Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 9)

• 20 123
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, аз съм в тотален шок и пълно отчаяние от това, което се случва. Ава днес спа веднъж, час и 40 минути, събуди се в 12:50 и отказва да заспи 🤯 пробвах ВСИЧКО, не става. Аз я слагам да легне, тя се обръща и сяда. Залюлея ли я започва да реве. Оставила съм я да се върти в спалнята до мен, не мога повече. Поне не реве, за сега. Ще видя да изкара още час, час и малко и я слагам за нощен сън. Омммм

# 556
  • Бурса
Ангелова може би дълга и е дошла първата дрямка. Моя Дидко спи веднъж към 40-50 мин и после към 14.00 заспива за около час и половина и това е. От 15.30 до 20.00 докато заспи прави 4 и половина часа будуване.
В колко се буди Ава. Ако е рано дърпай сутрешната дрямка по-рано. Ако трябва я буди от нея за да спи хубав обеден сън и после вече за нощ.
Из енят им се ражимите и ни хващат неподготвени понякога. Няма да забравя едната кака как ме беше отчаяла, щом ММ я взе изкара я пред нас на люлката и тя зяспала на нея с глава подпряна на ръката му... после ми показва снимка.

Неизвестна как мина прегледа?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 20:43 от telly

# 557
Тели, тя и преди два дни направи 2 часа първа дрямка и 30 минути втора, днес какво ѝ стана не разбрах. В 19:10 заспа за нощен сън, въпреки 6-часовото будуване не рева, освен когато се опитвах да я приспя с люшкане. Дори през цялото време се усмихва и си игра. Иначе не се буди рано, след смяната на часа се буди в 8-8:30. Заспива за първа дрямка около 11 и за втора около 15, реално обеден сън няма 🤷 Нали преди няколко дни бях казала, че спи само по гръб и статично, снощи се разбудих и беше с вирнати нагоре крака 😃 а сега се обърна за пръв път насън, но не знае какво да прави, вирна главата докато спи и се размрънка 😃 нали в 8мия месец има голяма регресия на съня, може пък да е започнала. Или вече има нужда от промяна в интервалите, тъкмо ги бяхме нагласили и заспиваше за 5-10 минути.

# 558
  • Бургас / Славейков
Дано е регресия на съня,че Митко се буди в 4и се хили като зелка .Приспивам го и после пак се буди.От два дни е станал толкова активен.Докато пълзеше назад изведнъж почна напред и съответно му е супер интересно.Днес докопал кучето то свило опашка ,а той го гали.Много мила картинка бяха.Не успях да снимам , надявам се следващият път.Иначе все по трудно ми е да му сменям памперса ,голямо въртене ,обръщане ужас .Днес направи п
5часа буден тъй като не заспа за 3та дрямка.И после рев и заспа като новородено.Аз все още готвя на уреда ,ама май ще трябва да почвам да му готвя манджички и супи.Утре ще взимам вече телешко и да пробва от него.Извара моя позната купува от Лидл .Мисля и аз да пробвам.Попарата се оказа ,че не му е най -любимото нещо.Днес правих качамак изяде го повече от попарата.

# 559
  • София
Да се похваля, чисти са и гърдите на малката. Обаче има едно свиркане и е задръстена с храчки, та и изписаха много ударно по 7 (СЕДЕМ) инхалации на ден - три с пулмикорт по 0.5мл+1ФР, две с вентолин 0.2+1ФР и още две с по 1мл натриев бикарбонат+1ФР. Честно, идея си нямам как ще успея да ги направя толкова като трябва да има отстояние по час между тях.

# 560
  • Бурса
Ехаа, много трудна мисия. За първи път чувам за инхалация с натриев бикарбонат.

# 561
Ангелова, жалко, че не видях по-рано. Бих дала съвет да си сипеш едно винце и да се смириш 😂
С тия регресии в 8ми месец ме отчаяхте. Едвам оживях от тези в 4ти. Сега ще мина на уиски сигурно 😂😂😂

Пупелина, и моето куче се страхува от Миша. Като го докосне и замръзва. Не знам как ще оцелеем като започне да го преследва.

Неизвестна, супер новини. Да се приключва тази серия при вас.

