"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ger4o Много готини снимки Joy Гледам, че се къпете в банята-блазе ви Rolling EyesНие правим хола  sport027
А може ли да те питам-Защо има лепенка на ушето? Rolling Eyes

kalina na kayo Ей, оцени ми творческата Blush Тъй като нямаше как да го снимам пред елхата, пъхнах апарата в елхата и го снимах от там Wink

# 61
Такааааааааа, вие спите ама аз нее - затова като станете ще ми четете среднощните размисли, че няма какво друго да правя. Това ми е последната нощ, в която спя в детската стая ако всичко е наред разбира се. Малкия както спеше като пън без да мърда по цяла нощ до преди 2 седмици сега е наудържим. Позата се сменя през 3-4 минутии като се размърда и аз над леглото, а детето си спи-нищо му няма, а аз като някой вампир над него.... Няма да я бъде тая - връщам се в спалнята и ако се включи бебефона на бегом и това е. Сега не мога да се преместя, че мъж ми си е спретнал питник вечерта. В момента от моята страна на спалнята има бонбони, биствити и кво ли още не  #Crazy и на всичкото отгоре е пушил там и мирише на пепелник.
Кети - имаше лепенки на ушите, защото са му доста клепнали и като спи си ги подвива и положението се влошава. Аз като малка съм била с много клепнали уши  и майка ми отказваше упорито да ме оперира преди 18 години та като ги навърших това ми беше първата работа - на 6.9 ги навърших на 9.9 си направих подарък - пластична операция без нашите да разберат какво съм си уредила. Просто сутринта се понесах с едно сакче към болницата. Обаче - операцията не помага на гените  Joy Joy Joy. А вие защо се къпете в хола  newsm78. Ние откакто направи 3 месеца и се сети, че може да изплисква водата сме си нон-стоп в банята. То иначе не се издържа. Ама нямаме лира в банята и като свие студ и не може да се топли от стааите май ще трябва да се изнесем в кухнята, че там няма паркет.
За обувките - някой разпитвал ли е ортопед какво мисли за найк, геокс и т.н. Имам предвид, че тъпите цървули на К и К са по 53-56 лева, а свестните марки са 70-80 дет се вика разликата не е кой знае каква, а като е някоя по-свясна марка може и да са се светнали да правят по-добри обувки. Иван милия има само 2 чифта -едните са К и К ама ги ползвам за пантофи, че нещо вяра им нямам. Като го слагам да стои прав ползваме някакви други, подарък - въобще не съм им поглеждала марката ама са доста стабилни, като ботички и като че ли с тях се чувства доста добре. Май ще трябва да се разходя до Сити център да видя кво има налично и да му взема нещо по-свяство. Ама пък и тея кретени там нали пуснаха в действие бариерата та сега няма влизане с кола в тоя магазин и после няма излизане. Май ще чакам да минат празниците, че ми писна тая тарапана навсякъде. А в тоя тъпанарския мол в Слатина всеки път имам нужда от карта и компас да намеря нещо и досега не съм видяла нищо като хората...
Оф, май ще отида да изгледам някой филм - всички спят - дори и кучето тука до мене спи като шило и сънува нещо - мърда лапите по дивана все едно бяга  Joy Joy Joy. Иван продължава да се разхожда из леглото и да сменя позите, а аз няма къде да се свра.... Лоша работа!
Хайде до утре. Ако на срещата много се прозявам да знаете от кво е.

# 62
Герчо,Краси,Кети много са ви красиви дечицата Hug
Герчо Heart Eyes ама Иван ти е одрал кожата,имам чуство,че си ти като бебе Hug
Краси Hug Емката е почнала да позира с отворени очички-страшно е сладка Hug
Кетито Heart Eyes-ти си професионален фотограф-признай си Hug
и тримата са разкошни
мами дайте още снимки на коледни джудженца Hug
Констанс  Hugмиличка,разбира се,че те мислим-иди на 3Д Hugда те зарадват -само дето правителствена не работи сега,може би в св.Лазар може да идеш бързо,че във Фемина се чака много newsm78
Зори Heart Eyesтвоето пътешествие много ме развълнува-нали ще снимаш много в Мексико да показваш после Hug Hugкато казах на мъжо той каза,"ех,ние не сме случили на баби" Joy
момичета майките ви дето гледат дечицата са страхотни,надявам се го оценявате Hug
Лили кажи какво ще приготвяш за Нова година-дай идеи,че за нас ще е най обикновенна вечер newsm78
мами дайте идеи как да го направим по весело в дом.обстановка и за детето-да усети и то празника ,защото с мъжо мислим да си направим пикник в леглото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(той иначе мрази храна в леглото)но за Бобката  newsm78

