"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
повече пари са събрани.  не са триста хиляди де.

аз се включвам. И се моля да не се случват такива неща.

Една моя ученичка беше сред първите, които започнаха работа в "Токуда". тя е главна сестра и беше удивена от апаратурата и отношението. (преди това беше при Чириков). Не мисля, че лекарите са обучавани в Япония (знам, че ходиха на опознавателен тур там, но не чак пък обучение), но обраха най-добрите лекари от всички останали болници. Работят със здравната каса. Аз там ще раждам втория път.

# 76
Мерси на вси4ки за пожеланията   HugМного сте мили,снощи излизахме с моя мъж на ве4еря,само двамата,ходихме и на кино,гледахме"Deja vu",препоръ4вам го,много готин филм,супер си изкарахме,не бяхме излизали само двамата от 7 месеца и определено ми се отрази добре.
Новите номера на Дани са,4е си мие сам зъбите,връ4вам му 4етката с малко паста и той търка и другото ново е,4е се е нау4ил да слиза сам от леглото с дупето напред спуска краката и после с ръцете се избутва назад,ама го прави само в мое присъствие,когато е сами4ък в стаята не смее да пробва.
Пожелавам ви приятно посрещане на новата година,ние с Дани сигурно ще захъркаме,рано рано.
4естит рожден ден на sve 26 

# 77
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм влизала от две седмици.
Сега пускам малко снимки от Коледа и ще се опитам да наваксам с четенето.

На всички желая весело посрещане на Новата година и послушни джуджета в новогодишната нощ! Много здраве, късмет и обич!

http://images12.snimka.bg/001838543.jpg- Падам си по техниката! Елхата не ме интересува!
http://images12.snimka.bg/001838544.jpg - камината по Коледа
http://images12.snimka.bg/001838545.jpg - първа реакция
http://images12.snimka.bg/001838546.jpg - вече поуспокоена
http://images12.snimka.bg/001838555.jpg
http://images12.snimka.bg/001838557.jpg
http://images12.snimka.bg/001838558.jpg - Ех, че веселба!

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 17:57 от rapan4e

# 78
rapan4e , снимките са страхотни  Heart Eyes

sve 26  Честит Рожден Ден ,много здраве, щастие и късмет   bouquet

Сега да кажа за срещичката , че изкарахме СТРАХОТНО обаче неможеме да се наприказваме и това си е  Crazy ама много приятно нещо това такова разтоварване просто нямам думи  Heart Eyes
След празниците пак ще се разбереме  Grinning  да се видиме.

# 79
Мда, на срещата си изкарахме страхотно!!! Само дето моят мъж не сложил детето да спи та като се прибрах настана драма  Crazy.

Мишел, целият форум е полудял да помага на въпросната Дарина. Да, много ми е мъчно за това детенце и пуснах няколко смс-а за да мога да подпомогна лично нея, но за нея имаше репортаж и по новините и бг мама е полудял на тази тема, правят се теми в различни предавания и т.н. - парите ще се съберат до няколко дни. Преди седмица сестра и каза, че вече имат 55000 евро. Проблема не е в операцията на това дете, а в проблемите на много други, които нямат такава амбциозна сестра, която да успее да организира всичко това. Аз сутринта точно по въпроса с Дарина четах в деца с увреждания - Боже, колко мъка има наистина по този свят!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Включих се в една от темите за тумурни образования и помолх да ми дадат данни на някоя фондация, която помага на повече деца - дадаха ми два линка - единия е за помощ на деца сираци, а дргугия е на фондация - препращам ви го http://www.cfld-bg.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3. Според мен е правилно парите да се дават на фондове, а те да ги разпределят на най-нуждаещите се. Не можете да си представите тези жени как се поддържат и как си помагат. Имат си даже тема за смешни случки - смях се от сърце. Това е  - ако някой иска да помогне - нека е на повече деца, а не само на едно.