Анчо, аз правих червена леща, защото е по-щадяща към стомаха. Ако имаш обикновенна също е ок. Аз я накиснах за една нощ, после я сложих в кукъра с пресен лук, домати, морков, магданоз, риган,
 и не припадайте малко чесан. И понеже съм популярен мастър шеф, съм сложила бая вода и я разварих. Стана почти крем супа 😂 Отделих за миша, като добавих малко масло, за мен го запържих с масло, сол и още подправки. И двамаьа хапнахме, аз повече 😂

Булгур аз много ям, дадох и на него, като го омесих с телешко стю,  детско пюре от магазина. Моето телешко не го хареса, но пюрето го омете 😂
Агнешко ще дам сигурно другата седмица, пак пюре от магазина, понеже никой у нас не яде и не може да го готви. Днес видях даже халал имаше някакво с интересн състав. Само заешко не намерих.
Картофено пюре давам често, той много обича - само картоф и масло. Ако имам изцедена кърма, може да добавя и от нея, но последно време не се цедя.

Днес бяхме на първи риболов за Мишето. ММ лови риба, ние с една приятелка се разхождахме в хубавото време. Хвана една сьомгова пастърва, отдели ми 2 парченца, утре ще му я дам на пара, ако не повърна докато я готвя 😂

# 562
Червенокоса благодаря за отговора!

# 563
Аз булгур не ям, но децата го харесват. Малката съм и готвила булгур с ориз у месо или спанак. Чист булгур не съм готвила.

# 564
Вещичке, аз вино си сипах, но вкъщи положението е за силни наркотици 😃 не знам регресия ли е, скок в растежа ли е или зъб, но два часа непрекъснат сън нямам 🤯 от 3 до 5 будувахме (в множествено число, защото всички бяхме будни), накрая ММ я разнася из хола, за да се унесе. Цяла нощ вися на гърда и мрънка, откакто се е събудила е доста кисела 😔

# 565
Днес въведох патладжан в пюре с кус кус и изненадващо го изяде. Нищо, че беше отвратена от кус куса със сирене и масло. Мисля тези дни да сваря само 1 л и да пробвам със сладко пюре дали ще го яде. Преди време четох тук, че някой така беше давал.
Извара съм давала, другата седмица ще дам кисело мляко с бисквити. Като не ме мързи ще направя леща или белен боб. Остават ми свинско и телешко и е готова за детска кухня.

# 566
Вещичке, аз вино си сипах, но вкъщи положението е за силни наркотици 😃 не знам регресия ли е, скок в растежа ли е или зъб, но два часа непрекъснат сън нямам 🤯 от 3 до 5 будувахме (в множествено число, защото всички бяхме будни), накрая ММ я разнася из хола, за да се унесе. Цяла нощ вися на гърда и мрънка, откакто се е събудила е доста кисела 😔

Моята беше така 2 дни. Избиването на зъба съвпадна с ваксината и за 2 дни ми видя сметката. Че и не стига, че бебето се буди на 1ч ами и каката нещо я е стреснало и дойде и тя при нас. Отказваше и да суче обаче и беше повече на АМ вчера и малко пюре и каша. Днес си суче и яде, но и явно сутринта е избил зъба, защото тази сутрин го усетих. Та вече и тя има 1 зъб, но чакам всеки момент и втория, така, че дано поне тази нощ спим.

# 567
На детската кухня има ли патладжан?
м.Ангелова дано е било инцидентно , че много тегаво така.
Неизвестна , ще се справиш , важното е , че гърдите са чисти!
И при нас с настъпването на четвъртия месец бешв някакъв ад , но аз повече го отдадох на това , че не си бяхме вкъщи близо месец.
Лизи , а Сами нв е повърнал свга?Значи наистина не е от пилешкото явно.Ама махай го това пилешко , вече са захранени .По - натам пак.

# 568
Орехче, те понеже не изяждат много и аз не го смятам за въведен, днес последно пробвам с пилешко, нахраних Яна и си изяде всичко, днес пробвах на друга марка и меришеше много вкусно, за пръв път ми харесва аромата на пюре, иначе всичките ми миришат на блювоч Joy по късно ще пробвам и Сами, защото сега заспа, дано го хареса.... Пускам снимка на пюрето

За жалост го поръчах от befit  и не знам кога пак ще направя такава голяма поръчка, за да е безплатна доставката.
На същата марка и зеленчуковото пюре с див хек, меришеше вкусно.
На плазмон хека, ми мирише ужасно.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 14:15 от Lizi:) :)

# 569
Момичета, някоя знае ли разликата в цветовете на купоните от държавната кухня ?

Общи условия

Активация на акаунт