Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 9)

• 20 130
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
А аз мислех,че само при нас със зор се изяжда пюрето и то не защото не и харесва,ами и става скучно.То почва едно въртене,едно бърборене..гърчене в този стол все едно не и е удобно..абе направо и е скучно иска някой да стои да и говори и така се храни ,ама този някой да не съм аз😃явно и аз съм и скучна.Онзи ден бяхме събрани доста хора,тя толкова добре си хапна,явно иска наистина да има народ около нея ,да я занимават,да и говорят и така да си яде пюрето,иначе не.
Странно ,че кашата я изяжда набързо ,набързо.Днес обаче нито пюрето както трябва,нито кашата .Не знам защо,все едно не беше много гладна.Мисля си,че може да я мъчат зъбите ,но ще видим тези дни.Иначе все още нямаме избило зъбче,белее,но не е така подут венецът, както преди избиване.
Утре сме на контролен,очаквам да ми даде схема за въвеждане на плодовите пюрета.Ще    видим.
Иначе голямо шило стана.За една седмица коренно се промени,аз дето се оплаквах,че не е много активна,сега дай и да се обръща,да стои по корем,да си хвърля играчките ,като е седнала горе на столчето..ръцете и постоянно нещо хващат и хвърлят.

# 181
Неса, на мойте не им беше подут венеца и Сами на едната сутрин се събуди с два зъба, а днес и Яна с едно зъбче, само се белееха.

# 182
От няколко дни драмата ми е ,че започна да повръща на фонтан…доста време след като е яла,но факт.И се чудя от какво да е…тъкмо беше спряла вече да връща,какво стана пак не знам..

# 183
Да не е от водата?
При нас се оказа от водата, пият ли вода след храна, задължително повръщат и Милото, каза че и при нейното фъстъче е така

От няколко дни драмата ми е ,че започна да повръща на фонтан…доста време след като е яла,но факт.И се чудя от какво да е…тъкмо беше спряла вече да връща,какво стана пак не знам..

# 184
От водата и аз забелязах,че повръща и два дни не съм и давала.Само тези 10мл,които приема с пробиотика - пандата,но въпреки това повръща..ММ вика,че откакто яде месо го забелязва това ама дали?
Да е някаква непоносимост към нещо ли,не знам,ще питам утре.
Иначе днес минахме нефролог,всичко е наред с органите,урината и тя излезе чиста ,явно първата е била нещо замърсена.

Да ви питам,мислите ли да минете на памперси - гащички? Дали ще са по-удобни?

# 185
Nessa, аз ползвам гащички за нощем. Удобни са, защото стоят стабилно. Обаче за  през деня ми е по-сложна смяната им, защото нали се разкъсват странично за да ги свалиш. И това разкъсване ми е по-неудобно от лепките. Ако само е напикан бива, ама ако има други красоти не ми допада. Споделям мнение, може и нещо да бъркам аз в схемата.

# 186
  • Бургас / Славейков
За кг след раждане .Като родих отслабнах малко по късно пак качих .Много сладко ядях и тестено  направо като освирепяла бях.Сега съм 65кг .А преди да родя май 57 като бях качила за 2г някое и друго кило.Та имам да свалям.Сега краката ми са си като преди само дето талия нямам.Гледам да не ям много сладко .Сутрин не закусвам ,ама наобяд и вечер ям.
Честити зъбчета на дечицата.Дано и ние имаме скоро ,само мрънка и реве  и нищо.
А  Меджик ми се губи от  много време.Божко сигурно е проходил.

# 187
Аз забременях 59кг, влязох да раждам 65/6кг, изписаха ме 60кг и сега съм 56кг. Аз много отслабнах в началото от безсъние, а и Алекс имаше много лоши колики, сега пък много вървя с количката, меря по десет хиляди крачки на ден.