# 80
  • София
Да ви почерпя, че днес Денито става на 9 месеца

cook Popcorn  food010 cheers beer  food002 Rolling Eyes

# 81
Здравейте майчета!Тъй като утре най-вероятно няма да ми остане време за включване искам да Ви пожелая приятно посрещане на Новата Година!  Hug Нека бъде изпълнена най вече със здраве,любов,късмет,благополучие и да ни се сбъдне поне едно най желано желание...! Heart Eyes   честита месечинка на Дени!  bouquet    Целувки и Лека Вечер от мен! Hug

# 82
Мами, ние утре заминаваме, така че искам

ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! /дори и да не празнувате  Wink/

Дано да донесе на всички ни само щастливи и невероятни емоции, и още повече топлина и разбирателство в семействата ни  Hug Дано следващата година да е по-добра за всички хора  Grinning Особено за такива нуждаещи се дечица и дано свършат мъките на сестрите ни в загубената Либия  Praynig Praynig Praynig

# 83
Све 26 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие,здраве ,любов и късмет  bouquet
къде си изчезнала-защо не пишеш Hug

мами срещата бе страхотна Hugпобърборихме готино си с Герчо,Дарлинг,Кетито и Мики Hug
аз уж снимах и прехвърлих снимките а сега немога да ги намеря-истинска кокошка съм-съвсем съм изкукала Embarassed Shocked Embarassed Shockedа тия в апарата съм ги изтрила  Embarassed
досега не ми се е случвала такава простотия Shocked-явно ми е вече от ЕГНето-нали ще ставан на 30 Shocked

# 84
  • София
prasentze ЕЕЕЕЕЕ, жалко Rolling Eyes, не се ядосвай, ако трябва ще повторим срещата  Joy
Аз имам само 4, но ги качих Wink
Поне има доказателство, че си снимала Wink

# 85
здравейте мили мами,

тези дни не ми остана време да влизам във форума, изпуснала съм срещичката, но май по-добре, защото мъжът ми вдигна 39.3 и аз съм с хрема и болки в гърлото, та май само щях да разнасям бацили  Sick Страхотна Нова година ще си изкараме, макар че то и ние не сме много по празнуването и така или иначе не сме планували нищо. За следващата срещичка ще трябва да съм на линия.

Честито на рождениците на патерица и на месечинките също!   bouquet Да са живи и здрави!
Много хубави снимки, страхотни красавици и красавци! Ние пак няма да може да пуснем снимки, защото работата с новия фотоапрат се забави....

Герчо, по повод търкалянето искам да ти кажа и успокоя, че Пресияна се придвижваше изцяло търкаляйки се до преди 10-на дни (някои мами я видяха на партито) и аз почти не вярвах, че ще започне да пълзи. Но ето , че изведнъж започна да прави по няколко крачки пълзейки, а вече шари из цялата къща и за мое огромно учудване преди няколко дни се изправи. У нас също няма кой знае какви опори, но тя се изправи подпирайки се на една голяма възглавница, а днес дори и в леглото. Първо застава на колене и после се набира. Иначе изцяло съм я оставила на пода да се упражнява.

Констанс, и аз мисля, че е най-добре да се отпуснеш и да се наслаждаваш на празника и бъди сигурна, че малкото зрънце е добре на топло, обгърнато с любов!

лека нощ и много целувки от нас!

# 86
Момичета , понеже утре ще имам гости и няма да имам време, та сега да ви кажа. Много ви обичам! Много се радвам , че ви има в живота ми HugИ нищо , че с повечето от вас се знаем само по снимки, въпреки това ви чувствам по-близки от много други, които познавам и  наяве  bouquet
Пожелавам ви тази година да плачем само от щастие , децата ни да са ни живи и здрави за да ни радват, а мъжете да са неотлъчно до нас , за да ни подкрепят!  bouquet

# 87
Бих искала да цитирам Ели, защото предходния постинг все едно съм го написала аз, е изключвам гостите, тъй като ще празнувам с двете си съкровища, за първи път се събрахме 3-ма  Heart Eyes
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ НАС!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 88
Здравейте момичета,
аз не съм писала отдавна ама като ме хвана един вирус след празниците, заразих и Лора и направо щях да откача. Слава богу ни се размина високата температура и детенцето вече се оправя, но още й е пресипнал гласа  Sad

Пожелавам ви весело посрещане на новата година  Tada

Hug Hug Hug

# 89
  Здравейте мили майчета и сладки бебчета  Hug
Голямо благодаря за прекрасните пожелания - целувки на всички .
Знам че не съм от тези които пишат редовно  Embarassed, но задължително изчитам всичко което сте написали и обещавам че през новата година ще бъда по редовна форумка  Peace
Моето зверче има вече две зъбчета , много е палаво , стои си на крачетата сам без някой да го държи, но го е страх да престъпи.
Пожелавам на всички  весело посрещане на Новата година , нека  тя Ви донесе много здраве , късмет , любов и много  усмивки  на лицата на малките ни слънчица.
Целувки и прегръдки от нас     Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт