах да го използвам докато не решиха ,че ще проверявам съставът му.
Отиде директно в кофата за боклук ,защото съдържа Формалдехид.
Не съм вманиачена на тема изчистен състав ,но това е прекалено дори и за мен.
Нося тениски с къс ръкав през лятото ,както и дълги анцузи и спортни панталони ,защото ми омръзва да се мажа през 2-3 часа всички открити зони на тялото ,защото съм със слънчева алергия.
Зимата е добре ,мажа се 2-3 пъти само лицето. Но лятото става страшно.
Понякога ми идва да се преселя в държава ,която няма лято. 😂😂😂

# 606
  • Русе
И аз съм от доволните от кристала. От 10 години не съм си купувала дезодорант. Вкъщи всички го ползваме.

# 607
  • София
Добро утро мами!
Всеки път като влизам в ДМ, тяхната био (не съм сигурна) козметика Alverde... може ли да ми кажете вашето мнение за нея? Най-много ме интересува фон-дьо-тена дали има хубаво покритие (за човек с маааааалко бръчици Satisfied ). Мерси!! Two Hearts

# 608
  • Deutschland
Не са особено хубави според мен. Декоративната им козметика е катастрофа. Но това е мое мнение.
А дали са наистина био е спорен въпрос.

# 609
Не съм се интересувала до колко са био и качествени като състав, но декоративната е наистина пълна скръб. А кремове разни бях купувала на Алверде… не ми харесаха.

# 610
На Алверде декоративната козметика не струва, силно НЕ препоръчвам. Всъщност, имам лоши спомени от всякаква био декоративна козметика, така че и нея не препоръчвам, особено пък био червила. УжасТ. Close

# 611
На Алверде декоративната козметика не струва, силно НЕ препоръчвам. Всъщност, имам лоши спомени от всякаква био декоративна козметика, така че и нея не препоръчвам, особено пък био червила. УжасТ. Close

Бихте ли споделила защо не препоръчвате био червила? Много ми е важно да знам, защото мисля да започна да ползвам точно такива.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 13:35 от beauty_magnolia

# 612
Аз само едно масло за нокти съм вземала скоро на тази марка, и миришеше на вгранено. Момичето каза че е нормално защото нямало консерванти, ама аз сякаш не мисля така.

# 613
Аз от био козметика бягам като дявол от тамян. Обикновено е удавена в алкохол. Достатъчно ми е чувствителна кожата, че да я търкам с алкохол.

# 614
Аз от био козметика бягам като дявол от тамян. Обикновено е удавена в алкохол. Достатъчно ми е чувствителна кожата, че да я търкам с алкохол.
И аз така, нищо био козметично не използвам.

Алверде нищо не ми харесва и винаги подминавам щанда.

Общи условия

Активация на акаунт