# 63
Здравейте мами на прекрасни бебоци! Hug
Герчо, ама какви са тези мисли дето са те налегнали в това нечовешко време?
prasentze, за новогодишната нощ смятам да си приготвим по-празнична вечеря. Тук с мъжа ми обсъждахме да си приготвим по-завъртяни неща, но нещо не можем да постигнем консенсус за основното ястие   chef Та това е свързано с пазаруване и подготвяне на нещата и май ще остане за догодина моето виждане с вас Wink
Констанс,  Hug, надявам се да си по-спокойна, ти знаеш че това е важно за бебо Hug Мисли за празниците и остави на времето да си свърши своята работа
Ето малко снимки и от моето джудже:
http://foto.bg/data/2903/P1060717.JPG
http://foto.bg/data/2903/P1060699.JPG
http://foto.bg/data/2903/P1060724.JPG
Весело изкарване на срещата!

# 64
Констанс, май забравих да напиша в среднощния ми пост, че ти скискам много палчета.
Някой има ли идея за новата Токуда болница - аз доколкото разбрах вече работи и имало невероятна техника и лекарите са специализирали в Япония, което ми прозвуча доста добре. Констанс, ако ти се експериментира при нови лекари защо не им пробваш извънземната техника.

# 65
Така като става въпрос за нова година исках да ви попитам има ли други такива като мен които този празник много ги дразни  newsm78 Незнам ама много тъпо ми се струва първо целия този гърмеж които настава не го намирам въобще за забавен, после цените навсякъде се надуват до безобразие и като капак има някъкво нечовешко старание от страна на хората да седят колкото се може по до късно. Много пъти на 1-ви са ми задавали въпроса до ,,до колко седяхте,, сякаш има някъкво огромно значение и ако кажеш нещо по рано от 3-4 значи въобще не си струва да те питат как си изкарал защото едва ли не става ясно ,че е било тъпо за да си легнеш преди сутринта. А пък и като започне едно готвене... ужас направо незнам, е не ,че аз някога съм готвила нещо де ама почти всички около мен го правят и пазаруванееее... суматоха по магазините абе незнам по принцип съм фен на празниците но точно този много ме изнервя.
В крайна сметка ние ще се събираме с приятели ,но ще сме с децата та си представям колко ще и здържа и как ще искарам.... Confused

# 66
герчо имам приятелка която работи там и каза че е супер, но когато се видяхме и беше 2-рия работен ден и незнам много подробности за сега ,но ще разпитам.

# 67
  • София
Ger4o Питах те за лепенките, защото и аз имах такива идей Joy
А за ъпането, Не се къпем в банята, защото сме в къща и там е cold   -ще си разболея детето
И ние плискаме hahaha мъжа ми вика-Абе донесох 2 кофи вода , а изхвърлих 1 и половина newsm78 hahaha

# 68
  • София
Привет,милички! Hug
Честит рожден ден на Зоуи(на патерички)!Много щастие ти желая!
Днес пак имаме рожденничка!
Честит рожден ден, Sve 26!Много любов ,здраве и късмет!
Прекрасни снимки на всички дечица! Hug
Моето джудженце е доста киселко тия дни,дано да са само зъби и да не съм му лепнала нещо.Снощи спа отвратително,въртя се и проплакваше цяла нощ,слава Богу,сега сутринта ми изглежда добре,въпреки,че пак мрънка и сега ми се кара от леглото и иска да го гушна.Отивам!

# 69
  • София
Здравейте и от нас  Hug

Sve 26 честит рожден ден! Много щастие и любов!
Тази сутрин по случай рождения ден на баща си Ема се събуди със страшна хрема  #Crazy Непрекъснато текат сополи, крива е, киселее, мрънка, абе ужас   ooooh! Преди 2 дни и проби второто зъбче, та не вярвам да са зъби - май няма изгледи за нови, но пък знае ли човек  newsm78 Дано само не е някакъв вирус, че направо ми настръхват косите  #Crazy Иначе на нова година се събираме по семейному - ние, кумовете, и родителите ни  Crazy Ще е малка лудница - и Ема с тази хрема  #Cussing out- направо не знам.

