На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!Бихте ли препоръчали качествено  масло от черен кимион от Одрин-на коя фирма и откъде да купя,евентуално и снимка ,ако може .
Благодаря!

# 496
Здравейте!Бихте ли препоръчали качествено  масло от черен кимион от Одрин-на коя фирма и откъде да купя,евентуално и снимка ,ако може .
Благодаря!

Аз взех от аптеката за 100 лири.
Опаковката е с една мелница - има надписи и на български по нея.

# 497
А за какво използвате масло от черен кимион?

# 498
Благодаря  marinadp!
Лекар го препоръча за онкоболен.

# 499
Масло от черен кимион може да поръчате на някого, когото пътува до Египет. Качествено и хубаво е. Бях си купила три опаковки от по 200мл за 100 долара,  това от туристическо място. Ние с мъжа ми сме пили за имунитет и бяхме много доволни. Близка беше купувала от България, но когато го опитах не беше с качеството от Египет.

# 500
Благодаря!
На Синия пазар има една сергия , на която в момента студено пресоват кимиона и ти пълнят каквото количество желаеш.Същата машина съм виждала и на входа на големия пазар преди зеленчуковия

# 501
Благодаря ви!

# 502
Има ли Бим или Мигрос близо до центъра?

# 503
  • Русе
Бим има по улицата на рибната борса, като се тръгне надолу.

Доколкото знам човекът с машината за студено пресоване само в съботен ден е на Синия пазар.

# 504
Здравейте,

Имам въпрос може би извън темата - не намерих групи във фейсбук или тук за "поръчки от Турция". Дали има някой, който скоро ще ходи и може да ми донесе един-два пакета от тези памперси? Не мога да намеря освен размер 4,5, 6 от тази марка в България. От Бим са купувани преди два месеца.
Благодаря предварително.

# 505
Здравейте, има ли промяна в условията/таксите за теглене от банкомат на UniCredit Grup,респективно за Турция -Yapi Credi.
На 31.05.2023 г. бях в Одрин и при теглене на пари от банкомат на Yapi Credit, е начислена доста висока такса (6,5 %) за услугата

# 506
  • Велико Търново
Здравейте, има ли промяна в условията/таксите за теглене от банкомат на UniCredit Grup,респективно за Турция -Yapi Credi.
На 31.05.2023 г. бях в Одрин и при теглене на пари от банкомат на Yapi Credit, е начислена доста висока такса (6,5 %) за услугата
Япи креди вече не е банка партньор на УниКредит.

# 507
  • Русе
Отваряте тарифата за таксите и комисионните на Уникредит и си проверявате.

# 508
Да, за съжаление, повече от година, Япи Креди не е партньор на УниКредит. И аз бях озадачена, когато миналият юни в Сиде при опит за теглене от банкомат на Япи Креди, изписа 6.5% комисионна! След леко проучване по други банкомати, се спрях на HSBC, който ми начисли около 10 лв за теглене на 5000 лири.
Така че, четете внимателно какви са условията при теглене.

# 509
Моля някой да сподели ако е видял актуална цена на прах за пране Первол на складовете. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт