Гледам, че се къпете в банята-блазе ви 
А може ли да те питам-Защо има лепенка на ушето?
kalina na kayo Ей, оцени ми творческата
Тъй като нямаше как да го снимам пред елхата, пъхнах апарата в елхата и го снимах от там
и на всичкото отгоре е пушил там и мирише на пепелник.
. А вие защо се къпете в хола
. Ние откакто направи 3 месеца и се сети, че може да изплисква водата сме си нон-стоп в банята. То иначе не се издържа. Ама нямаме лира в банята и като свие студ и не може да се топли от стааите май ще трябва да се изнесем в кухнята, че там няма паркет.
. Иван продължава да се разхожда из леглото и да сменя позите, а аз няма къде да се свра.... Лоша работа!
ама Иван ти е одрал кожата,имам чуство,че си ти като бебе 
Емката е почнала да позира с отворени очички-страшно е сладка 
-ти си професионален фотограф-признай си 

миличка,разбира се,че те мислим-иди на 3Д
да те зарадват -само дето правителствена не работи сега,може би в св.Лазар може да идеш бързо,че във Фемина се чака много 
твоето пътешествие много ме развълнува-нали ще снимаш много в Мексико да показваш после
като казах на мъжо той каза,"ех,ние не сме случили на баби" 

(той иначе мрази храна в леглото)но за Бобката 

Та това е свързано с пазаруване и подготвяне на нещата и май ще остане за догодина моето виждане с вас 
, надявам се да си по-спокойна, ти знаеш че това е важно за бебо
Мисли за празниците и остави на времето да си свърши своята работа
Незнам ама много тъпо ми се струва първо целия този гърмеж които настава не го намирам въобще за забавен, после цените навсякъде се надуват до безобразие и като капак има някъкво нечовешко старание от страна на хората да седят колкото се може по до късно. Много пъти на 1-ви са ми задавали въпроса до ,,до колко седяхте,, сякаш има някъкво огромно значение и ако кажеш нещо по рано от 3-4 значи въобще не си струва да те питат как си изкарал защото едва ли не става ясно ,че е било тъпо за да си легнеш преди сутринта. А пък и като започне едно готвене... ужас направо незнам, е не ,че аз някога съм готвила нещо де ама почти всички около мен го правят и пазаруванееее... суматоха по магазините абе незнам по принцип съм фен на празниците но точно този много ме изнервя. 

Непрекъснато текат сополи, крива е, киселее, мрънка, абе ужас
Преди 2 дни и проби второто зъбче, та не вярвам да са зъби - май няма изгледи за нови, но пък знае ли човек
Дано само не е някакъв вирус, че направо ми настръхват косите
Иначе на нова година се събираме по семейному - ние, кумовете, и родителите ни
Ще е малка лудница - и Ема с тази хрема
- направо не знам.

. Или ще ми се изтресе някой или ще трябва да съм някъде по задължение... Тази година обаче ще съм си у дома с малкия и ангел. Понеже и той го мрази та аз ще си легна към 10-11, както всяка вечер и ще се надявам да няма бомбички, както е било винаги и ще си спяяяяяяяяяяяяя. Дет се вика и да си легна новата година пак ще дойде, та нямам намерение въобще да празнувам.