Всички мартенски бебоци са големи сладурии  Heart Eyes

# 70
здравейте,

страхотни снимки с много красиви деца видях - Дени, Алекс и Симона, Ема, Катерина, ох да не пропусна някой Hug

да ви се похваля, на Нова година ще поизлезем за малко, ще празнуваме с нашите вкъщи и като приспя Алис ще отскочим до едно парти, а за 12 ще сме си вкъщи, много съм щастлива хем ще се разнообразим, хем ще съм си с детенце, пък и ще си облека най-после новия костюм Wink

Констанс, мила, не бързай толкова, за всичко си има време - за прегледи, за ехографи, наслаждавай се на мига, сигурна съм че всичко е наред Hug

Мики, да знаеш че много ми хареса детската ви стая, по този повод вчера гледах едно обзавеждне за детска, което ми се стори много практично за малка стая като нашата - леглото е като на два етажа, т.е. леглото е вдигнато на поставка, а отдолу има площадка за игра, детето се качва н горното ниво да спи, а отдолу си играе, имаше и закачена пързалка, това за по-големички деца де.

# 71
Мики, аз ненавиждам този празник  Crazy. Или ще ми се изтресе някой или ще трябва да съм някъде по задължение... Тази година обаче ще съм си у дома с малкия и ангел. Понеже и той го мрази та аз ще си легна към 10-11, както всяка вечер и ще се надявам да няма бомбички, както е било винаги и ще си спяяяяяяяяяяяяя. Дет се вика и да си легна новата година пак ще дойде, та нямам намерение въобще да празнувам.
Мами, само ние с Прасенце ли ще се виждаме на срещата!?!? Казвайте  ако има други

# 72
Ако знаете колко съжалявам, но няма да дойда, защото майка ми е на село и няма кой да гледа малката наобед, а на мъжа ми и на свекърва ми не мога да разчитам въобще. Така че весело изкарване, а след нова година пак може да се видим. Тогава вече ще гледам да дойда, но днес стават 1г и 6м от смъртта на дядо и мама отиде на  гробищата, и ...
Честито на месечинковците!

# 73
Здравейте мили мами , аз много отдавна не съм писала, но ни нямаше в къщи 2 месеца , малкия беше в баба си ,а ние бяхме на по4ивка и после малко при тях на гости  .Данаил ве4е е 11 кила , още няма зъби , пълзи ,прави опити за самостоятелно вървене,изправя се навсякъде кадето може да се хване , казва :баба , дяда, тата и мама само когато иска нещо,хапва си от кухнятя ве4е 2 месеца с успех. След като разгледах вси4ки снимки , искам да Ви кажа 4е вси4ки мартени4ета са страхотни .Ние решихме на нова година да сме си у дома с родителите ми и детенце , казаха ни някакво суеверие 4е първата година трябвало да сме с малкия и ние решихме да го спазим.  4естито на вси4ки рожденици . Весело посрещане на новата година !

# 74
Милички,

знам, че са празници и не ми се иска да ви помрачавам настроението...

Предполагам, повечето от вас са запознати с детенцето, болно от левкимия - Дарина.
Малкото момиченце се нуждае от трансплантация на костен мозък. Знаете, че такива операции се правят навън и струват невъзможно скъпо.
Сумата, която е необходима за трансплантацията е около 300 хиляди ЕВРО!!!

Днес се загледах в сайта, който информира за случая.
Набраната сума до момента възлиза на приблизително ЕДВА 2 хиляди ЕВРО.
Знам, че който от вас е знаел и е искал / можел да помогне, макар и символично, с някаква сума, го е направил вече.

Апелът ми е да се обърнете към свои близки, приятели, бизнес партньори... Всеки, който може да допренесе за живота и здравето на това детенце.

Нека не оставаме всичко на надеждада, а да направим всичко по силите си да помогнем!

Ето и линк за повече инфо:
http://www.save-darina.org

И нека посрещнем една по-щастлива и добра за нас и семействата ни Нова 2007 година! Wink

Общи условия

Активация на акаунт