Сега моля за съвет спешно. Отидохме до вкъщи с малкият и кучето ми много стресна Алекс. То всъщност нищо не направи, но не разбрах защо така се стресна детето, факт обаче, че вече 2 часа след това не може да заспи. При всеки лек шум скача и започва да плаче истерично, нещо страшно е. Какво мога да направя според вас? Много ме притеснява, като се стресне направо се вцепенява и след това подскача и започва да пищи и се засинява…

# 188
Мони, не знам как да постъпиш, аз бих ги гушкала много мойте... Дори бих ги взела да спят при мен, което е нож с две остриета.
Сами, вчера и днес много се стряска, примерно играе си  с нещо и аз като вляза в стаята и кажа нещо, той направо хвърля играчката и започва да плаче, не знам на какво се дължи, какво стана.... Вашите стряскат ли се така?
 Преди не се е случвало,  а тези два дни сигурно 5 пъти се случи

Редактирам за да допълня:
Мони аз лягам с тях на спалнята и на ухо (горното, като лежат на ребро  към мен) разказвам приказка мнооого тихо, а те ми гледат във гушата, тала не се разсейват с други неща, много бързо ги успокоява, при Яна не  винаги се получава, защото тя е мн енергична и тръгва да ме щипе, но при Сами, заспива за две минути, пробвай, но когато усетиш, че се е успокоила малко и не плаче.

Аз забременях 59кг, влязох да раждам 65/6кг, изписаха ме 60кг и сега съм 56кг. Аз много отслабнах в началото от безсъние, а и Алекс имаше много лоши колики, сега пък много вървя с количката, меря по десет хиляди крачки на ден.

Сега моля за съвет спешно. Отидохме до вкъщи с малкият и кучето ми много стресна Алекс. То всъщност нищо не направи, но не разбрах защо така се стресна детето, факт обаче, че вече 2 часа след това не може да заспи. При всеки лек шум скача и започва да плаче истерично, нещо страшно е. Какво мога да направя според вас? Много ме притеснява, като се стресне направо се вцепенява и след това подскача и започва да пищи и се засинява…

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 23:39 от Lizi:) :)

# 189
Гушкам го с часове, на смени сме с ММ. Заспива и точно да се унесе и се събужда и проплаква. Направо ми се къса сърцето, не е като да не познава кучето, а и то дори не се доближи до Алекс, просто още като го видя и извика с всичка сила, подскочи и започна да плаче истерично, като го взех чак трепереше и цялото му тяло се стягаше….
Дано не се отрази нещо в дългосрочен план, не намерих и кой знае каква информация за подобен тип стряскания.
Явно вече стават по-осъзнати и започват да се стряскат, защото преди две седмици не реагираше на кучето, дори Шери (кучето) го душеше по крачето и го пазеше, Алекс се радваше, а и кучето никога не е било агресивно, както казах, то всъщност нищо не направи.

Редактирам се
Страх ме е да спи при нас защото в колата го държах за ръчичката докато се прибирахме и леко мръднах и той отново се стресна и заплака, подскочи.. Представям си ако спи при нас как ще се стряска на всяко мърдане от нас в леглото.

# 190
  • Бургас / Славейков
Ако има някъде ,някоя баба да му бае.Незнам дали вярваш в такива неща.Но помага.Може и да се занесе само негова дрешка с която спи примерно.Децата често докато са малки се стряскат от нищото според нас И Митко Сара като излае изненадващо и силно се сепва изведнъж.Нищо че вече се познават по добре.

# 191
Има ли тук някое детенце със завишени лимфоцити?
Днес повторихме кръвните и отново са завишени,а тя е видимо здрава.

# 192
Коментирани ли са от лекар?
При бебетата референтните стойности са различни от посочените за възрастни.

# 193
Неса на Плами бяха като пуснахме ПКК. Седмица след това се разболя. ЛЛ каза ново ПКК най-малко след 2 месеца☺

# 194
Утре сме на преглед и ще ги коментираме.Пратих и ги аз ама все още не е отговорила.
Като връщам назад ,още от 1-ви месец лимфоцитите си вървят завишени ,но тогава точно това беше казала,че при бебетата реф.стойности са други и затова не ни е притеснявало,но сега като виждам че все така си вървят завишени и много се притесних.
Май ще посетим хематолог.

Общи условия

Активация на акаунт