Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Само веднъж съм разглеждала декоративната козметика на алверде и ме лъхна миризма на гранясало. Оттогава изобщо не съм я и отбелязвала, че съществува.

# 616
Как точно се нанася кристала?

# 617
След баня на мокра кожа с натъркване.

# 618
На Алверде маслото за лице с дива роза никак не е лошо.

# 619
Бях си купила една очна линия на алверде, с писец. По-гадна не бях имала. Писецът беше неудобен, а аз ползвам само с писец. Самата течност не изсъхваше. Слагаш си очна линия и половин час съхне и то неравномерно. Никога не съм имала подобен случай с очна линия.

# 620
  • пустинята Гоби
Да, маслото на Алверде с дива роза не е лошо, аз го ползвам за маслено измиване. Всичко друго що съм купувала, а то не е малко, не струва.

Не бих обобщавала все пак за био козметиката, с уточнение, че за лице не бих я ползвала.

# 621
Доволни ли сте от детската слънцезащита на ДМ? В приложението видях,че има 10% а трябва да купя за детето и се замислих дали е ок.

# 622
  • Deutschland
Моите деца са руси и с много бяла кожа. Миналата година купих Sundance за деца с фактор 50 и изгоряха още на първата дълга разходка на слънце. За себе си съм доволна от техните флуиди, но за деца ще мисля друго.

# 623
Доволни ли сте от детската слънцезащита на ДМ? В приложението видях,че има 10% а трябва да купя за детето и се замислих дали е ок.
По-добре им вземи на Здраве или Бочко. Със сигурност предпазват.
Аз лично съм ги ползвала лятото и не съм изгаряла.
Ако не предпазваха ,щях да съм се изринала цялата ,защото съм с алергия към слънцето.
И също като Фрау С съм на мнение ,че слънцезащитата им не струва изобщо.
Купих си един флуид на Sun Dance за лице и станах червена и лицето ми гореше.

# 624
Не съм ползвала много неща на Алверде, но маслото от дива роза е страхотно... Кожата ми е суха и като го сложа нощно време на сутринта е много освежено, някак сочно и изпънато. Винаги имам налично. Усещането е точно като за кадифе. Знам го от темата за ДМ, Лили и т.н., също съм го хвалила или тук, или в другата тема.
Другият продукт, който много ми хареса, са едни ампули за лице-терапия за 7 дена, всеки ден си слагаш различна ампула, състава е много хубав, но са си мазнички отново за суха кожа.
Иначе и аз щях да ви питам за слънцезащитната серия, тъй като видях, че има талон за нея в приложението.

# 625
По-принцип за детето ползвам слънцезащитата на La Roche-Posay особено за морето и съм много доволна. На Бочко не са ок, до колкото знам са с Октокрилен. Значи и тези на дм отпадат. Ще разгледам на Нивеа как са,че нещо за градски условия търся.

# 626
  • Русе
Как точно се нанася кристала?
След баня на мокра кожа с натъркване.
А ако забравите, може и на по-късен етап. Просто се мокри кристала с вода и се търка.

# 627
Здравейте , тези кърпички добри ли са? гледам,че имат много положителни отзиви , ама не от България,та моля за вашето мнение. Ползвах от друга верига ,но много ги изтъниха и развалиха като качество.https://www.dm-drogeriemarkt.bg/soft-sicher-nosni-karpi-classic- … l#dm_bv_container

# 628
Здравейте , тези кърпички добри ли са? гледам,че имат много положителни отзиви , ама не от България,та моля за вашето мнение. Ползвах от друга верига ,но много ги изтъниха и развалиха като качество.https://www.dm-drogeriemarkt.bg/soft-sicher-nosni-karpi-classic- … l#dm_bv_container
От години само тях ползваме и съм много доволна - плътни са, но в същото време не са твърди.

# 629
От известно време не мога да си вляза в профила в приложението. Изписва ми Нещо се обърка код 10-02. Смених паролата и пак същата работа. От сайта на дм влизам без проблем. Някой друг?

Общи условия

Активация на акаунт